Intellektuelle udviklingMeditation

Poses til meditation for begyndere. Den bedste arbejdsstillinger til meditation

Meditation - Yoga er en åndelig praksis, der tillader en person at finde harmoni i krop og sind. Det er ingen magi. Dette er en forholdsvis simpel øvelse, der hjælper ikke kun at fjerne den psykologiske spænding, men også til at slappe af fysisk, balancere alle processer i kroppen. Det er bemærkelsesværdigt, at i meditation er der ingen begrænsninger eller kontraindikationer. Meditere kan folk i forskellige aldre, køn og religion. At give uddannelse kun 20-30 minutter om dagen, kan du dramatisk forbedre dit humør og helbred.

Ligesom alle øvelser i meditation har sine egne tekniske regler og opfyldelse af betingelsen. Musik, stilhed og ordentlig vejrtrækning er helt sikkert vigtige komponenter i praksis. Men det vigtigste er den kropsholdning til meditation.

Hvorfor er den korrekte arbejdsstillinger?

Komfortabel kropsholdning giver fred i sindet, og nervesystem, dybere koncentration. Dette gælder især for begyndere. Fordi oplyste yogier har fremragende stretching, fysisk styrke. De kan "twist" i de komplekse asanas og meditation til dem. Poses til meditation for begyndere - det er mere velkendt og naturlig kropsholdning. Som almindelig praksis, de tillader at dykke dybt ind i bevidstheden hos stort set når som helst og hvor som helst.

Meditation styrker aktuelle energi i det menneskelige legeme. For begyndere, kan den forkerte position have en negativ værdi, eller ikke bringer noget andet end spildt tid resultat. Derfor bør positionen af kroppen være bekvemt, at give stabilitet og holde ryggen i en lige tilstand. Korrekt kropsholdning til meditation - er nøglen til en vellykket øvelse. Kun på denne måde den energi vil være frit cirkulere gennem kroppen, mætte, aktivering kroppen sund, og hver celle, hvert organ.

Poses for begyndere

Kom til valg af arbejdsstillinger til meditation, er det ikke nødvendigt at være en yoga instruktør eller venner, som længe har praktiseret meditation teknikker. Det skal være baseret på de fysiske evner af hans krop (sundhed, strækmærker). Det er bedst at starte med en simpel position og gradvist komplicere dem.

Pose i tyrkisk

Yogisk navn på denne stilling - sukhasana. Dette er måske den mest almindelige arbejdsstillinger til meditation. Det foretrækkes af de fleste begyndere. Posture med benene krydsede og er ideel til folk med motoriske problemer leddene.

ydeevne teknik:

 • Du er nødt til at sidde ned på en måtte eller en lille pude. Cross-legged foran ham. For stabiliteten af hælen kan trække tættere på mellemkødet, eller, tværtimod, skubbe væk fra dig. Det vigtigste er at fokusere på de fornemmelser.
 • kropsvægt bør være jævnt fordelt på mødet knogler.
 • Rygsøjlen skal holdes lige, kronen skal trækkes op.
 • Til bagsiden af halsen var rettede, bør hage forsigtigt sænkes ned.
 • Hvis fugerne ikke kan være lang i luften, for dem kan du sætte en støtte i form af puder.
 • For at posere for meditation er mere stabil og komfortabel under din bagdel, kan du sætte en lille pude.
 • Hænder i meditationsstilling på tyrkisk, du kan holde maven krydsede nedenfor, eller i en særlig Mudra i knæene. Derfor er det nødvendigt at forbinde spidsen af tommel- og pegefinger.

diamant Pose

Det kaldes også vajrasana. Denne stilling for meditation er også meget komfortabel og kræver ikke nogen særlig fysisk forberedelse. For at gøre det, du har brug for at gå på knæ, vrist sat på gulvet. Sænk derefter din bagdel til hælene, tæerne foden kors. Bryst rette skuldre falde og slappe af. Krone trukket opad med hagen sænket lidt. Hænderne skal ligge ned på knæ, håndfladerne op, eller Mudra. For at opnå større komfort i kropsholdning af diamant kan være mellem balderne og hæle sat en tynd pude eller pude.

Sidder på en stol

Dette er en meget let og behagelig kropsholdning til meditation praksis, der kan ikke kun hjemme, men også hvor du ønsker at tage presset af en lille smule og genoplade (fx på arbejde). Det har ingen fysiske kontraindikationer og kan praktiseres af næsten alle. For at gøre dette, bare sidde på en stol, rette ryggen, for at åbne kisten, skuldre faldt. Benene skal være parallelle, hage sænket lidt. Læg dine hænder på dine knæ, håndfladerne op, eller holde i Mudra.

Pose salvie

Dette er en stor placering for indstillingerne energi. Det er midt i vanskeligheder, så det er nødvendigt at forberede fysisk: varme op dine ben muskler, strække dine led.

ydeevne teknik:

 • Det er nødvendigt at tage en siddende stilling på måtten. Træk den venstre hæl til mellemkødet, retten til at sætte på toppen af den venstre hæl. Samtidig sit højre ben bør fastsættes mellem lår og skinnebenet af venstre ben.
 • Knæ så lave som muligt sænket til gulvet.
 • Vægten er jævnt fordelt på mødet knogler.
 • Spine lige, top trukket op, hagen lidt sænket.

lotusstilling

Dette er den bedste arbejdsstillinger til meditation. Erfarne yogier kalder det padmasana. Det lukker energien i kroppen og ikke lække udenfor det. I denne stilling er en stor rolle spilles af udholdenhed i leddene. For dem, der ikke har lokale problemer, betyder det ikke bære skade. Mennesker med sygdomme i leddene i fødder skal ikke bruge lotusstilling i praksis.

Inden vi går videre til den teknologi, du har brug for at strække dine hofter, knæ, ankler. For at få den maksimale komfort, afslapning og de fordele, der bringer meditation, bør lotusstilling gøres under hensyntagen til alle forhold:

 • Tag en siddende stilling på en måtte eller en tynd pude. Højre ben bøjet ved knæet, foden fastsat på grundlag af det venstre lår. Den venstre ben over det rigtige sted.
 • Således bør sættes knæ til side så meget som muligt til siden og tæt på gulvet. Hvis ikke nok strække, eller af andre grunde knæ er i luften, så bør de blive sat under hovedpuden.
 • Balder ligge behageligt på gulvet, vægten fordeles jævnt. For at opnå større stabilitet i stillingen kan du sætte en lille pude.
 • Rygsøjlen er lige, brystet er udvidet, top stræber opad, hagen sænket lidt.
 • Hænder på skødet i mudra med en forbindelse med spidsen af tommel- og pegefinger, eller i en bøn position på brysthøjde.

vigtige punkter

 • Meditation holdes i lodret position, så den praksis med "liggende" medfører ikke nogen fordel, bortset afslapning.
 • Uanset hvor effektiv og kraftfuld var heller ikke dette eller hint arbejdsstillinger til meditation, er det ikke nødvendigt at eksperimentere. position af kroppen i den åndelige praksis skal være i overensstemmelse med den fysiske kondition og helbred. Kun i dette tilfælde kan du få helbredsresultatet.
 • Nogle gange har endda detaljerede beskrivelser ikke altid give det visuelle design af den valgte arbejdsstillinger til meditation. Foto billede i dette tilfælde - de bedste assistenter.
 • Øjne under meditation bør lukkes eller halvåbne.
 • Det er nødvendigt at kontrollere åndedrættet. Det kaster dybt ind i den menneskelige bevidsthed, det hjælper tune og slappe af. Desuden vil koncentrationen på åndedrættet hjælpe slippe af irriterende og forstyrrende tanker, der vil gøre praksis mere dybt. vejrtrækninger bør derfor være dyb, og udånder - tøvende.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.