TravelingRetninger

Gotiske katedral - den arkitektoniske storhed middelalderlig tænkning

Gotisk stil opstod i Frankrig, hvor i XII århundrede, blev det erstattet af en romansk. Senere dækkede han hele Vesteuropa indtil renæssancen, efter fire århundreder, ikke skubbede det. Den gotiske stil kan spores i alle middelalderlige kunstværker: maleri, farvet glas, bog miniature, fresco og skulptur. Men den mest komplette han viste sin storhed i kirkearkitektur. Gotiske katedral af den æra karakteriseret ved en udsmykket facade, søjler, flerfarvede mosaikvinduer, buerne med en spids top, og de karakteristiske smalle og høje tårne. Vægge og lofter er dekoreret med udsøgt henrettede skulpturer af mytiske skabninger. De mest majestætiske monumenter i det gotiske kan findes på områderne til de to europæiske lande - Frankrig og Spanien.

Gotiske kvarter i Barcelona

Dette er den ældste del af den legendariske byen og mest populære turistområder i Barcelona. At komme her og besøge perle distriktet - Domkirke gotiske katedral (XIII, XV århundrede) - er blasfemi.

Slentre gennem de snoede gader i kvartalet, kan du se resterne af romerske mure, basilikaen basilikaen Vor Frue af Mercy, Ruinerne af slottet af Octavian Augustus, den gotiske kirke XIV århundrede Santa Maria del Pi og det kongelige palads, hvor dens tjent dynasti regeret af Greven af Barcelona og konge af Aragonien. Efter at have set de gamle bygninger, kan du slentre gennem Royal Square og St. James Square. Efter en trættende men interessante udflugter sådanne gæster i byen sendt the art-kabaret "Four Cats". Det er berømt ikke kun for sin historie, men også for sin verdensberømte besøgende. Her elskede at droppe Pablo Pikasso og hans ven Antonio Gaudi, Rusinol, Isaac Albéniz, Ramon Casas og Gonzalez.

Fransk gotiske katedraler

De væsentligste værker af middelalderens arkitektoniske kunst i Frankrig anerkendte katedraler i Chartres, Amiens, Angers, Reims og, selvfølgelig, Paris. Historikere mener, at den tidligste gotiske bygning var kirken Saint-Denis. Hendes projekt har skabt Abbed Suger. Under dets opbygning er anbragt på en flerhed af understøtninger og indvendige vægge. Da kirken er blevet mere yndefuld i sammenligning med de religiøse bygninger i romansk stil, som kaldes den "fæstning Gud."

Gotiske katedral af Chartres, der ligger 90 km fra Paris, bygget på stedet af en gammel kirke, hvis arv - hellige Jomfru Maria ligklæde opbevares med 876 år - blev overført til katedralen i Chartres Dame. De verdensberømte Reims Cathedral turister besøger af to hovedårsager. For det første er repræsentant for den højtstående gotisk stil, da hans storhedstid, og for det andet, det er et sted, hvor i århundreder blev kronet næsten alle franske monarker. Den majestætiske gotiske katedral Notre-Dame de Paris er ikke nødvendigt at indsende. Hans berømte i hele verden med sit arbejde "Notre Dame de Paris" Viktor Gyugo i første halvdel af sidste århundrede. Temple of Reason, fik han et navn i den franske revolution, blev det bygget flere århundreder. Hvert år er det besøgt af 14 millioner mennesker. Mange af dem har tendens til at gå tæt på en af de vigtigste helligdomme af kristne over hele verden - den tornekrone Jesu Kristi, som holdes i katedralen fra August 18, 1239.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.