HobbyHåndarbejde

Smukke håndværk til Valentinsdag med deres egne hænder

Hvis du tror, du har at give 14. februar fabrikere flotte håndværk til Valentinsdag med deres egne hænder. Det er originalt, usædvanlig, og vigtigst af alt vil alle gaver holde dine hænder varme. Bare så den nemmeste måde at formidle dine følelser og minde mig selv. Enhver gave lavet i en håndlavet stil, vil indtage sin retmæssige plads i det indre.

Håndværk Valentinsdag med deres hænder ud af papir

Hvis du har brug for at lave gaver hurtigt eller i store mængder, ved hjælp af den nemmeste og mest tilgængelige materiale. Hvis du kender nogle tricks, som selv en almindelig ark kopipapir kan omdannes til en original souvenir. Især dekorative og vil se spektakulære dekorative design papir (det er metallisk, perle, tekstureret, fløjl), bølgede eller specialiserede - til scrapbooking. Oftest gaver er i form af hjerte (en eller flere), men også bruge blomster, billede kramme katte, mus og andre helte.

Den enkleste version af en souvenir, som er lavet af papir, er det hjerte skåret, dekorative varer (perler, perler, bånd, blomster). Børn kan bruge modellervoks. Oprindelige udseende knapper eller limet ansigt elementer (øjne, næse og så videre. D.)

Til en souvenir i stand til at dekorere det indre, bør give mulighed for at sætte en gave eller hænge. Det er nok til at sikre løkken, magnet, stok eller stå.

Hvordan man laver en tredimensionalt tegn

Håndværk Valentinsdag med deres hænder ud af papir og kan være simple eller komplekse. Effektivt vil se tekst med ordet "Love", navnet på en elsket en, initialer eller andre romantiske ord.

Størrelsen af en sådan gave kan være en lille tekst til at passe på bordet, ligesom et postkort, og så stor. I store bogstaver vil pynte væggen eller du kan sætte dem på gulvet. En inskription er lavet i form af relief på noget grundlag og i fuld volumen.

Relief er let at lave i kunsten quilling, vride en masse forskellige elementer og fylde dem breve kredsløb. Bulk emner er som regel lavet af pap eller kraftigt papir. For denne form for bogstaverne er skåret i to eksemplarer, og bandet at skabe cylinderfladen. Alle dele er limet med tape eller lim. Top kan være dekoreret med enhver indretning eller endda installere belysning inde i strukturen, for eksempel fra de sædvanlige juletræ krans. Det vil være meget imponerende. Store bogstaver også gøre stoffet i form af blødt legetøj eller puder.

Hvordan man laver en kasse

Håndværk Valentinsdag med dine egne hænder, kan du gøre ikke kun smukke, men også funktionelle. I piger, og voksne kvinder er altid en masse af alle former for små ting, de kan lide at blive opbevaret i kasser eller kister. Det er sådan en gave, og du kan gøre dig selv.

Hvis du gør dette souvenir i form af et hjerte, vil teknologien være den samme som i fremstillingen af tredimensionelle bogstaver. En kasse runde form gør det endnu nemmere. Nok til at tage resten af det anvendte tape base, dækket med en klud eller satin bånd, og også skåret ud af pap et par omgange af passende størrelse til udførelse bunde og låg. Indret alle delene forbinde sammen - og gaven er klar.

Vi bruger decoupage muligheder

Smukke håndværk til Valentinsdag med dine egne hænder, kan du gøre denne simple teknik. Hvis du aldrig har hørt om det, dets betydning ligger i det faktum, at på grundlag af træ, glas, metal eller andet materiale, primet (normalt hvid sammensætning) limet servietter med fotorealistiske dekorative motiver. Anvendes som en særlig decoupage blanke og almindelige servietter. Efter dekorere overfladen er belagt med lak, og kan bruge en fordybning, interessante effekter og tilsætning af elementer med en børste mønster. Denne metode gør det muligt at skabe meget smukke souvenirs, selv dem, der ikke kan tegne, og gjorde ikke noget lignende før.

I teknikken med decoupage dekorere ur, fotorammer, vaser, vinglas, smykker kasser. For St. Valentinsdag , bruge emner i form af hjerter, samt knalde med romantiske scener.

Valentine

Som DIY Day kommunikation. Valentine, kan du lave en smuk kort. Oftest form, der vælges i form af hjerte. Hvis du har et design papir, skal du blot klippe mønster stykker. På forsiden indsætte enhver indretning, for eksempel, en bue, og på bagsiden skrive tillykke.

Hvis du har tid, kan du gøre komplekse version med de slidsede design, voluminøse varer. I dette tilfælde, vil du komme i handy hulning at skabe formede åbninger. De er bare i form af hjerter. scrapbooking kits er perfekte, hvor der er en særlig dekorativt papir, og andre elementer i dekoration.

Hvordan til at dekorere en souvenir hjemmelavet blomster

Hvis håndværk på "Valentine" du beslutter at foretage et hjerte lavet af papir, pap eller stof, dekorere det til at gøre deres egne blomster. Let fremstilling af konventionelle rosetter eller bølgepap eller også ved hjælp af nylon chiffon.

Den nemmeste måde at udføre de sædvanlige blomster af farvet papir. Er det tilstrækkeligt at skære en cirkel i en spiral fra kanten til midten. Twist resulterende præform stramt. Til fremstilling af nylon anvendte kronblade trådramme, som trækker materialet. Chiffon gøre roser og andre blomster, der kan opnås tilstrækkelig realistisk. Fungere som en præform af enkeltdele, og af lange strimler, samles på en tråd i form af roser, f.eks.

Hvordan til at sy en pude

Hvis du ønsker at behage dine foretrukne usædvanlige tilbehør til boligindretning, gør sofa Dumka relevante emner.

Den nemmeste måde at gøre et hjerte, men du kan tage mønstret kat eller et elskende par. Alle former er almindeligt anvendt forenklet, så skære dem ud af vævet og sostrochit ikke svært.

Glem ikke at forlade sømrummene og sy på den forkerte side, efterlader en åbning til stopning og udkrængning.

Vi gør souvenir fleece

Meget let at udføre håndværk på "Valentine" med deres hænder af et materiale, der ikke kræver sømmene, fordi de ikke smuldre. Nærmere oplysninger om sådanne produkter er hæftet ved forsiden. Indretningen kan være bare en pind. Så kan du lave magneter, vedhæng, blødt stof kort, dekorationer på pinde. Brug din fantasi, og du vil lykkes perfekt.

Artikler lavet af perler på Valentinsdag

På denne måde lave forskellige versioner af gaver. Smuk og praktisk at udføre halskæde, øreringe, vedhæng eller armbånd. I alt dette, kan du bruge temaet hjerter og en passende farve.

Ikke mindre interessante dekorative souvenirs, dekorere interiøret. Original og romantisk look træer, lavet i form af to sammenflettede stilke og grene. Hver bruger en anden farve. En souvenir at symbolisere kærlighed og den ubrydelige forhold mellem dig.

Som du kan se, kan du foretage en række forskellige håndværk til Valentinsdag med deres egne hænder. Vælg de ideer, realiseringen af, som du har tålmodighed og tid. Enhver souvenir håndlavet, selv den simpleste, vil bringe glæde og godt humør kær du folk.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.