TravelingFlyrejser

Airport (Komsomolsk-on-Amur): hvordan man kommer dertil?

Komsomolsk-on-Amur - en by i Fjernøsten. Det er økonomisk vigtigt for et land by, der producerer militærfly, ubåde, skibe, olieprodukter. Afstand Khurba lufthavn - Komsomolsk-on-Amur er lille, kun 17 km, men at overvinde den afgang er ikke alt for let.

Khurba Lufthavn

Det blev oprettet under krigen til start / landing af militærfly. Det første band var kun 810 m - for lille militærfly, der manglede. På trods af dette formål, blev det bygget platformen for passagerer og rum af terminalen.

I Sovjettiden, dermed flyet lettede en masse, primært gå til byen Fjernøsten. Siden sammenbruddet af Unionen, indtil slutningen af XX passager århundrede fly praktisk fløj til byens ungdom. Meget sjældent gik kun transport i hovedstaden.

Transporten blev genoptaget kun i 2009. Næsten alle flyvninger er virksomheden "Vladivostok Avia", færger rejsende på de Tu-204 fly.

I 2012 blev en aftale med "Yakutia" underskrevet, hvilket var at levere komsomolchan og gæster i landets hovedstad for "Boeing".

Indtil 2015 Komsomolsk-on-Amur Lufthavn transport af passagerer til Moskva med "Vim Avia" selskab. Men i sidste ende, hun nægtede ordrer på grund af urentable flyvning.

Virksomheden er i øjeblikket i St. Petersborg købte lufthavnen. Komsomolsk-on-Amur håber, at nu navet luft vil blive præsenteret i rette form, og flyet vil gøre regelmæssige afgange, og generere indtægter. Hertil kommer, at borgerne mener, at leveringen vil blive etableret i byen med offentlig transport og afgående passagerer fløjet.

Lufthavnen er ikke meget populær blandt luftfartsselskaber, så dens område er stort set ingen infrastruktur. Ikke desto mindre terminal kan tilbyde passagererne:

  • Hall forbedret komfort;
  • shop;
  • cafe.

De nærmeste hoteller er placeret i 15 km fra lufthavnen. De nærmeste hoteller er placeret:

  • "Space";
  • "Sunrise";
  • "By";
  • "Trucker".

For at komme fra lufthavnen i en af tre måder, som nu vil blive diskuteret.

bus

Til dato, beboerne i ungdom er ikke så let at komme til lufthavnen. Komsomolsk-on-Amur har kun en busrute, der går i denne retning - nummer 102. Maskiner af denne rute af forældede modeller, rysten og ubehagelige - de bærer om de mange sommer beboerne i havearbejde samfund. Lufthavn - det sidste punkt på ruten.

For at komme ud af "Khurba", kan du vente på bybus eller forsøge at stoppe bussen på vej nummer 220, den næste af Amursk.

bil

Hurtigt og bekvemt nås med privat bil til lufthavnen. Komsomolsk-on-Amur ligger meget tæt på "Khurba" - afstanden i godt vejr kan overvindes ved 15-20 minutter. Om vinteren, efter kraftige snefald, vil vejen tage mere tid, men stadig vil denne værdi være mindre end skulle bruge på bussen.

Men denne metode er ikke egnet til dem, der udfører og ingen, der administrerer sin egen bil. Det faktum, at en sikret parkeringsplads i nærheden af lufthavnen er der. Bilen bliver nødt til at forlade ret i lufthavnen, og der er ingen garanti for, at han vil vente til du kommer tilbage.

taxa

En taxa til lufthavnen vil nå uden problemer. Talrige taxaselskaber Komsomol glade dovezut passagerer til terminalen til enhver tid og med en hvilken som helst mængde bagage. Men prisen på sådan en tur, især om vinteren, er ganske høj.

Hvis du har brug for at komme i Komsomolsk-on-Amur lufthavnen, hvordan du får - ikke meget af et problem. Anyway, der er mange muligheder.

Komsomolsk er altid glade for at byde gæster velkomne!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.