HobbyHåndarbejde

Håndværk fra aviser - enkel og original

Den teknologiske udvikling står ikke stille. Og det er kun et plus! Men der er gode gamle ting, uden hvilken det er vanskeligt at forestille sig livet (f.eks trykte aviser og tidsskrifter). Snart de alle forsvinder fra hylderne, fordi internettet giver os næsten alle de nødvendige oplysninger. Men behageligt at holde aviser og blade igennem det på jagt efter interessante Wikipedia. Snart vil vi savne den følelse. I mellemtiden kan du udødeliggøre din favorit medier ved at gøre artikler fra aviser og magasin-sider. De er sandsynligvis samler støv på en glemt hel stakke hylderne eller i hjørnerne af de slagtede ting.

Snart artikler fra gamle aviser vil være meget værdifuldt, og selv rentable. Måske starte en brummer blandt kendere og samlere af antikviteter. Selv den sædvanlige teknik af papmache vil være en reel skat. Selv i skolen vi lavede forskellige håndværk i denne teknik. Og nu kan du tage form af en lidt mere kompliceret og skabe kunst mesterværker. For at gøre dette skal du rive papiret i små stykker og opbløde dem i vand for at indsætte ethvert objekt. Sådanne lag avispapir har brug for et par stykker. Dernæst skal du til at fugte stykker papir i den fortyndede PVA lim og fortsætte med at pålægge formularen. I sidste ende er den model, tørret, finjustering, malet og lakeret (sidste - om nødvendigt). Klar objekt kan blive en fantastisk tilføjelse til hjem design.

Også fra aviserne i dag gøre håndværk i kunsten at væve. Denne nye teknik minder om fremstilling af produkter fra birk bark og smågrene, samt vinstokke. Er udstyr, artikler fra aviser og blade lavet af udfladning rørene eller strimler af ark af medierne og deres videre plexus. Færdige produkter kan overmales eller forblive i sin oprindelige form - i avisen og print design. Dette giver dem en særlig stil og antik-værdifulde arter.

Håndværk fra aviser moderne mestre bragt til det høje niveau af håndværk. Nu, fra avisen rørene ikke kun kopper og kurve, men de originale lamper, sofaborde, tasker, coastere eventuelle genstande, selv stole og en bred vifte af dekorative elementer i et interiør. For eksempel er det nemt at lave eksklusiv billedramme til fotos. For at gøre dette, twist fra aviser eller blade det samme rør så bred som den færdige ramme. Så stikker dem til hinanden og til rammen i vandret position. Dette er en elementær eksempel. Det kan også være af sådanne rør at lægge blomster eller krøller, lå nogle af dem vertikalt - ramme for at få endnu mere original og vil pynte ethvert hjem, hvilket gør det mere hyggeligt og varmt, varmes værk. Og hvis du gør disse artikler fra aviser som en gave, vil de være en fryd for øjet i længere tid de nye ejere og skabe komfort i deres hjem. Det er så rart at huske deres kære og familie afbildet i fotografiet, som er lavet i en speciel skælvende ramme.

avis håndværk bliver stadig mere populære. De er eksklusive, originale og kreative. Må ikke vente længe - nå til medier bestande og for årsagen! Du vil lykkes!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.