HjemlighedHavearbejde

Lucerne: nyttige egenskaber for landbrug og medicin

Luzern - en plante kendt siden oldtiden, da det blev kaldt "Median græs", som det vokser det i medier, hvor og faldt i det antikke Grækenland. Russiske version af navnet kommer fra det latinske ord, der betyder "at skinne". I øjeblikket, lucerne fordelt over hele verden. Nu er der mere end 60 slags det.

Lucerne græs hører til bælgplanter familien. Dens stængler kan nå en højde på 70-90 centimeter. Nogle gange er der hele buske lucerne op til halvanden meter. Anlægget er kendetegnet ved aflange blade og blomsterstand, danner en pensel. Dens blomster er altid farvestrålende i lilla, blå, lilla, gul og blå. Opfylder brogede lucerne, farve kronblade, som gradvist skifter fra blå til gul.

Lucerne har gavnlige egenskaber for landbruget. Grøn og det bruges på vinstokken under græsning, og en skrå går til fodring af husdyr. Lavet af hendes hø, ensilage og græsensilage at fodre dyrene om vinteren. Alle former for foder fra lucerne let spist af kvæg, men især elskede græs måltid. Det er med stor glæde spiser selv fjerkræ. Sådant foder (ud over smag karakteristika) er rige på calcium og vitaminer, som en positiv indflydelse på sundhed og trivsel af dyr podvorya. Det skyldes, at lucerne de vokser hurtigt og har stærke knogler.

Ikke kun i landbruget, men også i medicin er ikke den sidste lucerne, nyttige egenskaber, der hjælper helbrede mange lidelser. Den triumftog som lægeplante lucerne begynder i 20'erne i det tyvende århundrede. På det tidspunkt, den berømte amerikanske HIMIK Karl Rambo udvikler de første biologisk aktive kosttilskud på basis af dette mirakel af naturen. De grundlæggende komponent sammensætning værktøjer han lærte i Kina, hvor denne plante bruges til at behandle mange århundreder. Det stof blev meget berømt, da det i væsentlig grad forbedrer tilstand og sundhedstilstand på den person, der tog det.

Videnskabelig forskning har fundet, at vitaminer B, D, E, K, P, provitamin Et par nyttige proteiner og klorofyl-rige lucerne. Nyttige egenskaber af denne plante bruges i behandlingen af sygdomme i det kardiovaskulære system, anæmi, allergier, luftvejssygdomme, blærebetændelse, tandsygdomme, gingivitis, hæmorider, iskias og gigt. Spise lucerne forbedrer elasticiteten af blodkar og forhindre åreforkalkning. Dette anlæg er godt reducerer kolesterol i blodet og stopper blødning, har anti-inflammatoriske egenskaber og styrke tandemaljen som følge af naturlig indhold af fluor.

I kosmetologi udbredt som en plante ligesom lucerne. Nyttige egenskaber er effektive til hudpleje. Anlægget er godt nærer huden og sinker den aldrende grund til hele spektret af vitaminer og andre næringsstoffer.

Ud over alt dette, mange mennesker bruger lucerne som en tonic og genoprettende afhjælpe.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.