TravelingHoteller

Hoteller Faliraki, Grækenland: overblik, beskrivelse og anmeldelser

Den udvej af Faliraki, som ligger på den græske ø Rhodos, - det er utroligt maleriske by, som er karakteriseret ved veludviklet infrastruktur. Derfor er der et stort antal hoteller i luksus kategori. Den udvej - et populært sted for unge mennesker. Turister hvile i de tilgængelige institutioner. Hoteller i Faliraki ligger bogstaveligt talt på hinanden, behøver du kun at vælge til dit ophold en, der er mest lignende, eller den mest hensigtsmæssige løsning til prisen. Hver placering er rejst, så vejen til stranden var meget kort. Kort sagt, alt er indrettet således at give turisterne den mest komfortable og uforglemmelig ferie.

De mest overkommelige lejligheder

De mest overkommelige hoteller i Faliraki - er naturligvis, to-stjernet etablissement, der ikke kan prale topmoderne reparationer, indkvartering og udstyr. Men i dem for lidt penge kan du sove normalt. Og hvad der ellers er brug for, gik ind til Rhodos? Hvis du tilbringe hele dagen på stranden og udforske seværdighederne, til den tid bor på hotellet vil ikke. Således er de mest berømte hoteller med to stjerner er følgende institutioner:

  • Tivoli Hotel - Hotel ligger 10.6 km fra Palace af Grand Masters og Lindos Akropolis. Institution har faciliteter såsom værdiboks, gratis kamera til sbereganiya bagage og parkering. Fra Tivoli Hotel kan nås på bare 20 minutter til centrum. Vejen til lufthavnen vil ikke tage mere end en fjerdedel af en time.
  • Rhodian Rose Hotel - et udvalg af 42 rummelige værelser er til rådighed. Til rådighed for gæsterne er der også en swimmingpool og terrasse, hvor du kan solbade. Dette familiedrevne hotel med aircondition og et tekøkken i hvert værelse. Etableringen har en bar Hotel Has A, hvor gæsterne kan spise.
  • Saint Amon Hotel Faliraki - indbydende hotel med moderne værelser. Det er beliggende i en smuk beliggenhed i hjertet af feriestedet. Hvert værelse har en privat balkon, køleskab, aircondition, pengeskab og garderobe. Alle badeværelser er udstyret med bruser, og har et bad tilbehør, som du kan bruge gratis.

Rest med tre stjerner

Hoteller Faliraki, på skiltet, der pryder tre stjerner, kan prale flere betingelser af høj kvalitet og en vifte af tjenester. Så er de fleste af turisterne på den udvej valgte tre-stjernede hoteller som fx Orion Hotel, beliggende nær vandland og Rhodos strand. Værelser institutioner har balkon, pengeskab og satellit-tv. Fra hotellet vinduer synlige Faliraki Bay, og institutionen selv er bygget ved siden af de fabelagtige haver.

Selv rejsende som hotellet Sevastos Studios Hotel, der ligger i nærheden af bugten Entoni Kuinna. Dette budget indkvartering sted, som er tilvejebragt i værelser-tv og tekøkken. Om morgenen kan der være ganske billigt at købe fuld og lækker morgenmad. I Sevastos Studios Hotel biludlejning tjenesten er tilgængelig.

Også populære er den tre-stjernede hotel Hercules Hotel, som huser 43 værelser. Her uudviklet solterrasse og en sæsonbestemt hotel, som er beliggende under åben himmel. Ud over den standard sæt af tjenester, så kan du bestille levering af indkøb, parkering, vekselkontorer og arbejder døgnet rundt modtagelse.

Fire forslag

Hvis du vil have den mest behagelige ophold, men til en rimelig pris, derefter de tjenester af turist hoteller i Faliraki med fire stjerner. Blandt de mest prestigefyldte institutioner i denne klasse omfatter følgende.

Esperos Mare Hotel. Ikke langt fra dette stilfulde hotel, Rhodos Akropolis, og Kahal Shalom-synagogen. Hotellet tilbyder 152 stilfulde værelser, blandt hvilke der er en familie og en dobbelt. Af værelserne har en malerisk udsigt over havet.

Hvis du ønsker at på dit hotel, ud over alt andet, og der var nogle sjove, bør du overveje Haven Butikshotel. Her tilbyder windsurfing, dykning og vandski. Leje Haven Boutique Hotel kan tage en cykel eller en bil. Og du vil leve i rum med køkken og balkon.

Kudos er ingen

Men når pengene er ikke vigtigt, og resten er klar til at give en fantastisk sum for indkvartering - til deres fem-stjernede hotel suiter. I dette tilfælde, Grækenland (Faliraki), tilbyder dette hotel: Elysium Resort & Spa, som kan findes mellem bygderne af Faliraki og Rhodos. De to hoteller er placeret i selve havet. Ligesom mange europæiske opholdsrum, Elysium Resort & Spa opererer i overensstemmelse med Bad & Breakfast-system. I institutionen har en sand og stenstrand. Og i værelser er udstyret med spabade.

En anden hotel, som tilhører den højeste kategori - det er La Marquise Luxury Resort Complex. Til rådighed for komplekset er der 120 tusind kvadratmeter område. På dette enorme område ligger en indendørs og seks udendørs swimmingpools samt 25 separate vandmasser, der kan komme ind med deres værelse terrasse. Fra La Marquise Luxury Resort Complex fra havet 400 m, men hvis du overvinde denne afstand for dig for hårdt, kan du bruge elbiler.

En af de bedste

En af de mest populære i byen Faliraki er hotellet "Mitsis Faliraki". Det blev bygget i 1973, og i 2011 er det fuldt restaureret. Her glad for børn, da de giver en forlystelsespark og et vandland og en bowling klub. 323 turistfaciliteter er rene og moderne stil. De har trådløs internetforbindelse, balkon, multi-kanal TV, minibar, varme og badeværelser i marmor.

Fordelen ved hotelkomplekset Mitsis Faliraki Beach er tilstedeværelsen af en sandstrand, har en "Blå Flag". For familier med børn er bare fremragende sted.

Hver morgen tilbyder hotellet en solid morgenmad, kaldet "buffet". Hvis du er vegetar - vil du være glad for at forberede egnede måltider.

Andre populære hotelydelser

Hotellet "Mitsis Faliraki" (Rhodes) tilbyder sine gæster og mange andre tjenester. For eksempel anbefales sushi elskende til at slappe af i den lokale Main bar, som også serverer snacks og alkoholholdige drikkevarer.

For at opfylde alle behov fra gæster, Mitsis Faliraki Beach har en vekselbørs, en souvenirbutik, kopi-maskine, kopimaskine, gratis parkering og et konferencelokale. Hver dag på stedet organiseret underholdning, karaoke og animation. Hotellet tilbyder fritid: mountainbike, basketball, dykning, aerobic og et motionscenter med moderne udstyr.

Endnu en vellykket hotelkompleks

Hotel "Faliraki Beach" - er ikke det eneste sted for indkvartering til den udvej, som har et verdensomspændende popularitet. I byen er der flere hoteller, der er kendt for at mange rejsende. En af dem er Apollo Beach Hotel - en attraktiv restaurant med luksuriøse værelser. Tag turister kompleks begyndte i midten af 1970'erne, og i 2005 det gennemgik en komplet restaurering.

293 Apollo Beach Hotel værelser er udstyret med telefoner med IDD, trådløs internetadgang, multi-kanal-tv, værdiboks, individuel aircondition og andre faciliteter.

anmeldelser

Faliraki Hoteller anmeldelser har tjent og fortsat tjene gode. Turister lide den service institutioner og deres nærhed til havet og attraktioner. Også gæster rost værelse udstyr og renlighed. Folk siger, at selv i det to-stjerne placering personale gennemfører regelmæssig rengøring. Og i fire og fem stjernede hoteller besøgende er mest glade for, at der findes alle betingelser for børns aktiviteter. Hver af de hoteller Faliraki har visse fordele, der sætter pris resten.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.