LovStat og lov

Passet af den nye prøve er forskellig fra den gamle? Hvad er fordelene?

Passet af den nye prøve er forskellig fra den gamle? Lignende spørgsmål forundret mange russere. Kun få mennesker i vores land er blevet ejer af et sådant dokument, og derfor ikke alle ved, hvordan det er. Faktisk alt er ikke så svært, som det kan synes.

udgifter til

Det første, den nye model adskiller sig fra den gamle pas - så er prisen. Størrelsen af statens pligt er blevet meget mere. Hvis den gamle udenlandsk dokument kunne udstedes ved at betale blot en halv tusinde, men nu bliver nødt til at betale 3500 rubler. Dette er for, voksne børn af borgere, svarer det til 1500. Denne prisstigning kan være temmelig nemt at forklare. Sagen er, at moderne udstyr begyndte at blive brugt til at udskrive nye dokumenter. Henholdsvis til og øgede omkostninger til vores stat skabe en biometriske pas. Dette forklarer, hvorfor en sådan størrelse af staten gebyr.

Tidspunkt for udstedelse og gyldighed

For det andet, hvad den nye model adskiller sig fra den gamle pas - det er tid. For at opnå dette dokument, bør du ikke vente en måned, som før, og en halv til fire. Det hele afhænger af nogle af de nuancer. For eksempel, hvis en person er rettet til Department of Federal Migration Service på bopælen, da han skulle vente 4 måneder. På hans bopæl gjort hurtigt - i 45 dage. Denne forskel skyldes også specifik procedure pas fremstillingsindustrien. Absolut alle de dokumenter nu gør i hovedstaden i Rusland. Alle oplysninger modtaget fra en person går der for særlige satellit kommunikationskanaler. I Moskva, en særlig chip, der registrerer tekstinformation, og sy det direkte i passet side, så er det helt lamineret. Generelt er fremgangsmåden kompliceret.

Og brugen af biometriske dokumenter kan være meget længere. Mange mennesker er forvirrede af spørgsmålet, "det gamle eller det nye pas? - der er bedre", opfordrer indtrængende til at træffe et valg til fordel for sidstnævnte ved det faktum, at dens gyldighed er ikke fem, men ti år.

Indholdet af

Hvad andet bemærkes, taler om, hvad pas den nye model adskiller sig fra den gamle? Det faktum, at det har flere sider end den anden. Og meget mere. Nu i det nye dokument så mange som 46 sider om visum. Generelt for de mennesker, der har rejser ofte, stadig, på trods af denne nyskabelse har måske ikke engang 46 sider.

Også, ved den måde, ikke bliver "fit" af børn i det nye dokument. Hvis gammeldags pas kan udstedes, som de siger, "dobbelt", i hvilket tilfælde dette ikke kan lade sig gøre. Mange mennesker finder det ikke en stor ulempe ved et biometrisk system. Et barn har brug for at udstede et særskilt dokument. Her er blot nogle beskæftiger sig med spørgsmålet - hvordan kan rejse til udlandet student otte år, hvor billedet i passet viser knægt 1-2 år? Indtil videre ingen siger noget om det.

udseende

Ny prøve pas alligevel adskiller sig fra den gamle ved, at det ser en smule anderledes. For det første, den første side er det er lamineret. Ellers ville vi nødt til at gøre dette dokument som er lagret inde i chippen. På grund af dette, det viser sig at overveje billedet fra næsten enhver vinkel. Af den måde, kan du stadig se elementet i form af en rombe, der skildrer hele kloden. Dette tal, ifølge embedsmænd, er det meget svært, næsten umuligt at reproducere. Nå, alle disse nyskabelser er blevet gjort for at reducere forekomsten af dokumentets bedrageri. Strengt taget den biometriske pas og er designet til at være umuligt at forfalske.

Hvordan man får et nyt dokument?

Så for at mennesket kan finde en ny prøve af passet, han har brug for at gøre et par ting. Den første - til at betale en tilstand gebyr. Dette kan gøres i enhver gren af Sberbank. Tid denne operation tager lidt - det sker gennem terminalen, hvilket indikerer detaljerne. Den anden ting, der er nødvendig - for at udfylde et spørgeskema. De vigtigste ting - ikke laver en fejl i denne sag, ellers Federal Migration Service medarbejder kan ikke acceptere ansøgningen. Køb det kan, ved den måde, i de kontorer, der sælger en række forskellige former. Normalt de er i gåafstand fra afdelingen UMFS. For det tredje, hvad der er behov - for at bringe russisk pas og kopier af dens sider (alle). For mænd har også brug for en militær id eller registrering tjeneste. Vær opmærksom på, at de biometriske pas ikke er udstedt, hvis ikke at give disse dokumenter.

I almindelighed, som du kan se, intet kompliceret - foto skud er allerede på plads, og fingeraftryk også trække i afdelingen (dette er obligatorisk). Efter dette, kan vi kun vente. Efter 1,5-4 måneder (afhængig af hvem og hvor man kan udføre dokumenter) vil det være muligt at afhente din biometrisk pas.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.