Mad og drikkevarerSupper

Forberede lækker bouillon

Bouillon kan fremstilles fra næsten af alt: kød, knogler, fisk eller svampe, og selvfølgelig grøntsager. Når du tilbereder kød bouillon bør tage hensyn til, at alle de næringsstoffer næsten helt forblev i din bouillon. For at gøre dette skal du skære kødet i små stykker på 20-25 gram og sænke dem i det kolde vand, ser over kostryuley at undgå en hurtig kog.

Kødet knogler er en masse fedt og mineralske salte, som er meget nyttigt for vores krop. Således at flere næringsstoffer kan udvindes fra knoglerne, bør de skylles i koldt vand og derefter skåret i små stykker, skal vandet udskiftes 2 til 3 gange. Ca. en time før madlavning, skal du sætte samtlige knogler i en dyb skål med koldt vand, hvor du koge dem. Kog dem til at være lang, i 5-6 timer. Efter madlavning, du har brug for suppen gennem et ostelærred filter, ikke giver mulighed for at bittesmå stykker af knogle kom til vores bouillon. Gazen skal vaskes grundigt i varmt vand før brug. I dette tilfælde, vask med sæbe og gaze er ikke nødvendig, da en vis mængde sæbe stadig kan forblive.

Når vi koge suppe fra fisk eller knogler også nødt til at kigge efter, så kogning var ikke kun på grund af det faktum, at bestanden vil være grim, mudret farve og vil kun ødelægge din appetit. Når din bouillon koges, bør det koge i ca 50-65 minutter, indtil kogt.

Det er ingen hemmelighed, at den allerede færdige suppe (lækker kylling bouillon) kan koges suppe, for eksempel korn, pasta, nudler, samt grøntsager fra haven, men jeg stadig råde fodring suppen med croutoner. Det er meget velsmagende og nyde dit hjem. Desuden er det ikke kun får du fornøjelsen af et lækkert måltid, men din krop vil være meget taknemmelig og vil belønne dig for mange års godt liv uden sygdom.

Side fad - ris, gulerødder, kål eller blomkål, ærter, pølse skal koges separat fra dit lager, så i vores suppe ikke var dårlig smag. Hvis du har børn, inden servering mad, du har brug for at tilføje din pynt i en gryde med lidt bouillon og kok.

Her er en hurtig opskrift ris suppe med kød.

100 gram oksekød eller den bedste kylling, nogle ris. Jeg mereyu deres "knytnæve". En lille gulerod, løg 10.Repchaty gram, cirka 15 gram. Persille og dild.

Vi laver vores suppe på vandet fra kødet, bringe det i kog. Stamme det. Vores ris, vi vaskede, og udseendet, hvis der var sorte pletter eller grimme korn, hvis det findes, derefter adskilt dem. Derefter sætte ind i en separat gryde, og kog over svag varme. Spoon at teste, om det er blødt, bør det være konstant på udkig efter ham, for ikke at fordøje det. Så stamme gennem ostelærred samme eller dørslag (så praktisk), og derefter tilføje det til vores bouillon og bring det hele i kog. Til vores suppe var smuk, tilsæt persille eller dild.

Opskrift bouillon med gulerødder og nudler.

For at gøre denne suppe, vi har brug for: som altid, det samme kød - oksekød eller kylling. Vermicelli i briketterne, som er solgt i enhver butik. Gulerod, vil et stykke være nok. Salt, 1 bundt persille, smør.

Vermicelli komme ud af posen, den bedste skyl under koldt vand og lagt i kogende gryde. Alt imens omrøring, så din pasta "ikke klæber", derefter dræne vandet forsigtigt. Mens pasta kokke bør vaske gulerødder og enten hakkes fint eller risten, så det vil være bedre. Derefter sætte vores gulerødder i panden, før der gnid det med smør. Du gør det ved hænder, da hele overfladen af gryden jævnt i olien og dine gulerødder ikke vil brænde. Vær forsigtig! Bedre bare at dække vores pan låg eller du vil komme til skade. Den forkogt kød bouillon til at sætte vores morkovochku, pasta og bring i kog.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.