ForretningForhandlinger

Forhandling. Hvordan kan jeg forbedre?

Kunsten at forhandlingsprocessen fører til succes på forskellige områder af menneskelig aktivitet. Reglerne for business garantere virksomhedens succes.

Dygtige forhandling kræver konsekvent gennemførelse af følgende trin:

a) først etableret kontakt med forhandlerne;

b) definerede "spillets regler";

c) den anslåede position partner;

d) udvikling af en af de foruddefinerede scenarier;

d) udføres "auktion", indførte indrømmelser;

e) forhandlingerne er afsluttet gensidigt acceptabel løsning.

Metoder til udførelse business forhandlinger med henblik på udarbejdelse af resultater, der ville være acceptable for alle parter. Sådanne forhandlinger kan kaldes princip og design.

Således er den generelle løsning søgemetode forårsager en sammenligning af de synspunkter, som deltagerne i forhandlingerne med de personlige interesser, fordelingen af det samlede løsning området.

Metoden giver et kompromis for partnerne til at gøre indrømmelser i tilfælde af uløselige forskelle.

Fremgangsmåden til separation problemet vil hjælpe med at løse problemet som helhed og delvist. I dette tilfælde nåede til enighed om nogle spørgsmål, er problemet komponenter.

Forhandlingerne bør sigte mod at nå til enighed. Men succesen ikke altid let. Kunsten at forhandle kommunikation indebærer anvendelse af forskellige taktikker til at reagere på de handlinger og udtalelser fra den samtalepartner. Evnen til at tilpasse deres adfærd i overensstemmelse med opførslen af partneren - er evnen til at forudsige den mulige "hvis ... så ..." i kommunikationsprocessen.

eksempler:

Hvis de gør store krav, så vil jeg give at forstå, at sådanne forhold diskuteres.

Hvis de skynder sig med tiden, vil jeg forklare, hvad jeg kan acceptere tilbud fra andre partnere.

Hvis de giver mig de ukendte fakta, argumenter, så jeg spørger lokalisere kilden, læse originalen.

Hvis de forårsager ukendte termer, bede til klart at forklare deres betydning.

Hvis der er afbrydelser, vil anmode at afslutte sin tale.

Effektiv forhandling afhænger af, hvem deltager i forhandlingerne: en repræsentant eller hold. Og i virkeligheden, i begge tilfælde er der fordele. Når den eneste forhandlingsbordet ansvar er på en person, kan den, der ringer ikke svække position på grund af uoverensstemmelser i teamet. Men holdet, der består af specialister inden for forskellige områder, vil være mere end stærk modstand, hvis det er nødvendigt. Under alle omstændigheder, i begyndelsen af forhandlingerne den myndighed i hver af parterne skal indsende en skriftlig form.

Business - er først og fremmest en ligeværdig dialog. Derfor anses for at være en ekstrem lyst til at tvinge partneren kun at diskutere deres egne positioner og lytte til kun din mening.

Forhandling involverer et tilbagetog fra interpersonelle relationer (kan lide, dislikes) og sostredotochenie kun på business spørgsmål.

Nogle detaljer kan forbedre effektiviteten af forhandlingsprocessen. For eksempel i tilfælde af langvarige forhandlinger, er det nødvendigt at tage en pause eller at udskyde diskussionen i et stykke tid.

Du bør undgå ønsket om at overbevise den samtalepartner, for at bevise falskheden i sin stilling. Tildelingen af en partner skal ikke betragtes som en svaghed, men et ønske om at samarbejde.

Forekomsten af fejl anses "interne forhandlinger" mellem medlemmer af samme delegation. Hvis du ønsker at diskutere alle spørgsmål, er det bedre at bede om en pause.

Beslutningstagning afhænger af specifikationen af hvordan løsningen kan implementeres. Måder at implementere løsningerne bør være flere.

Det er nødvendigt at tage hensyn til de særlige forhold i kommunikation og opførsel af en partner i et andet land.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.