SundhedAcne

Patogenesen af acne og behandling strategi

Aktiviteten af talgkirtler er direkte afhængig af aktiviteten af kønshormoner (problemet med teenagere, især i den nyfødte - en reaktion på moderens hormoner, at et barn modtager fra modermælk).

Acne vulgaris (patogenese) - med en stigning i aktiviteten af kønshormoner (androgener, testosteron) øger syntese i talgkirtlerne i fedtstoffet (svinefedt). Antallet af talgkirtler i huden cm² ligeligt hos begge køn, at sygdommen er alvorlig i drenge.

Seborrheic områder:

 • T-zone enhed;
 • interscapulum;
 • brystet.

Funktionerne af sebum (fedt):

 • hydrolipidic beskyttelse;
 • mekanisk beskyttelse.

Patogenese, diagnostik og behandling af acne

Starter processen: hypersekretion af talgkirtelaktivitet med sin hypertrofi under indflydelse af hormonal stimulation af de aktive bestanddele.

Der er tre typer af seborrhea:

 • fedt - en flydende fedtstof på grund af overvægten af polyumættede fedtsyrer, klienten med huden er fedtet, porøs, ser "sjusket" ( "fedt strømme");
 • tør (tyk) seborrhea - en tæt struktur; til fedtet hud er markant følelse af konstriktion, da huden er konstant dehydreret, men det fedt;
 • blandet - i T-zonen observeret flydende seborrhea, og kinder - tør.

Hvis en masse af fedt på overfladen af huden, men huden pH er neutral eller svagt basisk, det bidrager til den inflammatoriske proces (arp), da de gunstige betingelser for afgørende aktivitet af bakterier og svampe. Deres "favorit" områder - vingerne af næsen, det nasolabiale område mellem øjenbrynene område. Med et øje til ætiologien af acne initieres behandling med svampemidler (clotrimazol).

Begynd at løse problemet med ordentlig hjem hudpleje, som er baseret på udrensning til fedtet hud problem:

1) rensning under anvendelse af gel eller gelé;
til fedtet hud tonic;
2) hydrering - fugtighedscreme (fra den linje af hjemmeplejen);
3) UV-beskyttelse - et middel skal være meget "let" (et eksempel på "antimat" på et ekstrakt af grapefrugt, "Acne").

Cabin Hudpleje:

1) Hudrensende - manuel mekanisk rensning, især for seborrheic hud, 1 gang om ugen, er hardwaren oprensningsfremgangsmåder (støtte) - ultralyd, vakuum (især for flydende seborrhea), børstning;
2) hardware teknikker - Darsonval ultralyd til indføring i huden lægemidler udpladning med Zn og Cu narkotika;
3) cryo-massage (flydende nitrogen);
4) Jacquet massage - godt afdrypning lymfestrømmen, øger blodcirkulationen, renser talgkirtler - 2-3 gange om ugen i 10-15 procedurer;
5) en maske:

 • ler - godt renset, tørret (hvis støbt tyndt lerlag), mættede mineraler løse handling (hvis overlejre et tykt lag af ler). Fremgangsmåde - et tykt lag af ler til gaze lag, og på toppen - en folie, der ikke tørret ler i 20-30 minutter; et tyndt lag af 5 minutter, op til 7 minutter. Procedure kan vekslede med et tykt og et tyndt lag af ler;
 • mudder - foregår på samme måde;
 • tang - godt fugter og beroliger huden, er det bedre at bruge materialet på grundlag af spirulina (stimulerer immunforsvaret);
 • Gel - hydratisering maske under ultralyd procedure - bedre udnyttelse Calendula eller scarlet.

Kursus af proceduren:

I varianten
- oprensning;
- tonic;
- dyb udrensning;
- Maske;
- creme på vej ud.

II-variant
- oprensning;
- tonic;
- dyb udrensning;
- Jacquet massage;
- creme på vej ud.

Efter at have nået den ønskede rensende virkning af en understøttende behandling: vacuum maske korrektion af hjemmeplejen.

Den anden fase af inflammation - mundingen af folliklen hyperkeratose af talgkirtlen - kendetegnet porøs fedtet hud til dannelse af multiple komedoner (talg-horny stik), hvis farve er forskellige kunder afhængigt af niveauet af fedt oxidation.

Komedoner kan være åben eller lukket. Åbne komedoner - en prop puttet i munden af de kirtel kanaler. Lukkede komedoner - mundingen af den smalle og snoede, de ofte bliver betændte, som ligger i den dybe dermis, betændelse smertefuldt.

Når salonnoj mekanisk rensning sådan kamedonov brugte nål Vidal - indtaste det i munden og udvide det i en cirkulær bevægelse, så at klemme indholdet.

I hjemmeplejen midler anvendes med frugt, glykolsyre eller mandelsyre.

De resterende er de samme kahyt, som i den indledende proces med acne - rengøring, massage, hardware teknikker. Krævede overflade kemisk peeling, uden dem ville det ikke den ønskede virkning 6-8 behandlinger 1 gang om ugen med valgfri brug af agenter for hjemmeplejen, som indeholder frugtsyrer. Det vigtige er den almindelige hjem hudpleje.

Den tredje fase af den inflammatoriske proces - propionbakterii race i lukket jernrør, inflammation forekommer som et resultat af deres aktivitet. Intensiteten af betændelsen er ikke afhængig af mængden af sebum og immunologisk hudinflammation. På dette stadium er der papler og pustler.

Når behandlingen er anvendt i denne fase af helbredelse udrensning i strid med huden, men først er du nødt til at berolige inflammation er. For at gøre dette, skal du bruge Darsonval, cryo-massage, anti-maske.

Når en delvis reduktion af inflammation og derefter fortsætte til rense ansigtet, men det er vigtigt at opdele processen i flere trin (5-7 dage til at rense forskellige områder af køen).

Ingen ultralyd procedurer, eller vakuum eller børstning ikke anvendes på huden i nærvær af papler eller pustler. Massage er heller ikke udført.

Når medicinsk rengøring pustler først fjernet, er næste skridt - komedoner. Fremgangsmåde til rensning af pustler: med en vatpind smører antibakterielt stof, så gør punkteringsnålen, to fingre indpakket i gaze extrude fra forskellige retninger, derefter behandlet med en opløsning af hydrogenperoxid, derefter - ethylalkoholopløsning, kan lokalt salicylalkohol. Først derefter havde en generel rengøring.

Behandling af en kosmetolog

Ved behandling af inflammation kosmetolog bruger ikke antibiotika på nuværende tidspunkt at sende en hudlæge, hvis det er nødvendigt. I arsenal af en kosmetolog til behandling af inflammation er:

 • æteriske olier (tea tree, nåletræer - gran, cedertræ, citrus - grapefrugt, citron), er det vigtigt at huske, at olien i sin rene form ikke anvendes på huden, kan bruges som aromatisk. lampe under procedurer; Funktionen mentol olier og lavendel - de trænger dybt ind i huden;
 • mineraler: zink, kobber, svovl ( "Zener" - er en kompleks lægemiddel ekstern applikation - erythromycin og zink; "Kuriozin" (gel) - zink med hyaluronsyre, fordelen af denne gel - tørrer ikke huden), godt selv det andet trin "Skinoren "(gel) - forberedelse af den ydre primeneniya- azelainsyre (antimikrobielt middel) - normaliserer aktiviteten af talgkirtler, men effekten forekommer indenfor 1 måned, og anvendelse skal være mindst 2-3 måneder, i sommertiden påføres huden i aften som stærkt bleget epidermis; zink og kobber galvanisering anvendes (en funktion af denne procedure er, at det kan anvendes i akut inflammation);
 • salicylsyre - anvendt som en 1-2% opløsning kamedonolitik og 20% opløsning allerede som skrælning;
 • Planteekstrakter - hamamelis, echinacea, aloe (stimulus), valnød (astringerende), kamille, serier, pil.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.