Mad og drikkevarerSalater

Salat af tørrede svampe: opskrifter

Alle retter, som omfatter svampe, kan kaldes en gourmet. Denne ingrediens giver det en særlig smag og aroma. Men det er ikke altid muligt at finde den rigtige form for friske svampe. Til rådighed hele året rundt er kun svampe. Andre sorter kan kun findes i syltede eller tørret. Men det mindsker ikke deres smag kvaliteter, fordi disse skovprodukter held kan anvendes til madlavning. Salat med tørrede svampe vil være en stor udsmykning af bordet.

Salat med svampe og rødbeder

Det er bedre at bruge tørrede vilde svampe. De har en utrolig aroma og smag. Salat med tørrede svampe opnået ekstraordinært. Til fremstilling af gennemsnittet tage tre roer, løg to hoveder (røde eller hvide), 70 gram tørrede svampe, 5 spiseskefulde vegetabilsk olie, 4 pillet hvidløgsfed, et gennemsnit på eddike og halv skefulde sukker og salt. Det er muligt at udarbejde en salat af tørrede porcini svampe. Fra denne sin næringsværdi vil kun stige. Kog rødbeder, ikke rengøring, men før skylning godt. Denne proces vil tage omkring en time. Så vi rense den og skæres i strimler ikke meget store. Roer drysset med noget eddike. Svampe kog indtil de er møre. Én løg finthakket og let stegt i vegetabilsk olie. Den anden hoved er også slibes og blandes med hvidløg, passerede gennem pressen. Svampe skæres i små strimler og blandes med de resterende bestanddele. Tilsæt salt efter smag og sukker og vegetabilsk olie.

simpel salat

Tørrede svampe til madlavning er ikke nødvendigt at skaffe deres egne, især hvis du ikke forstår deres synspunkter. Du kan købe dem i supermarkedet, ville det være lettere og sikrere. For den følgende opskrift vil tage to håndfulde tørrede svampe alle, tre æg, løg, medium gulerod, salt, sort peber og mayonnaise til brændstofpåfyldning. Vi begynder med udarbejdelse af svampe. Vi fylde dem med kogende vand og lad i et stykke tid. Så koge cirka 30 minutter uden at ændre vand, men ved tilsætning af salt. Vi får svampe fra bouillon, køligt og skæres i lange stykker. Bouillon kan bruges til madlavning suppe, men det skal være sikker på at dræne. Yderligere stegte svampe i pande med vegetabilsk olie og smør. Rullende i at smage til med salt og peber. Må ikke overdrive dette produkt i ilden, eller en salat af tørrede svampe vise sig tør. Gulerod og rydde tre ved hjælp af en groft rivejern. Løg skæres i små terninger. Steg på disse to vegetabilsk olie. Kogt æg til tre på et rivejern og bland alle ingredienserne. Refill salat mayonnaise tørrede svampe og eventuelt tilsætte salt og peber.

Salat med krill

At forberede salat tage tre krill banker (kan erstatte kogte rejer), tre håndfulde tørrede svampe, halvdelen af løg, 5 kogte æg, 300 g ost hård og to store skeer af mayonnaise. Vi vil lægge ud en salat med tørrede svampe lag. Det første lag knuses krill og rejer (tredje del). Svampe dyppet i varmt vand, koge i 7 minutter og pulveriseret, og så grundigt som muligt. Det vil være det andet lag af salat. Løg fint skåret og steges på en pande. Cool og sprede det næste lag. Næste poleres bruger et rivejern æg. Så bredte den resterende krill. Færdiggørelse vores kulinariske mesterværk vil revet ost. Vær sikker på at belægge med alle de lag af mayonnaise, salat viste sig i skole. Salat tørrede svampe klar. Hvis det vil have lidt tid til at sætte sig, så dække det med en film, der det øverste lag - ost - ikke tørret op.

Salat med kylling og svampe

Svampe meget godt med kylling, så denne salat er meget behageligt at dine gæster. For at forberede tage 400 gram kyllingefilet, 150 gram tørrede svampe, 150 gram mayonnaise, tre æg, krydderier, salt og urter. Kog kyllingen indtil kogt. Vandet skal tilføje krydderier (laurbærblad, salt og hele løg) således opnåede aromatiske fileter. Derefter skæres den i små tern. Svampe forvædet, kog og skæres meget fint. Kogt æg slibe en kniv, eller tre på et rivejern. Alle komponenter i en salatskål og sprede mayonnaise. På ganen sætte salt og peber. Ved servering drys med hakkede krydderurter. Det viser sig lækker salat med tørrede svampe. Opskriften er meget enkel, men egnet til den festlige bordet.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.