Mad og drikkevarerOpskrifter

Kage i multivarka - enkel og lækker

Hvad skal lave mad til dessert? Prøv at bage delikat og velduftende kage i multivarka. Den største fordel ved denne parabol - tilgængeligheden af ingredienserne og madlavning hastighed. En nær slægtning af en cupcake kage overvejes. Selv de gamle romere var kendt opskrift på denne vidunderlige godbid. De blandet rosiner, nødder, byg mask og granater. Siden dengang har denne delikatesse gennemgået nogle ændringer, i høj grad forbedre dens smag.

Marmor kage i multivarka

At koge det du behøver 300 gram mel, fire æg, 200 g sukker, 150 g rosiner, 100 g blød margarine, bagepulver og lidt salt.

Tilsidesæt dejen. Til dette formål, en mixer, beat blødgjort margarine og sukker. Blandingen, tilsæt æggene. Fortsæt med at slå en masse af fem minutter - syv. Mel sammen med salt og sprængmiddel Sigt gennem en sigte og tilsæt til dejen. Rosiner rasparte i varmt vand, tør på køkkenrulle og føje til den samlede vægt. Læg dejen i multivarku, glatte overfladen med en ske. Cupcake nødt til at bage i 65 minutter. Efter passende signal tage ud fra Multivarki godbid, køle det, og drys lidt sukker. Fadet er klar.

Ost kage i multivarka

For at gøre det, tage 2 kopper mel, en spiseskefuld creme fraiche, bagepulver, 250 g sukker, 4 æg. Også brug 150 g ost og abrikoser.

Vi begynder at forberede kagen i multivarka. Æg, slog med en mixer sammen med sukker. Creme fraiche, bland med flødeost, så der ikke klumper. Bland de to masser. Efter at sætte dejen og bagepulver sigtet mel. Søde masse blandes grundigt indtil homogen. Abrikoser at fylde med kogende vand i ti minutter, derefter dræne det overskydende vand og tør den på bindet. Tilsæt tørret frugt til en dej. Stir. Før du sætter en masse søde multivarku, er koppen anbefales at varme op et par minutter, og fedt med smør. Derefter kan dejen spredes. Tilberedningstid - et gennemsnit på 90 minutter. Når muffins bage, ikke bare få det ud af maskinen. Åbn låget og vent til fadet til afkøling. Velbekomme.

Meget velsmagende opnåede mini-cupcakes i multivarka. Disse kager er lavet af søde svamp kage og gennemblødt med duftende sirup.

Opskrift. Til dejen skal 300 gram sukker, seks æg, 250 gram af vegetabilsk olie, et glas mælk, bagepulver, 500 gram mel og vanille. For sirup: 250 g sukker, 4 spsk kakao, chokolade plitochki, 500 ml mælk.

Forberedelse. Pisk æg med sukker og vanille. Det bør få en fluffy hvid masse. Tilsæt mælk og smør, rør rundt. Gradvist tilsættes mel blandingen og bagepulver. Skål Multivarki smøreolie, og hæld dejen. i "Bagning" mode sandkage er kogt i 80 minutter. Klar kage cool og skæres i små firkanter med en kniv. Forbered saucen. Bland mælk med kakao og sukker. Tilsæt chokolade chips. Den resulterende masse på pladen bring i kog, derefter afkølet. Dyppet i sovs hvert stykke kiks. Om ønsket kan de ruller i hvide kokos flager. Mini-cupcakes er klar.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.