TravelingRetninger

Hvor skal vi hen til en ferie i oktober? Slap af med et barn i oktober: anmeldelser, priser

Mange rejsende, der ikke er i stand til at slappe af i løbet af sommeren, mener, at den normale ferie de har i år ikke vil være. Meget ofte spørgsmålet om, hvor de skal gå til en ferie i oktober, de finder uløselige. Hvordan forkert var de! At dette er en overgangsordning måned i næsten alle verdens resorts. Kun til dens afslutning er begyndt at give i stedet for Middelhavet ferie, men åbne eksotiske destinationer. A sightseeingture i mange byer er mest behageligt - ingen brændende sol over hovedet.

fritid marine

Da det meste af resten går til hele året drømmer om en blid sol, hvide sand og varmt havvand, så vil vi overveje i første omgang spørgsmålet om, hvordan og hvor man kan hvile i oktober af havet. Lederskab her fortsætte med at holde bemærkelsesværdige land. Dette er Egypten, Grækenland, Spanien, Cypern og Malta. Op til november måned på de lokale strande, vil vacationers fange en storslået fløjl sæson. Og kun lige i Middelhavsområdet i de sidste dage af måneden begynder at tage fart efterårsvejr. For dem, der er interesseret i den mest varme hav, en åben vej til Egypten eller UAE. Den sidste mulighed er den varmeste hav, hvor vandtemperaturen når omkring 33 C. Mindre end en indstilling for budgettet - Den Dominikanske Republik, Indien, Mexico og Thailand, hvor vandet opvarmes til 26-30 grader. Hvis du ønsker at spare mere, at ofre nogle komfort, vende din opmærksomhed til Tyrkiet og de græske øer. Men her garanti for godt vejr - kun indtil midten af måneden. Meget komfortabel men dyre ferie tilbud Maldiverne - vand + 28 °, + 32 ° luft, langt billigere pris ferie i Tunesien.

Slap af i visum-fri lande

Når det besluttes, hvor de skal gå til en ferie i oktober, skal vi huske at det er nødvendigt for at opnå tilladelse til at komme ind i mange stater. I dette tilfælde, er opmærksomme på de lande, hvor det er muligt at rejse uden visum. De er Cuba, Den Dominikanske Republik, Bahamas, Thailand, Maldiverne, Tyrkiet, Tunesien, Montenegro. I nogle lande, såsom Egypten og Sri Lanka, sætte et visum i lufthavnen. Og i Mexico og Cypern, for eksempel en indrejsetilladelse kan fås via e-mail. Udfyld formularen og send til Udlændingeservice, som overvåger data. Hvis alt går vel, du sender et indrejsevisum, som skal printes ud og præsentere en grænsevagt i lufthavnen.

Slap af med et barn i oktober: reelle eller ej?

På dette tidspunkt er der få, der ønsker at gå til en ferie med børn. Stadig, det tager lang tid for akklimatisering, og sundhed af barnet ændrer de klimatiske forhold, kan ikke afspejles i den bedste måde. Derfor anbefales det at gå med børn kun i lande med et højt serviceniveau og et mildt klima. For eksempel i Spanien, Grækenland, Cypern, i Tunesien eller Tyrkiet. Hotellet blev valgt med det højeste niveau af service. Hvis børnene er ældre, kan du besøge mange interessante steder i europæiske byer eller endda væk. Men med dem det giver ingen mening at gå til Malta, hvor de vil blive kede. I princippet er det bedre at finde anvendelse på rejsebureauer, der vil tilbyde flere specielle programmer at vælge imellem. Især hvis du har en ferie i skoleferierne. Så hvis du planlægger en ferie med en baby i oktober, kan du anbefale følgende muligheder: i Frankrig - park "Asterix", og Legetøjsmuseum Poissy, Disneyland Paris, Danmark - Legoland og børns Forskningscenter i Sverige - en forlystelsespark "Liseberg" og verden af Astrid Lindgren. Der er en generel anbefaling: før du køber billetter, eller at bestille en tur, du har brug for at læse anmeldelser af dem, der allerede på ferie i området af interesse. Plus det aldrig vil være, især i tilfælde, når du går til at slappe af med børn.

Resten af Europa

Om sommeren, i varmen, antallet af turister, der gerne sightseeingture til EU-lande, er reduceret. Men i efteråret alt vender tilbage til sin plads. Dem, der ønsker at slappe af i udlandet i oktober, i høj grad sat til at rejse til forskellige byer, udforske de lokale seværdigheder og monumenter. Jo mere det, fordi regnen har ikke specielt irritere rejsende. Så hvis du har besluttet at erobre Prag, Rom eller Barcelona, kan du ikke gå galt. Hertil kommer, en behagelig overraskelse er prisen på billetter til udvalgte destinationer og hoteller. Hvis vi ser på tilbagemeldinger, folk, der har forladt dem, der lægges særlig vægt på, at resten af denne sag for at opnå tilstrækkelig budget, især i den tjekkiske hovedstad. Derfor, hvis du er i Prag i de sidste dage af oktober, tager sig tid til at besøge München, hvor den første søndag november finder sted lukningen af Oktoberfest, øl festival, der varer i to uger. Priser for indkvartering på hoteller i denne tid i Istanbul - fra 1600 rubler per dag, Prag - 1100, Barcelona - fra 3100, Wien - 2200, Rom - fra 1800.

Hvad kan du se i Prag?

Lad os dvæle lidt ved den tjekkiske hovedstad. Fortæl os, hvad det er ønskeligt at være opmærksom, for at komme til denne vidunderlige by. Faktisk er mange foretrækker at rejse i efteråret, og da opstår spørgsmålet, hvor de skal gå til en ferie i oktober, så er svaret: i Prag, og det er allerede nu muligt at tage på ture i andre lande. I sightseeing hovedstaden bliver nødt til at tilbringe dybest set "på deres fødder". De er for det meste placeret tæt på hinanden, så der er ingen mening at bruge transport. Hvad er en must-see og besøge? Old Town Square, Kampa Museum, Wenzelspladsen, Kafka Museum, Strogovsky Kloster og Golden Lane. Hvis du aldrig har besøgt Karlsbroen, blev besøgt nødvendigvis. På trods af den kølige, får du stor glæde af korte ture på Vltava-floden.

Wellness ferie

Denne tid af året kan være en god idé at forbedre deres helbred ved at gå til de lande, specialiseringen af dem er leveringen af sådanne tjenester. Intet andet land her kan ikke sammenlignes med Tunesien, en leder af sundhed turisme i oktober. Det kan tilbyde og thalassoterapi, og forskellige spa-tjenester. Alle måned garanteret varme. I så fald, når du har brug for en indstilling for budgettet og beslutte, hvor gå til en ferie i oktober til forbedringer, gå til hospitalet og bulgarske feriesteder. Men husk på, at vejrforholdene i landet ikke er meget anderledes end vores midt i efteråret. Efterspørgslen er der, og hospitalerne i Krim, halvøen prisen lavere end i udlandet.

eksotiske

Der er rejsende, der foretrækker en eksotisk ferie til noget andet. Og når det er oktober, hvor resten i udlandet - er ikke et spørgsmål for dem. Bestemt - Maldiverne og Sri Lanka. I disse himmelske vejret var næsten helt stabiliseret, og priserne hidtil holdt på et lavt niveau. Nu er det tid til at købe flybilletter og flyve. Den eneste ulempe - billetterne er meget dyre, men det er netop tilfældet, når du skal betale, hvis du ønsker at få, hvad du ønsker. Ikke mindre interessant er og Thailand, men lidt senere - til slutningen af måneden. Alle vilkår og betingelser fuldt ud opfylder dine forventninger.

Ferie i oktober i Rusland

Siden begyndelsen af oktober i de fleste dele af Rusland er ikke for koldt, og mange russere foretrækker at slappe af i deres land. I dette tilfælde, skal du omhyggeligt planlægge din ferie, som kom i oktober. "Hvor til at hvile på havet i Rusland?" - et simpelt spørgsmål, men det er muligt at komme på den såkaldte off-season. Beach sæsonen er kun mulig i den første del af måneden. Havvandet har en temperatur på ca. 17-18 grader, men alligevel kan svømme, men ikke alle. Men under alle omstændigheder, være misbrugte hav bade er ikke det værd. Foretrækker gåture langs stranden under den blide sol eller brand.

Hvor du kan gå i oktober? At dømme efter de anmeldelser af turister, er det bedre at vælge Gelendzhik, Tuapse, Anapa og Sochi. Husk, at disse og andre, den udvej tilbyder en god spa behandling - der er en mulighed for at slappe af med sundhedsmæssige fordele. Du kan også gå på en picnic i skoven eller på flodbredden.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.