FinanserFast ejendom

Indretning af lejede lokaler - det er ... Udlejning og vedligeholdelse af lokaler

Civillovbog som en del af lejemålet relationer arbejde tillader lejeren af enhver ejendom i forbindelse med permanente forbedringer af det lejede objekt. Udøvelsen af en sådan handling indebærer dannelsen af de forskellige juridiske konsekvenser. På grund af permanente forbedringer af det lejede objekt kan opstå individuelle rettigheder og pligter både fra ejeren og lejeren af den respektive ejendom. Deres specificitet kan bestemmes ved den type ejendom, samt vilkårene i kontrakten mellem ejer og lejer. Hvad er de vigtigste bestemmelser i den lov retsforholdet, hvis emne - produktet af permanente forbedringer af ejendom, der er leaset? Hvad er nuancerne i skat resultaterne af en lignende modernisering af objekterne?

Essensen af uadskillelige forbedringer af den leasede genstand

En person eller organisation, der har lejet en ejendom - oftest i denne sammenhæng taler vi om fast ejendom - kan på en eller anden måde at modernisere, rekonstruere, forbedre dens funktionalitet.

Udførelsen af disse værker kan involvere dannelse af det tilsvarende objekt fundamentalt nye egenskaber. Inverse sag mod ham er vanskelig og kan føre til manglende evne til at bruge faciliteterne. Derfor er en tilsvarende forbedring af ejendommen anerkendt som uadskillelige. Relevante kriterier uadskillelige ejendom - at ændre de kvalitative krav til det oprindelige objekt, så det kan øge omkostningerne, på grund af en mulig stigning i dennes liv eller forbruger egenskaber servicekontrakter.

Hvordan kan se indretning af lejede lokaler? sådan modernisering prøve kan være repræsenteret i forskellige udførelsesformer. Så kan det afspejle, at bygningen har erhvervet væsentligt forskellige karakteristika i forhold til den oprindelige tilstand.

Permanente forbedringer i kontrakten

Det skal bemærkes, at rækkefølgen af leje relationer giver emnet, stjernespækket fast ejendom, gør det hensigtsmæssigt opgraderinger kun efter aftale med ejeren. Det er tilrådeligt at skrive, som fastsat i aftalen. Indretning af lejede lokaler - er juridisk væsentlige foranstaltninger, samt gennemførelsen heraf drages officielt.

Kontrakten mellem ejendommens ejer og udlejer kan ordineres punkt af en eventuel kompensation for ejeren af den tilsvarende genstand for modernisering. Dette kan være fastgjort grundlæggende parametre for de forbedringer og den indledende omkostninger. Hvis lejeren har foretaget strukturen af ejendom indretning af lejede lokaler uden samtykke fra ejeren, ingen rettigheder til det tilsvarende resultat af moderniseringen, vil han ikke have. Alle de mulige fordele ved optimering af objektet vil være i stand til kun at bruge sin ejer.

De adskillelige forbedringer Essence

De grundlæggende forskellige separable og uadskillelige forbedringer? alt her er meget enkel. Ovenfor vi bemærkede, at det vigtigste kriterium for uadskillelige - tabet af funktionaliteten af objektet i tilfælde af forsøg på at vende tilbage til sin oprindelige tilstand. Indretning af lejede lokaler - det kan siges, er en irreversibel proces.

Til gengæld kan en adskilt objekt modernisering involvere forholdsvis overkommelig dets tilbagevenden til sin oprindelige tilstand. En anden nuance passende forbedringer - de kan udløses af lejeren uden samtykke fra ejeren. Generelt på alle de rettigheder bruge de adskillelige ressourcer forbliver hos forpagteren - medmindre andet er fastsat ved aftale. Hvis lejeren har gjort permanente forbedringer af objektet, er det nødvendigt at analysere dem for ligheder med resultaterne af de aktioner, der tager sigte på at bevare ejendommen i en funktionel tilstand ved hjælp af reparation og vedligeholdelse.

Selvfølgelig, i de fleste udformninger, kan forskellen i dette tilfælde være indlysende. Men hvis lejeren har foretaget større reparationer af objektet, således at fast ejendom er blevet væsentligt ændret udseende, er ikke desto mindre resultatet af hans arbejde, mest sandsynligt, vil det ikke blive anerkendt som en forbedring objekt. Teoretisk set kan reparationsomkostningerne være højere end den tilsvarende modernisering af ejendommen. Men det gør ikke noget.

Således er de uadskillelige forbedringer af det lejede kendetegnet ved, at:

- de har brug for til at forhandle med ejeren af ejendommen;

- i almindelighed, bliver de tilhører ejeren af objektet og er ikke compensable.

Til gengæld kan adskilles modifikationer foretages uden samtykke fra lejeren til ejendommens ejer. Den danner de ressourcer, der ejes af lejeren. Men den person eller organisation, de er en lejer, kan på eget ansvar endnu at gennemføre varige forbedringer af det lejede. Lær hvad hvilke retlige konsekvenser det kan føre.

Inkonsistente indretning af lejede lokaler: de juridiske konsekvenser

Hvis lejeren har gjort permanente forbedringer lejede boliger, uden at koordinere handling med ejeren, så, som vi bemærkede ovenfor, er han ikke berettiget til at kræve erstatning fra ejeren. Desuden, hvis tilsvarende modernisering har ført til en forværring af tilstanden af fast ejendom, selv i den subjektive opfattelse af ejeren, er lejer forpligtet til at bringe objektet til sin oprindelige tilstand.

Aftalte permanente forbedringer

Det andet scenario - når den faste ejendom modernisering aftale mellem lejer og ejer af det. I dette tilfælde, betingelserne for passende forbedringer, som vi tidligere beskrevet bør ordineres i kontrakten. En af betingelserne i kontrakten kan være kompensation for omkostningerne ved at opgradere udlejeren. Afhængig af tidspunktet for de forbedringer, kan ejeren betale lejeren omkostningerne ved kontraktens udløb eller den periode af dens gyldighed. Kontrakten kan også bestemmes ved lejen reduktion - i kompensation integreret modernisering.

Indretning af lejede lokaler: beskatning

Overvej aspekt af skatteregnskaber af permanente forbedringer. Vi er enige, at lejeren og ejer ejendommen enige om at denne fremgangsmåde. Først og fremmest er det værd at være opmærksom på, at de forbedringer, der er aftalt mellem lejer og ejer af objektet ikke altid gælder for afskrivningsberettigede ejendom, men kun hvis de er betalt af ejeren af objektet.

Til gengæld kan lejeren kompensation for omkostningerne ved de relevante opgraderinger betragtes ejeren af objektet med henblik på beskatning af indtægter. Selv en lejer kan også bruge de afholdte udgifter med henblik på at optimere værdien af skat - i en vis periode.

Den variant, hvor den kompensation permanente forbedringer af ejendommens ejer er ikke foreskrevet i kontrakten, trods det faktum, at ejeren har givet sit samtykke til den tilsvarende opgradering. I dette tilfælde er afskrivninger heller ikke opladet, og den oprindelige værdi af ejendommen ikke øges. Grund til at optimere skattegrundlaget og ikke opstår.

Det skal bemærkes, at i tilfælde, hvor den uadskillelige modernisering ikke blev kompenseret af udlejeren, er leasingtager berettiget til at opkræve afskrivninger på ejendommen. De nærmere af de genstande af beskatning modernisering af resultaterne, kan vi betragte eksemplet med udførelse af parternes juridiske forpligtelser til at betale ejendomsskat.

Hvis aftalen er indgået den juridiske enhed, dvs. henrettet leasing af erhvervsejendomme lokaler, skal de betale det tilsvarende beløb i budgettet. Ejendomsskat i dette tilfælde bør betale den part, der fanger de omkostninger, at forbedre faciliteterne i de regnskabsmæssige konti. Som regel, dette vedrører ejerskabet af forbedringerne. Hvis lejeren ejer dem, så han er forpligtet til at betale skat.

Hvis ejeren af forbedringerne - udlejer, den tilsvarende forpligtelse den udfører ved ophør af lejemålet. Men så længe kontrakten er gyldig, indbetalinger til budgettet bærer lejeren. Et andet kriterium, som bestemt genstand for betaling af ejendomsskat - den saldo til den relevante ressource. Hvad betyder det? Hvis forbedringer er til leasingtagers balance, han betaler den tilsvarende skat. Hvis deres konto er leasinggiver - indbetalinger til budgettet bør udøve den.

ejendom og forbedre moms

Der er en række af nuancer, der kendetegner moms i forbindelse med retsforhold, hvis emne - udlejningsejendomme, ledsaget af det arbejde, som de permanente forbedringer i det. Lad os studere dem. Hvis der er overført permanente forbedringer til leasinggiver, mens de er blevet gennemført af den ordregivende organisation - skal denne overførsel anerkendes som salg. For det skal betale moms. Hans entreprenørvirksomhed gør lejer og fradrag kan anvendes mod ham. Det skal bemærkes, at der ved opgørelsen skat af overskud doneret til at forbedre ejer objektet ikke er taget i betragtning.

Type til modernisering af faciliteter til eksterne organisationer - det centrale kriterium af de faste opgaver beregner moms på varige forbedringer. Faktum er, at hvis lejeren har gjort genopbygningen af objektet på egen hånd - i dette tilfælde andre retsregler træde i kraft. I overensstemmelse med den moms på deres forbedring kan ikke oplades.

Dette skyldes det faktum, at for kvalifikation forbedring som en del af flytbar ejendom med henblik på momsen krævede overdragelsen af ejendomsretten. I overensstemmelse med bestemmelserne i den borgerlige lovbog, der regulerer retsforholdene inden for rammerne af hvilken er lavet permanente forbedringer, der er passende retlige mekanismer ikke anvendt som standard. I den civile retsplejelov faktisk ikke indeholde bestemmelser, der forventes at finde sted på lejers ejerskab af resultaterne af moderniseringsprojekter. De kan ikke behandles som et separat aktiv adskilt fra den vigtigste egenskab. Således når de lejede lokaler tilbage til ejeren, overdragelse af ejendomsretten er ikke udført. Det viser sig, at de permanente forbedringer foretaget af lejeren, ikke momspligtig.

Regnskab adskillelige forbedringer

Det vil være nyttigt at overveje de grundlæggende nuancer af skatteregnskaber, til gengæld kan adskilles ejendom forbedringer. For at beregne korrekt skat af dem, er det nødvendigt først at bestemme prisen og varighed af forbedringer. Hvis der på en modernisering af fast ejendom omkostninger ikke overstiger værdien af skattelovgivningen, og deres anvendelse af udtrykket er mindre end 12 måneder, forbedring omklassificeret ud af lagrene. Hvis de tilsvarende udgifter er højere end kriteriet i skatteloven og brugen af tid - mere end 12 måneder, skal værdien af ejendommen fratrækkes ved afskrivning.

Hvis motivet af juridiske leje - en juridisk enhed, er det sandsynligvis på niveau med sine lokale handlinger regnskabspraksis skal godkendes. Og hvis det har en grænse for afskrivningsberettigede ejendom opgaven er sat lavere end i skattelovgivningen - med henblik på at tage hensyn til adskillelige forbedringer bør anvendes, er den kurs, der blev godkendt i en lokal handling. Det skal bemærkes, at den ejendomsskat, hvis den tilsvarende modernisering gjort, lejer ikke er betalt. Dette skyldes det faktum, at de adskillelige forbedringer i almindelighed klassificeres som personlig ejendom.

Hvordan laver ejerens samtykke til permanente forbedringer i kontrakten?

Efter at have undersøgt den måde, hvorpå regnskab udføres uadskillelige og adskillelige forbedringer, overveje dette aspekt, da den korrekte formulering af samtykke fra ejendommens ejer til den passende modernisering af objektet. en særskilt kontrakt skal underskrives for dette mellem lejer og ejer af ejendommen. Det kan supplere den ene hvorunder lejen udføres erhvervsejendomme lokaler eller omvendt, dem, der hører til boligmassen. Denne kontrakt skal ordineres af betingelserne: på hvilken slags arbejde forventes at producere for at forbedre anlægget, der vil betale for modernisering - helt eller delvist, hvordan den påtænkte nyttiggørelse i omkostningerne ejendom forbedring.

Erstatning omkostninger til modernisering af lejeren kan gennemføres, da vi tidligere nævnt i artiklen, ved at reducere husleje. Eller eventuelt salg kontrakt af permanente forbedringer. Alt er bestemt af parterne i kontrakten. Ret hans tegning - et vigtigt aspekt af relationer. Hvis en af parterne undlader at opfylde sin - den anden vil have ret til at få deres præference i retten. For eksempel kan lejeren gennemføre inddrivelsen af varige forbedringer i det tilsvarende beløb, hvis ejeren ikke betale omkostningerne ved en ordentlig modernisering, selvom det er indforstået hermed i henhold til kontrakten.

Fraværet af en skriftlig aftale mellem lejer og udlejer betyder, at udgifter til skattemæssig henseende, vil ingen af parterne ikke kunne bruge. Hertil kommer, som vi tidligere nævnt i artiklen, indretning af lejede lokaler, kan udlejeren fjerne fra stedet - men så dens funktionelle tilstand ikke påvirkes. Tvister mellem ejendommens ejer og lejer kan løses i retten.

Leje virksomheder og indretning af lejede lokaler: nuancerne

I begyndelsen af dette papir, vi fastslået, at i almindelighed, permanente forbedringer - en karakteristisk egenskab. Men dette er ikke altid tilfældet. Det sker, at de permanente forbedringer - denne egenskab af objekter er ikke nødvendigvis fast ejendom. For eksempel kan det være en virksomhed. I dette tilfælde er retsforholdet relateret til sine lejemål reguleret af andre retsregler end i tilfælde af fast ejendom.

For eksempel, hvis lejeren har gjort for at forbedre strukturen i virksomheden, er det i overensstemmelse med russisk lovgivning, har ret til godtgørelse af sine udgifter til de relevante opgraderinger, selvom ikke enig med udlejeren om gennemførelse af disse tiltag. Medmindre andet er fastsat i kontrakten mellem ejeren af virksomheden og dens partnere.

Dog kan udlejeren undgå forpligtelsen til at kompensere for de omkostninger lejer forbedring i retten. For at gøre dette, han bliver nødt til at bevise, at de uadskillelige forbedringer af det lejede moderniseret det er ikke så indlysende, at den operationelle kapacitet i form af produktionsmidler, voksede virksomheden nok med hensyn til behovet for at kompensere lejeren omkostninger. Hertil kommer, at hvis ejeren af virksomheden kan forsøge at bevise i retten, at lejeren ikke var de objektive behov for modernisering.

Forbedringer i salg af fast ejendom

Hvad er de juridiske konsekvenser kan karakterisere varige forbedringer i salget af lejligheden af en fysiske personer forskellige?

I dette tilfælde er det nyttigt at henvise til analysen af de samme bestemmelser i lov, der regulerer retsforhold, som er genstand for transaktionen med fast ejendom. Det vil sige, i princippet, dem, der betragtes af os i forbindelse med virksomhedernes samspil mellem forskellige virksomheder under en ikke-beboelse ejendomshandler. I dette tilfælde, juridisk naturidentiske og den tilsvarende relationer styres af de samme retsregler.

Adskillelige forbedringer er i en lejet lejlighed i almindelighed, tilhører lejeren, hvis andre betingelser ikke er præciseret i aftalen mellem ham og ejeren af ejendommen. Hvis lejer Indretning af lejede lokaler foretaget på det lejede objekt til ejerens samtykke, ved ophør af lejeaftalen, har han ret til erstatning svarende til modernisering omkostninger. Igen - hvis overførslen af permanente forbedringer er ikke lavet på anden måde af de enkelte bestemmelser i kontrakten mellem lejer og ejer.

Hvis ikke er aftalt opgradering en genstand mellem ejeren og lejeren, så i almindelighed de udgifter, som den anden, er ikke erstatningsberettiget. Men salget af lejligheden ejeren kan skifte dem, som du ønsker i værdien af genstanden.

Hvis forbedringer af ejendommen foretaget på bekostning af afskrivninger på grund af det, er dette ejerskab overdraget til bortforpagteren. Denne bestemmelse er relevant for forbindelserne med deltagelse af juridiske enheder, der er genstand - udlejning af lejligheden.

Således i forbindelse med varige forbedringer kan være underlagt forskellige retsregler - for eksempel, hvis vi sammenligner lejen og virksomheder. Desuden kan de have nuancer i deres fortolkning. Deltagerne i lejemålet forbindelser bør være styr rettidig fremkomsten af nye regler i den borgerlige lovbog i Den Russiske Føderation, samt deres fortolkninger i forskellige retsakter og afdelinger dokumenter.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.