TravelingRejsetips

Visumfri rejse for russere er muligt i mange lande

Vores borgere normalt spare. Derfor går selv i fjerne lande, ikke alle bestille deres ture selv på forhånd. Og det er forståeligt, fordi selv med alle de rabatter for tidlig booking, "fange" i sidste øjeblik for en langt mere attraktiv pris. Men der er en begrænsning i denne henseende. Lande har brug for et visum, er ikke egnet til en sådan uventet rejse.

Er der mange lande, der tilbyder visumfri indrejse for russere? I hovedet på de mennesker, fast forankret idé, at du kan gå kun i Egypten og Tyrkiet uden visum. Selvfølgelig, Egypten - et fantastisk sted at slappe af, men om sommeren kan der være for varmt, så du ønsker at ændre.

Ud over Egypten, der er en anden turist land i Afrika, hvor der ikke kræves visum. Dette, selvfølgelig, Tunesien. I Afrika behøver flere lande ikke kræver visa til russiske borgere, men det er ikke et turistmål. Visumfri rejse for russerne giver Zimbabwe, Kenya (brug for et visum, men udstedt ved grænsen), Mozambique (der kræves visum, men er placeret på grænsen), Namibia, Tanzania, Den Centralafrikanske Republik og Etiopien. Og hvis du kan gå til Egypten uden visum, kun begrænse deres bevægelser Sinai-halvøen, er der ingen grænse i disse lande.

land uden visum til Rusland omfatter næsten komplet liste over de tidligere sovjetrepublikker. Den eneste undtagelse er de baltiske lande. Litauen, Estland og Letland er stadig påviseligt ikke er interesseret i et samarbejde med Rusland.

Men visumfri indrejse for russerne åbnede i Abkhasien, Aserbajdsjan, Armenien, Georgien og Tadsjikistan. Samt i Hviderusland, Ukraine, til Kirgisistan. Og i alle disse lande undtagen Armenien og Aserbajdsjan får lov til at komme ind til et almindeligt pas, som er nævnt i officielle dokumenter af almen civile.

Alle disse lande er interessante at besøge, men ikke altid tilstrækkeligt udviklet turist infrastruktur. Derfor, for at ikke alle risici planlægge en sommerferie i Georgien (især når komplikationer af den politiske situation) eller i Armenien.

Det er overraskende, men visumfri lande i Rusland, der er i Europa. Politik aggressivt arbejder hårdt på at rejse til Europa generelt var ikke brug for et visum. Nogle resultater i denne henseende er til rådighed, men det er alle de samme visum til en rejse til Europa er nødvendig.

I Europa er visumfri indrejse for russerne åbnede i Montenegro og Cypern. Men for en tur til Cypern, skal første udgave predvizu via internettet, og derefter få et stempel i dit pas ved grænsen til landet.

Selvfølgelig, et visum til en tur - en procedure, der kræver megen tid og penge. Derfor kan vi kun glæde den politiske aftale om visumfri besøg til de europæiske lande. Allerede arbejder vi i denne retning.

Finland, for eksempel, er ekstremt interesseret i, at russerne fik lov til at komme ind i landet i mindst 36 timer uden visum. Denne fordel vil give passagererne et tog, der går fra St. Petersborg til Helsinki.

Det er muligt, at der i den nærmeste fremtid, vil Finland opnå denne tilstand, og det vil være det første skridt hen imod visumfri Europa.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.