SundhedSygdomme og betingelser

Tørhed i huden og dens årsager

Tør hud synes at være ikke sådan en forfærdelig problem, der synes at være nødvendigt at anvende en fugtighedscreme, og alle! Men i virkeligheden, kan årsagerne til dette være forskellige, og værktøjer på markedet nu præsenteret et stort udvalg. Du er nødt til at forstå, for at bevare ikke blot sin skønhed, men også sundhed. Dermatologer har stadig ikke nået til enighed om, hvad der forårsager tør hud. Det er et komplekst organ, der er underlagt ydre påvirkninger og, på samme tid, det afhænger af tilstanden af de indre funktioner i kroppen.

Eksterne faktorer, der forårsager tørhed af huden af legemet er velkendte:

• Sun. Mange dermatologer tror, at ultraviolet lys - en af de vigtigste faktorer, der forårsager tidlig ældning af huden. Ud over den banale "udtørring" af huden, solen suspendere fornyelse af overhuden, får det til at blive tykkere og underernæring.

• Temperaturen stimuli. I tilfælde af temperaturoptimum forekommer stigning fugt fordampning fra hudoverfladen.

• Kemiske irritanter. Alle rensemidler, sæber og bruser geler skyllet beskyttende lipid lag af huden, der tjener som en barriere for eksterne stimuli og beskytter mod overdreven fugttab.

• Vinden og lav luftfugtighed. Disse faktorer både sammen og hver for sig bidrage til øget hud vandtab.

De interne faktorer, der har en negativ effekt på huden, meget mere. For at forstå dem så meget mere kompliceret. Som de siger, huden - et spejl af organismen som helhed, hvilket er meget følsom over for ændringer.

• Mangel på vitaminer. Tør hud ofte udvikler sig i vinteren og foråret, når mange af os lider af hypovitaminose. Den har lange folk begyndte at bruge olivenolie - det første kosmetiske produkt til tør hud. Desværre er brugen af naturlige olier er vanskelig: om morgenen efter deres ansøgning er stadig skinne, og om aftenen kan du plette linned. Desuden finder visse olie (karite smør, shea , etc.) er potente allergener og kan forårsage rødme og intensivere irritation. Det er værd at nævne, at den høje comedogen - en konstant følgesvend af naturlige olier: med hyppig brug kan de "tilstoppe" porerne, hvor den akkumulerede sebum, som oxideres, og billedet af "sorte pletter" - komedoner.

• Alder. Børn har bedre hudgennemtrængelighed, hvilket fører til dens større følsomhed over for tørke. Tør hud af børn bør fjernes ved hjælp af barnets beroligende og fugtgivende cremer.

• Hormonelle og ubalance. Mærkeligt nok, de kvindelige hormoner beskytter huden. Men glem ikke at ændre de normale hormonelle kvinder med alderen.

• Diabetes mellitus. Stigning i blodsukkeret påvirker ikke kun tørst og appetit. Dette er en overtrædelse af carbohydratmetabolisme medfører en række andre patologiske ændringer: nedsat ernæring af cellerne og deres innervation, følsomhed, der neurotrofe forandringer i huden. Huden af patienter med diabetes er ikke kun tør, men det er også væsentligt tyndere, konstant såret, hvilket kræver en obligatorisk ekstra pleje.

• hypothyroidisme. Når denne sygdom første symptom på skjoldbruskkirtlen - tørre albuer og knæ. I forbindelse med stofskiftet samt regenerative processer i huden, som reguleres af thyroidhormoner, er et overfladelag af epidermis ikke skrællet, forbliver på plads.

• Arvelig disposition. Til tør hud, forårsaget af denne faktor, omfatter ofte forskellige diagnoser: atopisk dermatitis, ichthyosis, atopisk dermatitis, dyskeratosis og så videre.

Som du kan se, at årsagerne til tør hud er varierede. Husk det, hvis tørhed fortsætter i lang tid, konsultere en specialist!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.