FormationUngdomsuddannelse og skoler

Vinter. Beskrivelse af naturen i vinter

På alle tidspunkter, arten af den gode selv. Sikke en smuk efterår, men som smukke vinter! Beskrivelse af naturen i den kolde årstid - det er en god undskyldning for at komme til at kende hende bedre, nyde friskhed, op med humøret. Efter alt, ikke alle er i stand til at sætte pris på verden omkring ham i enhver tilstand.

faldne sne

For beboerne i den nordlige halvkugle om vinteren - det er normalt. Værst af alt, når i vintermånederne i stedet for sne regn. Desværre, med fremkomsten af det tredje årtusinde sneen falder senere og senere, og smelter hurtigere end ligger på overfladen. Men lad os ikke tale om sørgelige ting. Hvordan man laver en beskrivelse af naturen i skolen (Grade 6)? Winter, som enhver anden tid af året, ud over beskrivelse, når det er. Ja, i september eller i maj snevejr er usikker. Alle indtryk skal være her og nu.

Så sneen faldt. Uden for vinduet, temperaturen er under nul. Himlen er overskyet. Men den længe ventede sne behager kun sjælen, derfor er ikke ked af det. Du går ned på sporet efter skole til hjem, når det begynder at blive mørkt, men stadig lys. Hvid sne delvist erstatter gadebelysning. I går var det stadig fugtig fode mudder og nøgne asfalt. I skibsværfterne i mørke melankoli. Men sneen faldt i dag for at ordne det.

Nytår gøremål

For mange mennesker, den første sne faldt, selv i November, der er forbundet med de nærmer helligdage. Først, selvfølgelig, katolikker fejrer jul den 25. december, og så er alt i det nye år, og derefter en uge senere ortodokse kristne forherlige Jesus Kristus, som blev født i hans jul. Alle tre festivaler er nært beslægtede med sne, juletræ, gaver. Her er en favorit vinter! Beskrivelse af naturen vil blive uforglemmelig, interessant, hvis motivet til at åbne i nytaar. Efter alt, næsten alle børn og mange voksne i godt humør, glæde, forventning om mirakler. På sine indtryk og følelser ønsker jeg at skrive så meget, at du kan læse på ethvert tidspunkt.

Sne er opløftende ved landsbyboerne og byens borgere. Endelig er der ingen snavs, regn, også. Vejrliget synes ikke sådan, fordi sneen kan gå hele dagen, ride, spille. En nytår juble nogen problemer. Hvad en glæde at pynte juletræet legetøj, guirlander, lametta. På trods af at det grantræ stående derhjemme, er det stadig alt forbundet med vinter og sne.

Det bedste tidspunkt for sjove spil

Sledding fra en bakke eller på et stykke pap - det er hvad børn elsker, og nogle gange endda voksne. Hvad er det sjove begynde! Så kan du i det mindste blive underholdt hele dagen. Børn ved, hvad en god appetit efter sådan en tur. Frost gør røde kinder og næse, behøver ikke at gøre noget kosmetik. Og hvor cool hoved, krop, let på sjælen!

Når en masse sne og frost slap, børn begynder at forme snebolde og kaste på hinanden. Ofte på grund af sådanne spil er der en idé at bygge en sne fort at forsvare sig mod fjenden. Her er hvad karakteren af vinteren! Beskrivelse kan suppleres med tilstedeværelsen af mere og snemænd i næsten alle værftet. Børn rider sne bolde og placere dem oven på hinanden. Når snemanden er næsten klar, starttidspunkt visning af kreative evner: at gøre en snemand øjne, hvad der skal sættes på det, nogle gulerødder for fremtiden af næsen for at vælge, om at give ham en kost i hånden?

vinter skov

Besøg vinter skov mindst en gang per sæson, men nødvendig. Det er bedst at nyde freden langt fra byen, hvor ikke høre passerende biler. Oftest i vinteren skov omkring snedriver, så det er bedst at besøge de fantastiske steder at stå på ski. Hvorfor fabelagtige? Da dette er vinter. Beskrivelse af arten, som er i sneen - en vidunderlig besættelse.

Det var i sneen juletræ ser magisk. Her er det smukke stande blandt hans søstre, kviste i sneen. Og hvad smag af fyrrenåle! Buske, træer er i frost! Når det solrige vejr, kan det ses som en flimrende frosne snefnug.

Stilhed. Fornemmelser i vinteren skov

Vinter i skoven meget stille, næsten uhørligt, selv vinden. Træerne er nøgne, ser det ud til tom. Men nej! Her er en meget sød. Et eller andet sted, måske er der spor af en hare. Kan du forestille dig? Som i det nye år børnerim, hvor en grå kanin under juletræet ridning. Mange skovboere har evnen til at skifte farve. Den eneste skam er, at nogle dyr er nu i dvale. Trækfugle ikke dækker skoven smukke sang. Ikke desto mindre, naturen er altid smuk.

Vinter i skoven på en klar nat kan du se milliarder af stjerner, månen. Overordentlig smuk. Naturen giver hver person mulighed for at nyde, beundre det og lade i deres hjerter et uforglemmeligt indtryk.

Beskrivelse af arten af vinteren i skoven kan varieres. Alle har deres egne følelser. Men summen af alt - det er en fornøjelse stilhed sne. Tagene på de landsbyhuse dækket med sne, alt omkring er hvid.

usædvanlige snefnug

Hvad er det mest usædvanlige i vinteren? Det er rigtigt, snefnug! Ethvert barn kan trække en hånd i handske til at fange den og se. Alt formentlig kigget på et snefnug, beundret hende. Hvordan hun formår at være så smuk? En person har ikke råd til så at forvandle en lille krystal af frossen vand, men karakteren af det kan gøres. Man kan kun beundre. Den eneste skam er, at snefnug smelter selv i din hule hånd uden handsker, ikke kun derhjemme.

Det er interessant vinterens sne. Beskrivelse af naturen i kulden bringer en masse ideer. For eksempel, de mennesker, der har vinduer i boliger af træ, kan se de smukke mønstre på glasset. Frost er også i stand til at tegne.

Ideer til sjov

Hvad sjov er muligt om vinteren? Selvfølgelig, skiløb, skøjteløb og endda snowboarding! Ethvert barn vil være glade for at komme ned fra de høje bakker på sne-katte, for eksempel. Du kan høre jubel fra overalt. Og et sted i nærheden voksne hældte dias, børn hjælpe med dette. Hvad er beskrivelsen heri hjørne af naturen? Om vinteren, parker, skov- parkområder og uden for byen, kan du bygge en stor underholdning mødested. Men alle naturlige. Det er ikke nødvendigt for denne morskab udstyr. Slæder, snowboards, skøjter og ski er ikke taget i betragtning.

I øjeblikket, i mange store byer hældes fortove i parker, så du kan ikke bare gå og løbe på skøjter på de ruter, som blev bygget i løbet af sommeren udflugt. En anden funktion i vinteren der. Master arkitekter skabe hele byer lavet af is. Der er skulpturer, installationer. Du kan vandre gennem isen grotte eller et hus, besøge paladser og forter.

Generelt om vinteren har brug for at tale som den lykkeligste tid af året. Du kan være glade for at gå i sneen knæ-yard skovl ren, lege med venner. En smuk beskrivelse af arten om vinteren er at øge stemningen af den unge forfatter. Hvordan gjorde stor, når eftertragtede gade, spillet nok med venner, drikke varm te og boller. Og så sidder ned for at skrive en given sammensætning af vinteren. Friske indtryk nemt forlade deres præg i hjertet og på papir. Uden for vinduet, kulde, frost, hjem er varmt og hyggeligt. Men vinter vil for altid forblive i hjerterne hos mænd som noget ekstraordinært, mirakuløse.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.