FinanserFast ejendom

LCD "YIT Park" (Krasnogorsk): anmeldelser, billeder

Der er en opfattelse, at spørgsmålet om at købe en lejlighed i hovedstaden engageret i eneste besøgende. I virkeligheden, som i enhver anden by i landet, hvor selv Muscovites ikke behøver at leve adskilt fra deres forældre. Selvfølgelig kan du leje en lejlighed, men det er helt urimeligt, givet de høje huslejer selv de mest beskedne af muligheder. Dens forstæder har for nylig tiltrukket sig opmærksomhed fra mange moskovitter og dem, der tænker på at købe din egen lejlighed. Hemmeligheden bag denne popularitet er enkel og klar: en stor mulighed for at bevare adgangen til infrastruktur kapital og at købe en lejlighed i en betydelige besparelser for dit budget. LCD "YIT Park" (Krasnogorsk) - et stort projekt for en moderne indbygger metropol, repræsenteret af samme navn af udvikleren. GC "YIT" - en udvikler med mange års erfaring og moderne udseende til byggeri. Hver af hans projekt bedre end den sidste, som kun bekræfter ønske om at vokse og udvikle sig, der repræsenterer beboerne de bedste levevilkår. Tilbage er kun at se, hvad kvalitet han fik de virkelige beboere i komplekset, om de kan anbefale det til andre potentielle købere.

Om Krasnogorsk

Forestillingen om, at den maksimal komfort og livskvalitet kan kun Moskovitter, der bor i Moskva, efterhånden mister sin styrke og kraft. I øjeblikket, på grund af den aktive udvikling af transportnettet af dens forstæder er blevet meget populært. Du vil ikke føle nogen forskel, medmindre værdien af lejligheden.

Alle dem, der bor i Krasnogorsk lang tid, beundret denne forstæder by ikke kommer til at ændre deres bopæl. Fra de åbenlyse fordele primært miljømæssig stand vi konstatere: byen grøn, med en ren og frisk luft. Desuden er der fred og ro, som bestemt ikke kan siges om de overfyldte og hektiske Moskva. Mange gør opmærksom på, at Krasnogorsk - by for par, der ønsker at opdrage deres børn i forskellige forhold. Blandt de mangler - overbelastning, trafikpropper. Men denne mangel er uløseligt forbundet med alle byens forstæder. Generelt er byen ideel for livet, anderledes infrastruktur og fremragende transportnet, som gør det muligt at nå ret hurtigt til et sted i hovedstaden.

Om det komplekse

Så vi går til LCD "YIT Park" (Krasnogorsk). Anmeldelser om projektet for det meste positive. Kun 5 km fra Moskva, i den vestlige del af Krasnogorsk ligger et nyt kompleks for en komfortabel og aktivt liv. 17-etagers hus-klasse komfort, rejst på monolitisk teknologi - noget, der kan tælle alle købere. I øjeblikket er huset sat i drift, har alle det afsluttende arbejde i det afsluttet.

"YIT" - en af de største udviklere i Moskva og Moskva-regionen, som i dag formået at passere ganske vellykkede projekter. Anmeldelser af lejere meget positiv, skal alle objekter være på tid, ikke forårsager nogen klager.

placering

Boligkompleks "YIT Park", et billede af, som kan findes i vores materiale - billedet af en anstændig projekt. Det er beliggende i et roligt område af byen, betyder det ikke begrænser adgangen for dens beboere til infrastruktur kapital. Det område er omkranset af park og tilbyder en 17-etazhki fantastisk udsigt over parken og godset Znamenskoye Gubaylovo, overlevede en stor kulturarv. For mange beboere i komplekset parken er blevet et yndet sted for familie går: man trækker vejret her er så nemt at bare ikke ønsker at forlade dette paradis. En sød og frække egern forårsage en sand fornøjelse for de yngste beboere.

Nærhed til Volokolamsk og Novorizhskoe motorvej giver transport tilgængelighed. I gåafstand fra komplekset er Krasnogorskaja banegården. Fra hendes afgår hver 20-30 minutter elektrisk, opfølgning til centrum af Moskva. Med den offentlige transport på blot 15-20 minutter kan du nå metrostationen "Tushinskaya" eller "Mitino".

infrastruktur

Boligkompleks "YIT Park" fra bygherren har ikke sin egen infrastruktur, men bygget i umiddelbar nærhed af børnehaven, gymnasiet, indkøbscentre og fitnesscentre.

Beboere i den komplekse bemærkes, at i den umiddelbare nærhed er de bedste medicinske institutioner i byen. Desuden, i nærheden af huset er der et busstoppested, hvorfra du kan nå ethvert punkt i byen og de største shopping og underholdning centre.

jordforbedring

LCD "YIT" (Krasnogorsk), selv præsenteret med kun én hjem, men udvikleren overtog kontrollen med landskabspleje af det tilstødende område. Alle lejere, der allerede har formået at kalde ind i lejligheden, påpegede, at det område har fremragende sports- og legepladser til børn i forskellige aldre - ikke længere behøver at bekymre sig om organiseringen af deres fritid.

Hvis snak om manglerne, skal det bemærkes, at manglen på parkeringspladser. Hvis hver lejlighed vil blive udleveret i hjemmet i mindst én bil, så alt er simpelthen ikke nok plads. Alle dem, der har besluttet at gøre sikker, købte parkeringsplads i ejendommen, hvilket frigør sig fra dette problem. Desuden udvikleren i anlægsfasen tilbyder en fremragende rabat.

planlægning beslutninger

Boligkompleks "YIT Park" i Krasnogorsk tilbyder gratis planlægning beslutninger med rummelige glasinddækkede altaner og loggiaer. Moderne boligkøberne positivt omfavnede tendensen med gratis planlægning, for i så fald er det muligt at arrangere og udlagt plads efter eget skøn.

Lejlighederne er i ru finish, som forårsagede en bølge af forargelse blandt beboerne. Selvfølgelig, de fleste af dem vil, efter at have modtaget nøglerne straks ind i lejligheden. Alle dem, der er beskæftiget med reparation af dig selv, bemærke, at selv en ru finish er fremragende, vægge, gulve og lofter ikke kræver yderligere justering, og etosuschestvennaya besparelser for budgettet.

prispolitik

Pris lejligheder i LCD "YIT Park" er et gennemsnit på 122 000 s. per kvadratmeter. For forstæderne ret betydelige omkostninger, hvilket er afspejlet i mange anmeldelser. Potentielle købere er ikke villige til at betale for en lejlighed, overgive uden indre skillevægge og efterbehandling. Men det er nok til at besøge den komplekse, for at sikre rentabiliteten af placering er, at det tager, al tvivl forsvinder af sig selv. En lignende lejlighed i byen vil koste langt mere. En gratis plan anmeldelser henvist til de fordele, ikke ulemper. Enig få, der kan købe en lejlighed i fuld overensstemmelse med personlige præferencer, på anden måde end at forklare masse nedrivning af vægge. En gratis plan bare giver dig mulighed for at oprette en lejlighed af deres drømme.

opsummering

LCD "YIT Park" (Krasnogorsk) - en stor kompleks for nutidens indbyggere i storbyen. Dette er en unik mulighed for at leve i et økologisk rent distrikt Moskva-regionen, uden at miste adgangen til infrastruktur kapital. Anmeldelser virkelige beboerne kun bekræfte alle de fordele, der er beskrevet af udvikleren. Ja, og udvikleren ikke forårsager nogen problemer og tvivl: lykkedes det ham at gennemføre flere forskellige projekter, passerede dem til tiden. Hvis du overvejer for dit ophold ejendom komfort klasse, være særlig opmærksom på LCD "YIT Park" og sørg for at besøge komplekset.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.