HjemlighedHavearbejde

Miniature lupin. Vokser på sitet.

I Europa blev lupin indført fra Nordamerika i begyndelsen af sidste århundrede og for evigt vundet hjerter af gartnere med deres multi-farvede ører. Det faktum, at lupin blomster er samlet i et stort kegleformet øre og har en masse farver. Blooming lupin - en rigtig Guds gave til landskab designere. Dens mange forskellige farver, der hæver sig over det grønne, kan du helt dekorere ethvert hjørne af haven. Især fordi lupin blomstrer i en måned og ved hjælp af forskellige farver på en solrig grund, de ligner en levende ild.

Hvis du er en travl person, dekorere dit websted i et sådant anlæg som ornamentale lupin, som vokser er ikke tunge og over tid vil du forstå, hvordan klogt gjort. Lupin var ikke kræsne om jord og kan tåle tørke. Care er rettidig løsning af landinger i det første år, og fjernelse af ukrudt. Blev stærke planter kræver næsten ingen pleje. På et tidspunkt lupin kan produktivt vokse op til fire år, og så niveauet for dens blomstring er reduceret, og det er ønskeligt at opdatere den. Men transplantation tolerere kun unge planter, så det er bedst at lupin og videre fortsatte med at behage dine øjne, sætte ham igen eller at så frø.

Hvordan man dyrker fra frø af lupin, hvis du vælger denne metode. Sow lupin er ganske enkel, men det faktum, at reproduktionen af planter fra frø er ingen garanti for, at den oprindelige farve vil det fortsat være i tilfælde af, at det er vigtigt at bevare farven, er det bedst at bruge ved stiklinger.

Ikke desto mindre, hvis vi ønsker at have i deres sunde og stærke lupiner, dyrkning af som ikke vil forårsage nogen problemer, til udsæd bør tages meget alvorligt. Så frøene af lupin kan være dekorative i foråret og efteråret og ønskelig, når en permanent plads. I foråret kan du sår, så snart sneen kommer ned, men årsagen til dette er at være forberedt siden efteråret. Selvom lupin og ikke lunefulde om jord, men ville være bedre, hvis hun ville miste nesyrym websted. I efteråret lupin kan så i jorden efter den første frost, sandsynligvis i oktober. Dæk op til vinteren er nødvendig. Brug af efterårssåning kan forventes, at anlægget vil blomstre i august, mens der i foråret kan forventes såning blomstrer kun næste år.

Som løbet af foråret og efteråret såning frø begravet i jorden til en dybde på tre centimeter på et par frø i et hul. Da skuddene synes, er de anbefalede at tynde ud og efterlade en hårdest. Afstanden mellem planterne forlade fremtiden op til omkring 35 centimeter, og det skal tage hensyn til, når såning.

Hvordan at vokse lupin fra stiklinger, ikke at miste din favorit farve? Stiklinger kan træffes på basal roset udviklet sig fra knopper på roden halsen. Men hvis du agter at plante lupiner, dyrkning af som du ønsker at starte fra stiklinger, er det nødvendigt at drys buske efterår frugtbare jordlag, og at forlænge levetiden af lupin, og bevarelsen af dens prydplanter bør Spud. Alle disse foranstaltninger bidrager til dannelsen og udviklingen af lateral rødder og isolering af de laterale forretninger, fordi den midterste del af busk med tiden uundgåeligt dør. Blomsterstand, som visne og tørret, kan skæres før frødannelse, hvorved der sikres en lang blomstrende plante.

Kort sagt, flerårig lupin dyrkning, som ikke vil tage meget af din tid kan indtage sin retmæssige plads i din have. Den tid, du sparer på vedligeholdelsen af denne fordringsløs plante, er det muligt at bruge på ferie med familien og bare nyde dem, overdådige farver, som naturen gav dig. Hvor ornamental lupin er deres levende udførelsesform.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.