HobbyHåndarbejde

Hvordan til at sy en skjorte, to kreative muligheder

Hvor mange ordrer hver pige har brug for? Svar på dette spørgsmål er vanskelig. Men hver pige drømmer om sådan en garderobe, hvor der er alt! Det er derfor så ofte, mange af os er misundelig af hendes venner, der forstår at sy. For dem, at problemet med hvad de skal bære, eller hvordan at sy en skjorte, ikke eksisterer. Hvor er damerne needlewoman og tage mønstret og finde den tid til at sy? Det viser sig, at mange af de populære modeller og stilarter, kan du få mest ud af, selv uden særlige kompetencer for håndarbejde.

T-shirt med en bue af en gammel t-shirt

Den har brug for gamle skjorte grå stof strimmel pearly bredde på 10 cm og en længde på halvanden meter. Hvis du ønsker at lave en løsere silhuet, kan vi se, hvad er de gamle mænds T-shirts hjemme og tage en af dem. De vigtigste ting - at vælge en smuk kombination af farver efterbehandling bue og t-shirts.

  1. Lav en bue: Fold et stykke stof sammen, syet og nervepirrende. Enderne er syet diagonalt.
  2. Spred t-shirt på et bord og klippe ærmerne. Nu tegne en linje, der forbinder laveste punkt på skuldersøm og afskåret.
  3. Behandl ærmegab. Du kan bruge overlock eller pak dem to gange og sy.
  4. Vi gør nakken. Top lukkebeslaget, otutyuzhivaem og syet med en afstand på 5 cm. Vdevaem den resulterende udskæring bue.

T-shirt med baskerne

Denne stil er især populær i de senere år. Ikke underligt du kan ofte høre spørgsmål om kvindernes forum om, hvordan at sy en skjorte med baskerne.

Så for at skabe en sådan model vil kræve 2 T-shirts: én, den ønskede størrelse, og den anden - meget større end den første. Du kan tage en T-shirt i samme farve eller forskellige. Bare i den anden udførelsesform baskiske vil være anderledes i farve fra modellen.

Måle afstanden fra skuldersømmen gennem det højeste punkt af brystet til taljen. Udsæt skæppe på skjorten i din størrelse og snit. Så du kan ikke kun løse problemet med, hvordan man sy en skjorte med Baskerlandet, men også at gøre en t-shirt eller sweatshirt med en smuk Baskerlandet. Og til lejligheden, kan du skabe sig en baskisk fra blonde stof.

Baskere gøre mønsteret. For at gøre dette, trækker vi to halvcirkler, den ene inden i den anden. Den ydre radius vil være lig med 40-45 cm, mens den interne radius beregnes som bredden størrelsen af dine skjorter divideret med 3. Dernæst er et mønster på skjorte større og skære. Nu har vi at gøre de elementer og til at behandle bunden af baskerne.

Disse er trendy T-shirts kan gøre kun en times arbejde. For modeller med en bue, kan du også bruge en fletning, blonder eller satinbånd. I den anden udførelsesform kan yderligere dekorere Basco pynteudstyr eller udskåret og syet direkte 2 Basco øvre 5 cm kortere end bunden.

For disse kreative modeller, bruger vi færdige t-shirts, som blev købt med vilje eller allerede var i vor garderobe. Men mange mennesker ønsker at lære at sy en skjorte fuld, uden at ty til sådanne kneb. For at gøre dette, at den nemmeste måde at drage fordel af elektroniske mønstre, som nu en hel del af internettet. Men i dette tilfælde er det nødvendigt at have færdigheder til at arbejde med trikotage og i stand til at beskæftige sig med skrædderens mønstre og beregninger.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.