Nyheder og SamfundKultur

Hvem er en kælling, og hvordan man bliver det?

Ordet "kælling" er nu meget populære. For en person det viste sig sjofelheder på kompliment. Hvad betyder det, og hvem er denne tæve?

forførende billede

Hvem er den tæve, der komponerer oder af glittede magasiner og bøger med lyse dækker? Den første ting tiltrækker opmærksomhed hendes udseende: denne kvinde kan ikke ignoreres. hår styling, makeup, negle - det ligner hun lige trådt ud af en skønhedssalon. Hun rastropyvaetsya aldrig noget, ikke smurt og bryder ikke. Ved nogle særlige naturlov til sin tynde strømpebukser kan ikke vises pilen. Kjoler tæve dyrt, stilfuld og kun i den nyeste mode. Og hendes fejlfri figur kan simpelthen ikke skilte med det som et kunstværk.

Hvordan denne kvinde opfører sig med andre mennesker? Hun er meget reserveret, med hendes ansigt stadig charmerende og selvtilfreds Smil, hvormed hun siger alle grimme ting, fordi hendes tunge skarpere end en barbermaskine, og en skam, hun havde aldrig hørt. Hun ved præcis, hvad hun vil, og helt sikkert vil nå sit, hvad det for enhver pris. Ved hjælp af sin charme, snu og sexappeal, tæve gerne manipulerer alle, der kunne være nyttige for hende, og havde ingen skrupler, går i retning af dine mål over ligene. Og hendes mål - det er et smukt liv, og erobringen af mænds hjerter.

Lær at være en bitch

Mange kvinder i dag ønsker at blive sådan. Billedet af en tæve, lyse og attraktive, besiddelse af deres tanker og fører til særlige kurser, hvor alle former for træning er gennemført. Her taler de i detaljer om hvem der er sådan en kælling, og hjælpe hende på skift. Ved afslutningen af kurset, som anført i brochurer, deres lytteren forvandlet. Hun vil opnå uafhængighed, selvtillid og en fantastisk skønhed, men også lære at tiltrække og fastholde mænd. Alt vil blive respekteret og frygtet hende, og hun vil blive den elskerinde i hendes liv, dronningen og gudinde.

Det er usandsynligt, at en sådan uddannelse er nødvendig for den nuværende dronning. Og ved hjælp af stylister, psykologer og andre specialister er inviteret usikker, zatyukali, grim (eller betragter sig selv), ulykkelig, ensom eller forvirret i hans forhold til kvinder omkring. hun virkelig havde brug for hjælp. Men er det nødvendigt?

Tæve: definitionen af ordbøger

Tror du, at tæve - det lyder godt? Ifølge Dictionary of russisk sprog, ordet "kælling" - er ikke kun skamløse og frække kvinde, men også kaldet ådsler eller rådnende lig af et dyr.

Glad personlige liv?

Hvem er denne tæve? Dette moderne femme fatale, der vækker beundring og misundelse, forfører og bryder hjerter. Det ser ud til, at hun er helt tilfreds, glad, perfekt. Men hvem ved, hvad der ligger bag det uændret Hollywood smil. Er det opfyldte en anden Herre hans ATM rolle og bydreng? Vil blive frigivet, hvis hun gifte sig med ham eller beslutter, at han ikke er god nok til hende, samt snesevis af andre afviste hendes fans? Og hvis hun vidste, hvor nogen reelle følelser for hinanden?

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.