HobbyHåndarbejde

Hvad du behøver at vide for at sy en sundress til en pige

Moderne mødre er needlewomen. De elsker bare at lave alt med egne hænder. Så hvorfor ikke prøve og klæde dig selv op til din smukke datter? For at gøre dette behøver du bare at sy en sundress til en pige.

billets

Før du går ned for arbejde, skal du have nogle forsyninger. Så hvad kan du bruge til at sy en sundress til en pige? Det stof, hvorfra produktet skal fremstilles, er tråd. Du skal også bruge et værktøj. Du kan selvfølgelig sy en kjole og manuelt ved kun at bruge en nål, men det vil være ret svært. Det er bedre at gøre alt sammen med en symaskine.

mønster

For at sy en sarafan til en pige, kan du have brug for et mønster, hvor alle størrelser af børnenes kjole bliver markeret. Du skal vide længden af produktet, såvel som brystets volumen. Da for piger kjole og sarafaner hovedsageligt går fri, er det ikke nødvendigt at kende størrelsen af barnets talje. Mønsteret består hovedsagelig af en eller to dele, afhængigt af om et produkt er fremstillet af et enkelt stykke eller et stykke klud.

skæring

Det næste skridt er, hvis moren vil sy en sarafan til pigen. Nu skal du trække mønsteret på stoffet igen. For at gøre dette er prøven simpelthen skitseret på den forkerte side af produktet. Du kan gøre det med farveblyanter, en særlig markør eller gamle gode rester - brugt sæbe. Forresten er den sidste metode den mest succesrige, fordi Striber fra sæbe forsvinder, selvom damping med et jern. Tegninger fra samme overfladen skal vaskes fra færdigvaren. Når mønsteret er skitseret, skal du tilføje kvoter til sømene - omkring en og en halv til to centimeter. Derefter skæres stoffet ud, og alt er klar til syning.

syning

Du kan sy en sundress på to måder. Fra et enkelt stykke stof, når produktet er næsten klar, og du skal kun syge siderne og også behandle halsen, ærmegabene (hvis nødvendigt) og bunden af produktet. Og en anden måde, når sundresset, udover at behandle ærmegab, hals (hvis nødvendigt) og bunden, skal du også sy en ketchup med et nederdel. Valget af mønster afhænger kun af moderens ønske. Hvis en kvinde vil sy en sommer sarafan til en pige, kan det generelt være et simpelt snit, fra et enkelt stykke klud med et specielt gummibånd på brystet og syet på skulderstropperne. Hvis du har brug for en skolens karafan til en pige at sy, vil der være lidt mere arbejde, fordi du bliver nødt til at behandle nakke og ærmegabene ordentligt og fastgøre dem med en forberedt skrå bage.

regler

Flere syregler: Før arbejdet skal stoffet stryges for at undgå krympning; Kantene skal behandles med en overlock eller zigzag, sømme - glat. Du skal også huske at fastsætte begyndelsen og slutningen af sømme, så de ikke divergerer. Til nakken og ærmegabene viste sig at være smukke og ikke strakte, inden de blev skævt bagt, skal stoffet nødvendigvis være monteret, lidt strammende.

ornamentik

Syning af en sarafan til en pige, du kan også dekorere den. Gør dette ved hjælp af færdige bånd, bånd, hjemmelavede farver og simpelthen udskåret kludstykker syet til produktet. Det vigtigste er at vise både fantasi og gøre produktet til pigen original og unik.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.