SundhedPræparater

Det stof "Enterodez": indikationer for brug

Blandt de lægemidler, der anvendes i farmakologi til behandling af forskellige typer af forgiftning, et lægemiddel udbredt "Enterodez". Indikationer det ganske omfattende.

Drug "Enterodez": indikationer for brug

Det stof er ordineret af læger til følgende sygdomme:

- madforgiftning (eller konventionel madforgiftning);

- forgiftning med alkohol, kemikalier;

- giftige former af akut smitsom sygdom i mave -tarmkanalen (rotavirusinfektion, dysenteri, salmonellose, etc.);

- lever- og nyresvigt.

Præparat "Enterodez" viste også positive resultater i behandlingen af ikke-fødevareforgiftningstilfælde arter, såsom brænde sygdom, tuberkulose og traumatiske læsioner.

Det transporterende princip af lægemidlet

Det stof "Enterodez" - en velkendt og held anvendt i farmakologi enterosorbent. Dens funktionsprincip er - i bindingen af patogene bakterier og toksiner, som dannes i kroppen, eller falder til det fri. Opløsning "Enterodez", der handler i mavetarmkanalen, indsamler de skadelige stoffer, uden om blodbanen, og udsendes gennem tarmene naturligt. Det er bevist ved kliniske forsøg, at dette stof ikke på nogen måde skade slimhinden i maven og tarmene, og akkumuleres ikke i den menneskelige krop. På grund af dette, at narkotika "Enterodez" indikationer for brug, som er omfattende nok have ingen kontraindikationer, bortset fra enkelte intolerance.

Enterosorbent "Enterodez" virker på kroppen glat og stabilt. Det er bevist, at der ved udgangen af den første dag i anvendelse af opløsningen af patienten forbedres betydeligt. Snarere hurtigt det kommer tilbage til normal mave-tarmkanalen. Medicinen lindrer kvalme og opkastning, stabilisere kropstemperatur, puls og blodtryk. normaliserer også den tarmperistaltikken. Under lægemidlet forbedrer den generelle tilstand af patienten gradvist udvinding søvn og appetit, er hovedpine.

Dosering og særlige anvisninger

Effektivitet og hensigtsmæssigheden af udnævnelsen af lægemidlet kan kun være en specialist til at vurdere objektivt. Selv om den absolutte tillid til anvendelsen af løsningen "enterodeza", skal du ikke bruge det ukontrollabelt. Blandt de almindelige indikationer er det vigtigt at være opmærksom på følgende punkt. Da stoffet "Enterodez" er enterosorbent, kan det absorbere ikke kun skadelige stoffer, men også nyttigt. Derfor er det taget adskilt fra fødevarer. Også denne egenskab bør overvejes i brugen af andre lægemidler, eftersom lægemidlet "Enterodez" anvendt i forbindelse med de anvendte præparater eller forsinker graden af deres absorption fra mave.

Hvis vi gør beslutte, i tilfælde af akut behov, gøre deres egne fortyndet med vand pulver "Enterodez" indikationer for brugen af dette stof skal følges nøje. Fra dette vil i høj grad afhænge af resultatet af behandlingen.

Løsning "Enterodez": modparter

Blandt de lægemidler, der kan erstattes af et lægemiddel "Enterodez" kan kaldes "Plasdon" og "Eterosorb", hvis det er nødvendigt. Et lægemiddel, såsom aktiveret carbon, "Smekta" eller "Polyphepanum" har andre aktive bestanddele kan administreres separat eller sammen med "enterodeza" opløsning.

Det stof "Enterodez": anmeldelser

Generelt blev alle patienter behandlet med dette stof, konstateret en betydelig forbedring i den meget næste dag efter starten af modtagelse. For et vellykket resultat er meget vigtig periode af sygdommen. Jo før stoffet er tildelt, jo lettere og hurtigere hærdning. Ofte bistand midler "Enterodez" tyet unge forældre, da der kan gives lægemidlet til børn over et år. I betragtning af den kendsgerning, at vorden børn ofte er udsat for tarmsygdomme, stoffet er et godt redskab til forældre.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.