ComputereNetværk

Opsætning af et lokalnetværk via en router

Til dato har oprettelsen af et lokalt netværk via en router blevet så muligt, at det kan klare selv den uerfarne. Alt du ville kræve er en computer, internetadgang, og faktisk routeren selv. Uanset hvilken model, skabe og netværkskonfiguration processen er den samme.

WINDOWS XP

Opsætning af et lokalnetværk via en router på en Windows XP begynder at slukke sikkerhedssoftware på hjemmecomputeren. Hvis du har en firewall eller andre programmer på netværkssikkerhed, bør de være midlertidigt at deaktivere, at der ikke var nogen netværkstrafik blokering.

Hvis du vil oprette et lokalt netværk via en router, og to eller flere computere til hinanden og Edge adskillelse for at få åben adgang, er det nødvendigt at placere dem i en arbejdsgruppe under ethvert navn. Hvordan man gør det? Følg instruktionerne:

  • Vælg fanen "Egenskaber", klik med musen på knappen (højre) ikonet i "Denne computer";
  • Vi vender os derefter til "Computer Name" fanen, og tryk derefter på knappen hedder "Change";
  • Inden for den arbejdsgruppe, der skal gøre det ønskede navn, og tryk på "OK".

Gå derefter til de IP-adresser. Hvis du vil oprette et lokalt netværk via en router, bør ip-adresser på alle arbejdende computere være placeret på samme undernet. Det skal bemærkes, at som standard alle pc blev fremstillet af følgende indstillinger i routeren:

Der er tilfælde at oprette et lokalt netværk via en router er ikke muligt, at uden inddragelse af NetBIOS-a. For at overvinde denne forhindring, bør du gå til "Netværksforbindelser" fra kontrolpanelet og forårsage TCP / IP-konfiguration vindue. NetBIOS er inkluderet i de ekstra muligheder i fanen "Generelt". Dette afslutter indstillingen.

Windows 7

Oprettelse af et lokalt netværk via en router på Windows 7 er helt anderledes, så konfigurationen skal skrives hver for sig. Først skal du kende computerens navn. For at gøre dette, gå til "Egenskaber" sektionen, hvor vi har brug for at finde en fane "for at ændre parametrene." Endvidere efter ændring af værtsnavnet og navnet på sin arbejdsgruppe, skal du genstarte for at ændringerne til at blive aktive og til at træde i kraft. Advarsel! Navn PC være sikker på at angive det latinske alfabet, eller oprette et lokalt netværk via en router kan indeholde uoprettelige fejl. Så justeres automatisk få en adresse og DNS:

  • Vælg "Control Panel";
  • Centre, fælles styring;
  • LAN> Egenskaber;
  • Vælg TCP / IPv4 og sætte et kryds, vil automatisk få IP-adresse.

Til justering, du har et lokalt netværk er blevet gennemført gennem routeren, skal du aktivere NetBios. For at gøre dette, skal du gå til den anden sektion, kaldet Internet Protocol, skal du vælge "Avanceret" og i "WINS" fanen, sætte den nødvendige kontrol "Aktiver NetBios". "OK" push. På dette stadium af dine handlinger til at konfigurere LAN via en router er afsluttet. Genstart computeren, og kan nyde fordelene.

Det er værd at bemærke, at hvis du har en TP-Link og Belkin routere virksomheder, kan computeren være to muligheder, afhængigt af forbindelsestypen. Hvis du tilslutter udstyr ved hjælp wi-fi, så er det første skridt er at installere de nødvendige egenskaber for den trådløse forbindelse. Hvis du tilslutter routeren ved hjælp af et netværkskort , og det blå kabel (patch kabel), så skal det være installeret på det lokale netværk automatisk opnå egenskaberne for IP-adresser.

Som for indstilling af login og password for at få adgang til routeren, så uanset den valgte model, at indstillingerne er i et standardformat. For at gøre dette i et browservindue, skal du skrive adressen på bagsiden af udstyret (f.eks http://192.167.0.1/) og derefter indtaste de ønskede indstillinger.

Nu kan du trygt gå videre og til at klare opgaven. Succes hvis det gøres korrekt du er garanteret!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.