ModeTøj

Moderigtigt mærkevarefodtøj Mascotte: anmeldelser

Hvad adskiller en succesfuld person? At have en god kvalitet fodtøj, dyre parfume og schweiziske ure. Hvis i forbindelse med de sidste ting vanskeligt at bedømme, som et spørgsmål om smag og tilgængeligheden af midler, noget om skoene, kan du starte det argument. Generelt er et århundrede siden den serielle produktion, og om et sådant koncept som mærkevarer sko, ikke noget, der ikke var kendt, men spørgsmålet ikke engang vil. Nu er en række producenter, priser, nye teknologier og modeller vil ikke efterlade nogen ligegyldig, selv de mest krævende kunde. I øjeblikket særlige popularitet få mærke af det fashionable fodtøj Mascotte.

historie

Mascotte fodtøj er repræsenteret i hele Rusland, og har endda sin egen hjemmeside. At det er muligt at få alle de oplysninger med hensyn til historien om brand. Så åben information sige, at oprindeligt grundlæggeren af brandet var en englænder, der voksede fra en simpel arbejdstager til ejeren af virksomheden. Af den måde, mærkevarer sko kaldet "Talisman", eller velkendt for os Mascotte. Produkterne er primært populære i de smalle cirkler, indsamling omkring ham de rigeste mænd i England. Allerede langt senere, i 1995, at etablere masseproduktion af sko, der kombinerer fremragende kvalitet og rimelige priser. Således begyndte processen med at komme ind i brand på et globalt plan. Nu er den brand ejet af det østrigske selskab, som er konstant på at forbedre processen med at skabe en sko spor globale tendenser og ansvarlig tilgang til valget af design.

Hemmeligheden bag succesen

Ifølge officielle data, Mascotte sko er en succes takket være kombinationen af en række betingelser uafbrudt arbejde over kvaliteten af produkterne. Disse omfatter følgende:

  • søge efter nye ideer;
  • bruger kun materialer af høj kvalitet;
  • skabelsen af modeller, der opfylder kravene i mode.

Ifølge virksomhedens ledelse, at skabe samlinger af designere arbejder på daglig basis fra alle verdenshjørner. Det er derfor, hver par sko skiller sig ud for sin originalitet og nyhedsværdi af tilgang til implementering. En særlig stolthed i det fælles arbejde af designere med anerkendte modehuse. Alt andet, fra 2012 Mascotte har startet et samarbejde med en af de mest berømte britiske design skoler sådanne mode tal, som har uddannet Aleksandr Makkuin, Dzhimmi Chu, Dzhon Galyano , og så videre. D. Alt dette taler for upåklagelig stil af hver samling.

Produktionen overføres til anlæg i Italien, Brasilien, Portugal og Spanien, og nogle modeller og alle syet i hånden. Sådanne oplysninger selskabet straks har til sig selv, at bestemme forbrugernes valg i deres favør. Materialer af høj kvalitet, unikke stil, der afspejler designerens håndskrift, oversøiske produktion, og vigtigst af alt, attraktiv pris - før et sådant sæt af kvaliteter umuligt at modstå.

eksponering

Efter at have læst smukt malet oplysninger fra den officielle hjemmeside for virksomheden, willy inkludere, tænker over det: gøre sko Mascotte virkelig så god? Flytningen kommer bare en triviel logik. Er ville være en fordel for virksomheden at bruge naturlige materialer, invitere berømte designere, især dem, der syr kollektioner for modehuset, hvis historie går tilbage til det forrige århundrede, at udvikle begrænsede samlinger og samtidig sætte en pris, som hvis ikke de mindste, men disse omkostninger Det behøver ikke betale en fjerdedel af varen? Der er noget galt her.

Den faktiske oprindelse

For nylig varemærke af "Mascot-Shuz" OOO sko tilhørte. Faktisk, hverken hvis engelske oprindelse mærket er ikke sagt. Senere virkelig det blev overtaget af et østrigsk selskab, men intet andet, men til produktionen af skoen, er det ikke i indgreb. Kun én konklusion - en dummy and til historien, smukt malet på hjemmesiden ikke var helt usandsynlig. Det er heller ikke klart, hvordan den engelske mærke af sko migreret til det russiske, og derefter vendte og gjorde det østrigske. Kig videre.

Den officielle hjemmeside

Alligevel betyder det ikke ligger som en gasmåler, virksomheden skaber et andet site, men den engelsksprogede hjemmeside. Af den måde, er det ikke så smuk som den russisk-talende, og sandsynligvis ikke meget populær, så kræfterne i sin udvikling og forbedring er ikke spildt. En del af siden er på russisk, men hvis du ønsker at foretage en online-køb, er siden automatisk omdirigeret igen til vores hjemlige version af sitet. Briterne ville næppe have kommet til at forvente Mascotte sko lige fra Rusland, overbevist om, at brandet tilhører dem.

produktion

Som nævnt ovenfor er produktionen etableret i oversøiske fabrikker. Dette forklarer kvaliteten af produkterne. Men i slutningen af listen beskedent huddle og Kina, men som ikke sy sko på kinesiske fabrikker? For nylig, på de russiske fabrikker og spørgsmålet. Men tilsyneladende givet de fortidens fejl, har mærket endnu besluttet at tilføje en smule sandhed i hans beskrivelse og oplyste, at startede sin produktion i Rusland. Af den måde, denne linje i den struktur i teksten på en gang vil du ikke finde. Det har mistet dybt i artiklen og fjernet fra de højlydte beskrive førsteklasses fabrikker i Italien, hvor rebuffs kendte mærker. Lignende angivet som sådan - at blive set.

Om os

Når den officielle hjemmeside indeholder oplysninger om, hvad Mascotte skoforretning åbnet sit flagskib facilitet i London. Og ikke et eller andet sted, og i store indkøbscentre. Nu, selvfølgelig, bevis på dette skal findes. Men det faktum, at hver hytte kombinerer flere mærkevarer - et faktum. Mascotte Og det er ikke engang skjule pålideligt tilsløring farverige skældsord og hæve snarere en fordel. Således et klart svar på den høje kvalitet af sko, selvfølgelig ikke, men den kendsgerning, at de konstante løgne, pålidelige dække dele af sandheden er meget alarmerende.

Sko Mascotte: anmeldelser

Producenten hævder, at skoene har høj kvalitet og lavet af naturlige materialer. Anmeldelser siger det modsatte i dette tilfælde. Utvivlsomt, den positive også, men negativ til tider mere.

Så damer sko Mascotte anderledes sko ubehageligt, dårlig kvalitet skræddersy. For eksempel sige, de piger, thongs sandaler syet direkte mellem indersål og ydersål, hvilket resulterer i forvrængning af begge. For dyre sko er det ikke acceptabelt. Der er en besparelse på bunden i stedet for komponenterne (hælen og hoveddelen) er støbt. Som et resultat - hurtigt slid uden mulighed for restaurering. Vinter fodtøj er fugt, tilbehør anderledes skrøbelighed, og huden og gør revne i kulden. I gennemsnit ene par er knap nok til sæsonen.

Herresko Mascotte er heller ikke sakker agterud i ydeevne. Galt ydersål, er hæl slettes præsentation tabt straks, huden bryder selv ved svag touch til det. På trods af den høje kvalitet pleje og beskyttelse mod barske udendørs miljø, kan hverdagsbrug sko ikke modstå.

konklusion

Utvivlsomt, enhver fodtøj syet på fabrikken, hvor eventuelle fejl i kunsten, forskellige problemer og indflydelsen fra den almindelige menneskelige faktor. Denne forklaring er imidlertid hensigtsmæssigt, hvis et par tusinde viste sig defekt. En anden ting - sko Mascotte. På trods af den smukke beskrivelse af hotellet, kundeanmeldelser er meget ubehagelig. Du kan henvise til de individuelle egenskaber af hver, men de har ikke indflydelse på den eneste eller kvaliteten af de anvendte materialer. Kombineret med en anstændig pris, denne situation er uacceptabel.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.