HobbyHåndarbejde

Weave Blomst Perler

Ædelsten, med glans og farvetoner, som lidt kan sammenlignes, siden oldtiden været brugt til at dekorere tøj og husholdning. Skønheden i natursten opfordrede folk til at skabe kunstige analoger, der kan matche dem i styrke glans, farve lysstyrke og gennemsigtighed. En af disse vidunderlige opfindelser blev glas.

Overlegen håndværk i fremstilling af glas og dens produkter har nået de venetianske håndværkere. De omhyggeligt holdt hemmeligheder hans dygtighed, fordi værker af glas håndværkere var meget dyre og værdsatte ikke mindre højt. Det er i republikken Venedig på øen Murano (som nu er berømt for sin glas) begyndte at lave glasperler i den form, som vi ser det nu. Farverige glas korn ramte sin glans, lysstyrke, men de var meget lettere at natursten og glat, så brug dem til broderi og vævning smykker er blevet lettere. Udvidet vifte af applikationer perler. Fra det begyndte at væve glat stof med forbløffende mønstre og ornamenter, som blev skabt håndtasker, top til sko, pyntegenstande palads interiør.

Den gamle kunst at væve fra perler, på grund af sin usædvanlige, og mangfoldigheden af arter, såvel som den fantastiske skønhed, populære hidtil. Sammen med de traditionelle teknikker, som mestre videregivet fra generation til generation, nutidige kunstnere skaber nye former, udvidelse af mulighederne for at anvende denne fantastiske materiale. Weave Blomst Perler - en meget populær form for håndarbejde, som selv børn er engageret med glæde. Hvordan laver blomster ud af perler? Der er relativt enkle teknikker, der væver blomst beaded konverteres til en enkel og sjov proces.

Blomst Perler for begyndere

En af de enkle måder beading - den såkaldte monastic perle vævning klud. Det giver dig mulighed for at skabe et tæt blomst blade, der er sammenføjet i en kop, der er indsat inde i støvdragere og stilk er snoet grøn bånd eller tråd. For arbejde får brug for to nuancer perler, små perler for støvdragere (gul, hvid eller sort) tråd, tynd som en tråd, mørkegrønt tyk bånd eller filament.

1. kronblad blomst. På et tilstrækkeligt langt stykke af wire snor 1 perle. Ene ende af wiren er skruet ind perlen igen, således at den er fast forankret på wiren. I den ene ende af tråden er nu trukket perler 2 og den anden ende for at danne en løkke, er ført gennem de to perler på den modsatte side, således at den perler flettet løkke og hooked række. Alle efterfølgende rækker også gør ved at tilføje hver ny række for en lille ting. Når et nummer er ni perler, antallet af dem begynder at gradvist falde, hvilket gør hver efterfølgende nummer er en mindre end perlen. Vi afslutter arbejde, når i rækken vil være 3 perler. Dette skaber en diamant-formet blomst kronblad fremtid. Hvis du kombinerer forskellige nuancer af perler, for eksempel i midten sætte en mørkere, og på kanterne - en lettere, så arbejdet vil vise sig interessant. Det er nødvendigt at væve 5 kronblade.

2. Nu flette smalle kronblade. De mærke sammen så godt, men antallet af perler i rækkerne vil være mindre. Mellemøsten sugetablet bør være en serie på 5 perler. Kronblad vendte til størrelsen af den samme, såvel som en bred, dobbelt-vævning serien, der består af 3 og 5 perler. Smalle kronblade, også bør være 5 stykker.

3. Når alle kronblade er klar, kan du samle blomsten. Først forbundet smal bane, så bred. Corolla indsat ved hinanden.

4. støvdragere gøre én små perler og en kugle. Trådet gennem kanttråd, og derefter sat på begge ender af perlen. trådender at spinde. Gør 6 støvdragere og forbinde dem sammen.

5. Nu kan du indsætte i midten af en blomst kop. Alle enderne af tråden til at forbinde, twist og wrap båndet eller tyk tråd.

Dette er blot en af de måder, der demonstrerer vævning blomst af perler. Efter at have mestret denne simple teknik, kan du prøve og udvikle andre. De er mange. Sensing stoffet, dets muligheder og funktioner, kan du selvstændigt opfinde nye måder at flette blomster perler forvandles til ægte kunst.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.