Kunst og underholdningFilm

Dzheyn Kerri - datter af en berømt skuespiller Dzhima Kerri

Dzheyn Kerri - datter af den berømte komiker og komedie servitrice af cafe. Hendes forældre blev gift 8 mar 1987. Og den 6. september, blev født en pige. Med hendes mor Jane Dzhim Kerri skilt og gift med sin partner i filmen "Dumb og dummere" - skuespillerinden Loren Holli. I denne tegneserie eventyr ikke ende der, men alle hans tidligere lidenskab, ifølge rygter, han gav en anstændig kompensation.

Dzheyn Kerri. biografi

Fra datter af Jim holdt venskabelige forbindelser. I lighed med sin far, har ingen undersøgelse op til niende klasse og gennemgået mange tilbageslag før han bliver en stjerne, pigen tog en ujævn tur. Hendes personlige liv har tabt sagen. I første omgang, arbejdede hun som servitrice, sprang tidligt ægteskab. Allerede i 22 boring en søn end Dzhima Kerri gjort glad. Dzhekson Rayli Santana (såkaldt dreng) elsker bare den stjerneklare bedstefar. Dzhim Kerri tager sit ansvar meget venlig.

Ægteskab Jane Irene Kerry kollapsede som forældre. Præcis et år senere hendes mand forlod hende med en ni-måneders søn. Alex Santana spiller Blood Money gruppe under navnet Nitro. Skilsmisse er omdiskuterede i pressen, som forårsagede mere smerte spirende stjerne. Imidlertid blev hun ikke modet. Jane har organiseret sin egen gruppe, som pludselig sprængte Amerika.

Hjælpende hånd

Jane har altid understreget, at der er behov for hendes fars hjælp. Jim har en datter kun moralsk støtte. Tværtimod, navnet er også tiltrækker opmærksomhed og forstyrrer publikum og kritikere til at nøgternt vurdere evnen af stjernerne. Jane har gentagne gange udtalt, at det var meget vanskeligt at få succes på grund af populariteten af hans far.

Eksternt den spirende stjerne ligner Jim. Hun har den samme charmerende smil og en varm udseende. Ofte kan man se deres billeder sammen, omfavne, som en meget tæt folk. Jims øjne, mens en glød af lykke. Hun er langt fra ideelle proportioner, men har en stærk stemme, der har besluttet at vise talent show. Alle deltagere beskrives Jane som en behagelig og sød.

I modsætning til børn af berømtheder, hvert trin især er kendt i pressen, Jane dukkede ud af ingenting. Hun var næsten ukendt før showet. I modsætning til de stjerne-børn, der siden barndommen forbereder sig en spektakulær karriere, og gør alt for showet, Jane var i skyggen. Samtidig havde hun ikke spilde tiden. Og lad sangundervisning betalt med penge fra sin far, resten af vejen til succes - hendes personlige fortjeneste.

simpel pige

Dzheyn Kerri elsker chocolate chip cookies og hjemmelavet mad. Hun selv var en fremragende kok, men prøv at holde sig til en sund kost. Billedet af den "rigtige" amerikansk er den bedste sanger nærmede sig. Hun ligner en million piger: ufuldkomne, drømmende, vedholdende og hårdtarbejdende. For nylig, hun skiftede billedet, hår farvet i en mørkere farve. Dens ligheder med Dzhimom Kerri nu bare indlysende. Og hun begyndte at bære elegante kjoler og tynd.

Hvordan det hele begyndte?

Ifølge Jane, hendes kreativitet inspireret af filmen "Dumb og dummere" med sin far, som blev udgivet i 1994. Det var snarere soundtracket til filmen. I det øjeblik, at pigen var 7 år gammel, og hun var allerede mere end et år bor sammen med sin mor efter hans forældre skilt. Filmen blev den første succesfulde film i for komiker. Ved at lære, at hans far var en succesfuld, datter troede på ham og besluttede at følge i fodsporene på Jim.

Der stadig holder i tankerne et par sjove citater fra filmen, indrømmer Dzheyn Kerri. Billeder far er altid med sangeren. Dette hjælper med at undgå modløshed og depression. Filmen "Dumb og dummere" virkelig solgt korte ordsprog fans kopiering ansigtsudtryk og bevægelser af hovedpersonerne. Efter at male et billede af en munter idiot tog en fast plads i Hollywood-film. Det er bestemt ikke kun skæbnen for Kerry senior, men hans datter, Jane Erin Kerri, fotos, som han altid holdt for tæt på.

samarbejde

Flere af hans sange Jane har dedikeret filmen "Dum og dummere." Sticky Situation og vejrtrækning Without You - den såkaldte sammensætning, som hendes gruppe spillet. De blev soundtracket til den anden del af billedet. Efterfølgeren blev udgivet i september 2014 20 år efter den første bånd.

På en ny film, far og datter arbejdede sammen. Jim opmuntret Woman mousserende vittigheder og Jane afslører al sin kreativitet. Begge påpeger, at den fælles skabelse gjort dem endnu tættere. Filmen blev en velkomst til de mange fans af skuespilleren. For fans af sangeren Dzheyn Kerri ny tape åbnet hidtil ukendte facetter af sit talent.

Den første retssag

Ligesom mange spirende stjerne, at Dzheyn Kerri teste deres styrke i den berømte amerikanske talentshow "American Idol". det er deres deltagelse kommenterede: "Efternavn afgjort hjælper og gør ondt"

Dette forklarer Jane deltog i All-American talentshow. Hun bevidst kom for retten, ikke at bruge indflydelsen af sin far og få mest ud af alt. Det runde ved runde afholdt en konkurrence, hvor det værdsættes højt.

Dommerne i showet var Steven Tyler og Dzhennifer Lopes. Jane sang sangen "tale om" Bonnie Raith. Juryen bemærkede enstemmigt teknikken med udførelse og rådede sangeren til at lære at etablere kontakt med publikum. Dzhennifer Lopes straks anerkendt Jane, men det havde ingen effekt på dommerspørgsmål. Men audition hun enstemmig afgørelse i juryen. Hendes far var syg hele tiden for sin datter bag kulisserne. Efter at have lyttet, fortalte han Ryan Seacrest, at han ikke kunne vente på det øjeblik, hvor hele verden vil vide om talent af Dzheyn Kerri. Billeder og optegnelser med projektet fyldte de sociale netværk og fået millioner af visninger på verdensplan.


Videre til herlighed!

Deltagelse i projektet for den ambitiøse Jane var ikke nok. Hun organiseret sit eget show. Programmet hedder - Carrey Jane Show ( "Kerri Dzheyn Show"). Hertil kommer, at sangeren medvirkede i en af de sæsoner af serien "Hooligans", udgivet i biograferne i 2007-2008.

Serien er en guldgrube af komiske skitser i en ånd af Janes far. Han giver ikke beskueren til at slappe af i et sekund. Shaw hængende i toppen af de amerikanske tv-kanaler i flere år. Jane finder store held involveret i disse skyderier. Det blev et hit i plet, fordi det er ekstremt vigtigt ikke at ødelægge start for den unge skuespiller.

Jeg begyndte projektet med et møde stendapera Aziz Anzari med to venner Rob og Paul Hubelom Shire. Før hvert møde havde en god bagage, mens trioen lykkeligt snuble på den berømte producer Vulinera. Resultatet var en funklende show, tiltrukket sig opmærksomhed fra millioner af amerikanere. Skitser i showet hensynsløshed og identitet. Hverken politikere eller humor under bæltestedet. Kun den sindssyge, til tider lange, til tider usagt og alt for indviklede, men uhyrligt sjove vittigheder.

stakkels Jimmy

Dzhim Kerri (han faktisk Dzheyms Yudzhin) var ikke heldig i begyndelsen af sin karriere, men hans forældre har altid støttet. Han var rengøring af toiletter, fra publikum i hans flyvende tomat, men Jim gav ikke op. Hans forældre, desværre døde tidligt, som forårsagede alvorlig depression og skilsmisse. Oprethold forholdet til sin datter, Kerry sikrede ikke kun ro i sindet, men også succesen af hans karriere. Gennem hele sit liv, tog han ud på toppen af popularitet, og gik ind i skyggen, og anlægget blev avlet svimlende romaner. Vi håber, at Dzheyn Kerri, Dzhima Kerri datter, vil tage sin karriere mere gnidningsløst, og vi ønsker hende held og lykke!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.