Hjem og familieHelligdage

Hverdagens traditioner i Det Forenede Kongerige og de britiske usædvanlige helligdage

Sandsynligvis i hele Europa ikke vil finde et land, der så ærer sine traditioner, ligesom Storbritannien. De fleste af dem har deres oprindelse i middelalderen. Nogle er blevet en del af hverdagen, har de andre britiske traditioner forvandlet til teaterforestillinger, elsket af alle indbyggerne i riget.

Hverdagens skikke og traditioner i Storbritannien er den britiske livsstil, deres arbejde, uddannelse. Så den mest berømte britiske tradition i verden er te. Te foretrækker at kaffe, te, drikke overalt, god te tage med på turen. Det var først efter middag drikke denne drik anses for at være forkert.

Britiske tradition kan spores i streng overholdelse af etikette, og frem for alt, ved bordet. Først skal du sørge du har brug for at klæde sig til middag, uanstændigt at gå til bordet i samme kjole, som blev båret ved middagen i løbet af dagen. For det andet, uhensigtsmæssige personlige samtaler ved bordet, på et bestemt tidspunkt nogen siger ét og alt til stede for at høre ham.

Traditionel er en typisk britisk tilbageholdenhed. Emnerne for Det Forenede Kongerige kan aldrig være kategorisk i sine domme, og ved, hvordan man lytter til samtalepartner, selvom du ikke er enig med hans synspunkt.

Do not pass ved tradition for Det Forenede Kongerige og den kongelige familie. Monarch er et eksempel for sine undersåtter. Der er skikke, der kun eksisterer for ham. Hvert efterår han personligt åbner parlamentssamling. Og før påske, på Skærtorsdag, give almisser i enhver sogn i landet.

Er uadskillelig fra hinandens festivaler og traditioner i Det Forenede Kongerige. Sammen med verdenskendte, såsom jul, nytår, Halloween, som i de britiske øer , også har deres egne karakteristika, er der også festivaler, der er unikke for Det Forenede Kongerige. Disse omfatter primært udgifter til monarkens officielle dagen for fødslen, som fejres den anden lørdag i juni for næsten 250 år.

5 november fejres Guy Fawkes Day. Hvert år vagterne i jakkesæt 1605 søger alle kældre af slottet, en hyldest til den dag, da det blev forhindret et forsøg på parlamentet og den kongelige familie. Børn som dagen kører gennem gaderne med et fugleskræmsel forestiller Guy Fawkes og indsamle mønter. Om aftenen, er disse afbildningerne brændt på bålet ved eksplosionerne af fyrværkeri.

Britisk med stor ærbødighed er havearbejde og alt forbundet med det. Faktisk ved hvert hus en lille have. Og hvert år i slutningen af maj, det holdt den verdensberømte Chelsea Flower Festival, som fra alle hjørner af kloden bragt mange blomster shows. Her ikke kun kan se de usædvanlige og smukke flora, men også til at købe deres favorit.

Britiske tradition og bekymring og konkurrencer. Intet andet sted kan du ikke se bærere af turneringen i august i Hastings, der varsler i hele landet konkurrere i kraft af hans stemme. Eller bil parade, som allerede er hans syvende årti, er en meget fascinerende syn.

Briterne ærer deres skikke, som tillader dem at være stolte af deres land, dets kultur og historie.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.