SundhedPræparater

'Dexamethason' tabletter

"Dexamethasone" tablet - et stof, der hører til den farmakologiske gruppe af hormonelle metoder. Det har mange effekter, der anvendes til behandling af eksterne og interne sygdomme. Men "Dexamethason" har en masse bivirkninger, så kun udpeges når det er nødvendigt. Pludselig seponering af denne medicin kan også resultere i væsentlige forstyrrelser i vitale funktioner, hvoraf de fleste vil falde produktion af binyrebarkhormoner.

"Dexamethasone" pille har en kompleks virkningsmekanisme, som involverer en lang række organ processer. Lægemidlet virker direkte på inflammatoriske læsioner ved at hæmme hovedfunktion vævsmakrofager og hvide blodlegemer, fald kapillær permeabilitet, som er forårsaget af omsætning af en biologisk aktiv forbindelse histamin. Det aktive middel mindsker også syntesen af leukotriener, prostaglandiner, og immun-specifikke antistoffer. Afhængigt af dosen kan virke på de metaboliske processer af fedtstofskiftet, kulhydrat, protein. Fremstillingen stimulerer syntesen af glucose fremmer indfangningen essentielle syrer nyrer og lever. Forhøjet kulhydrat fremmer frigivelsen af celler pancreas hormon insulin. "Dexamethason" pille stimulerer lipolyse grund af hindringer fange af glukose ved fedtceller. Imidlertid en stigning på insulin fører til de processer af nedbrydning af disse stoffer. Katabolichneskoe lægemiddelvirkning forhindrer dets langvarig brug, hvor der kan udvikle Cushings syndrom og osteoporose. Stimulering af pepsin og saltsyre kan bidrage til udviklingen af mavesår.

Systemisk indgivelse af lægemidlet forårsager inflammatoriske, antiallergiske, immunosuppressive, anti-proliferativ virkning.

"Dexamethason" tablet har en masse læsning, en masse, der skyldes inducerede virkninger. Blandt de sygdomme, som med succes er blevet behandlet med dette stof, skal det bemærkes sygdom Addison-Biermer, hypothyroidisme, akut og subakut thyroiditis, progressiv ophthalmopati, forværring af rheumatoid arthritis, hæmolytisk anæmi, agranulocytose, maligne tumorer, hjerneødem. Det stof fundet udbredt anvendelse i genoplivning og traumatologi. Når foci af betændelse efter kirurgiske indgreb er også tildelt "Dexamethason". Produkt formular i dette tilfælde - løsningen.

Lægemidlet har en streng doseringsregimen, der er individuelt udvalgt for hver patient. han ofte tildelt én gang om morgenen, fordi der på dette tidspunkt er det optimalt påvirker tilstanden af kroppen og er næsten almindelige lidelser.

"Dexamethason" pille forårsager en enorm mængde af bivirkninger, der påvirker næsten alle kroppens systemer. Den mest alvorlige af disse er adrenal insufficiens, steroid diabetes, hepatomegali, myocardial dystrofi, kramper, corneaperforation, pancreatitis, sår på tolvfingertarmen og gastrisk pancreatitis.

Kontraindikationer for dexamethason indbefatter: Overfølsomhed, systemiske svampeinfektioner, ledsygdom af infektiøs oprindelse, fedme sidste grad, øjensygdomme, og viral infektiøs natur, trachom, glaukom. Graviditet, amning er perioder, hvor der kan anvendes "Dexamethason". Doseringen i dette tilfælde skal være strengt reguleret, og kræver konstant overvågning af barnets tilstand. I tilfælde af livstruende komplikationer, bør reducere dosis til den endelige aflysning.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.