SundhedSygdomme og betingelser

Melanom: Behandling, symptomer

Melanom kaldes en ondartet svulst, der udvikler fra melanocytter. Tumoren er normalt findes i huden, i det mindste - nethinden, hjerne og slimhinder. Den mest almindelige regenerering i melanom mol (70% af patienterne).

Denne sygdom er den mest aggressive af alle ondartede svulster lyn spire gennem flere lag af huden og spreder sig til andre organer. Derfor er det meget vigtigt at diagnosticere melanom tidligt som muligt. Hvis et modermærke (lentigo) begynder at vokse hurtigt, skifte form eller farve, betændt - det er en anledning til at tage fat hastesag for onkolog. Ofte også amelanotiske melanom.

Tumoren kan også ramme nethinden, symptomerne udtrykkes som følger: et fald i synsstyrke, ændre øjenfarve, øge dens størrelse til udseendet af sår, blødning, knuder. Melanom i øjet er vist i 5-7% af alle tilfælde af pigmentdannende abnormiteter. Ofte under inspektionen krop for at tage en lille melanom lentigo.

Melanom - behandling af sygdommen

Metoder til bekæmpelse af sygdommen afhænger af den fase af udviklingen. Hvis diagnosticeret med modermærkekræft, behandling administreres så tidligt som muligt.

Stage I. På dette stadium, er tumoren ikke strække sig ud over epidermis, og behandles ved kirurgisk excision.

Trin II. På dette stadium af sygdommen med en tumor volumen samtidig fjerner noget sund hud. Hvis lægen mistanke lymfeknudebiopsi udførte dem. Hvis et positivt resultat af analysen foretaget fjernelse af alle lymfeknuder i melanom. Det kan være tildelt yderligere medicinering (alfa-interferon eller andre lægemidler).

Trin III. Kendetegnet ved læsioner af lymfeknuder ved diagnose. Kirurgisk behandling af melanom med lymfeknudedissektion udføres. Interferon terapi kan forsinke tilbagefald. Sletter alle foci (hvis patienten er diagnosticeret flere melanomer). Hvis det er umuligt at anvende den kirurgiske metode ved indgivelse BCG vaccinepræparat gulvbelægning eller interleukin-2. Ved tilstedeværelse af melanom på en lemmer bar hende isoleret perfusion. Også på det berørte område gælder strålebehandling, kemoterapi anvende metoder, immunterapi.

Trin IV. Melanom, hvilken behandling ikke er begrænset til kirurgiske metoder, som gav metastaseret til fjerne lymfeknuder eller organer. Komplet kur på dette tidspunkt er meget vanskeligt. Med drift mulig fjernelse af store tumorfoci. Også udpeget af strålebehandling, immunterapi eller kemoterapi.

Kemoterapi til patienter med denne fase melanom er ineffektiv og kortvarig. Oftest udnævnt dacarbazin og temozolomid.

Immunterapi indebærer anvendelse af præparater af interferon, interleukin-2, og Ipilimumab strækker levetid patient på dette stadium.

Nogle patienter selv på dette stadium af sygdommen kan være gode reaktioner på behandling, der forbedrer den forventede levetid.

Traditionelle metoder til melanom

Hvis melanom er diagnosticeret, kan behandlingen omfatte brugen af traditionelle lægemidler (med forudgående høring af den behandlende læge).

For eksempel i behandlingen af denne sygdom effektiv anvendelse tinktur af Aconite. I behandlingen af disse planter bør ikke glemme sin giftighed. Oftest, betyder den maksimale dosis er individuel og afhænger af patientens almene helbredstilstand.

Meget lovende husråd til behandling af modermærkekræft anerkendt ved raffinering birk bark produkter samt en række afgifter græs plante (fx brændenælde, Isop kvan rod, koriander frugter). Men disse midler er på ingen måde erstatter ikke et fuldgyldigt behandling i onkolog!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.