TravelingRetninger

Menorca, Spanien. Menorca - seværdigheder. Ferie i Spanien

Ferie i Spanien - har længe udviklet turistmål. Europæisk tjeneste, høje standarder for service gæster, mange historiske og naturlige attraktioner, charmerende smag til tiltrække en masse turister til landet. Men der er i Spanien et sted, der endnu ikke er bekendt med mange russiske turister. Det kaldes - øen Menorca. Administrativt det hører til øgruppen Balearerne. Du har sikkert allerede besøgt brandbomber Ibiza, hvor hver aften hersker sjov? Eller i Mallorca, hvor afslapning er meget forskelligartet - fra støjende Magaluf at berolige Santa Ponsa. Men Menorca, på trods af den korte afstand til disse øer, var i stand til stadig bevare sin egenart. På sine strande, hoteller og de mest markante seværdigheder, vi beskriver i denne artikel.

Beliggenhed og geografi

Menorca (Spanien) - den næststørste ø i øgruppen. Navnet hun modtog fra sin nærliggende nabo Mallorca (Menorca, Menorca betyder "mindre"). Men hun klart større Ibiza og Formentera er meget meget lille. Island i omrids ligner en boomerang kastet af det turkisblå flade af Middelhavet. han er den mest nordøstlig i skærgården. Øen - 694 kvadratkilometer, og i denne relativt lille stykke jord fit som mange spændende attraktioner, som du kan tale om dem i timevis. Men bjergene i Menorca (i modsætning til Mallorca, med dens højderyg Tramontanoy) nr. Det højeste punkt - bakken med den ambitiøse titel Monte Toro - er kun 357 meter i højden. På den nordlige kyst af øen stejle, der er mange sten og sandstrande. I den sydlige del af havet falder "sæsonbestemt" (fyldt med under regntiden) flod. I deres udtørrede deltaer dannes interessante strande med en unik mikroklima. De nordlige og sydlige dele er forskellige fra hinanden og fauna.

klima

Øen er beliggende i den zone af den middelhavsklima. Så den varme sommer. Lufttemperaturen ligger sædvanligvis mellem mærkerne 27 - 29 grader. Snowless vinter. termometer sjældent falder til under 15 på. Strand sæson starter i april. Komfortabel du kan svømme til oktober. Men i august vejret i Menorca kan være uklar, med en stærk, men korte regnskyl. Men øen oplever vinter "off sæson." På trods af den komfortable (sammenlignet med den bombastiske russiske frost) temperatur, derefter blæse stærk og vindstød Tramuntana og Mestral, en rasende storm på havet.

Hvordan kommer man dertil?

Fra Rusland til øen ikke flyve rutefly. Alle året rundt kun fly "Aeroflot" besejler ruten fra Moskva til Barcelona. Af den catalanske hovedstad på Menorca kan nås med luft (lokale flyselskaber) eller ved havet. Komfortable færger afgår også fra Valencia. Men i turistsæsonen, at chancerne komme til Menorca stige betydeligt. På den fabelagtige ø sendt charterfly. Ture til Menorca er meget populære. Ja, i prisen inkluderer direkte fly, overførsel til det sted, rekreation, indkvartering, måltider og forsikring (visumgebyr). Uafhængige turister - og deres mest - komme til øen via Palma de Mallorca eller Ibiza. En sådan metode er ikke sikker, fordi de flyforbindelser ofte involverer uforudsete problemer. Hvordan laver mere tilgængelig for ferieøen Menorca? Ture i St. Petersborg kan hjælpe dig med dette. Siden anden halvdel af juni hver uge (om søndagen) fra byen på Neva sendes til den vidunderlige ø i de Baleariske øhav charterfly. Denne tur varer 15 dage, og turisterne er indkvarteret i hoteller fra to til fire stjerner.

"Undermålsfisk" hotel

I modsætning til Mallorca og især på Ibiza, hvor ingen plads til at svinge efteråret sæson, vil du ikke finde støjende skarer på resorts på øen Menorca. Værelserne her er lille - ikke mere end tre etager. Denne strenge krav om lokale love, der forbyder oprejst højhuse, for ikke at forstyrre landskabet identitet Menorca. De samme regler er ikke tilladt at dække taget hver uskøn skifer eller plast, men kun fliser. Væggene i husene er ofte malet i hvid farve. Således i feriesteder i Menorca er ingen enorme skyskrabere. Men det betyder ikke, at der ikke er eksklusive hoteller. Mere end halvdelen af hotellet lager i Menorca gøre op i lejligheden. En fremherskende 3-4 stjerner for hoteller. For den kræsne kunde kan anbefale Insotel Punta Prima Resort i Punta Prima, Sol Gavilanes Hotel Cala Galdana og Morvedra Nou Hotel i Ciutadella. En Alcaufar Vell i St. Louis ligger i boet efter det 14. århundrede.

Island Historie

Alle har hørt den megalitiske kompleks af Stonehenge i England. Vidste du, at der er mere end et tusinde af disse i Menorca monumenter af antikke civilisation glemt? Forskerne mener, at øen var beboet af ukendte stammer før det andet årtusinde f.Kr.. Megalithic civilisation var knyttet til kulturelle forbindelser med fønikerne, nuragiytsami af øen Sardinien og Minoerne fra Kreta. På tværs Menorca "spredt" mærkelige mounds, tårne og strukturer af stenblokke, oprindelse og bestemmelsessted, som er stadig et mysterium for forskerne. Ancient Rome herunder øen i provinsen deres imperium. Siden den tid, er der stadig en asfalteret vej. I tider med generobringen af Menorca har længe været den sidste forpost af den arabiske erobring. Hun blev fanget af kongen af Aragonien i det 13. århundrede. I den moderne historie Menorca (Spanien) har længe været i besiddelse af den britiske krone. Dette forklarer, at der i den nuværende hovedstad på øen Mahon stort antal typiske engelske huse af mørke mursten.

Town på øen Menorca (Spanien)

Kort viser os, at i dette område af de Baleariske Øer er der kun to mere eller mindre storby. Dette Mahon og Ciutadella. Anden by, tårnhøje på afskrækkende kyst i nordvest, har længe været hovedstaden på øen. Men i det 18. århundrede, da den britiske erobrede Menorca, den mistede sin betydning. Conquerors tiltrak meget komfortabel naturlig bugt Mahon, som strækker sig fem kilometer. De flyttede hovedstaden til denne by. Mahon kan prale gamle bygninger. I 1535 tyrkiske pirater Barbarossa ødelagde byen med jorden. I den gamle hovedstad Ciutadella tid syntes fastfrosset. Gamle kirker side om side med paladser i venetiansk stil. Af den tidligere storhed i byen ligner en biskoppens residens. Centret ø med det højeste punkt Monte Toro er sjove mix Skotland landskaber med sine grønne enge og stenede ørkener.

naturattraktioner: Menorca

I 1993 erklærede UNESCO øen naturlige og kulturelle reserve. Nu omkring halvdelen af sit område er et naturreservat, et beskyttet område. Regeringen årvågent sikrer, at Menorca ikke har mistet sin identitet. For eksempel har øen længe blevet kaldt "jorden stengærder." Og disse grænser oprettet fra udgravede landmænd under pløjning kampesten, stadig pryder landskabet. Turister er ganske små - faktisk bygning hotel ø base er små (kun 40 tusind pladser). Sandelig din ferie her kan kaldes elite. Fortryllende landskaber i Menorca - frugten af en fælles effekt af at trække vejret i Middelhavet varme og kølige Atlanterhavet. Ikke langt fra Cala en-Port er et enestående kompleks af naturlige huler er åbne for offentligheden. Og blandt andet snesevis af kilometer sten og sandstrande gør denne ø uimodståelig.

Et paradis for elskere af antikken

Men den største rigdom af øen Menorca - seværdighederne, der efterlod et folk bebor sit område i forhistorisk tid. Stenmonumenter er bogstaveligt talt spredt over hele øen. De kan opdeles i flere typer. "Talaia" eller "Talaiot" - en bunke sten, såsom gravhøje og runde tårne. Der er "bagvaskelse", navngivet, så på grund af det faktum, at formen de ligner en båd, opadvendt nedefra og op. Forskerne mener, at de var Grave bronzealderen indbyggere. Endelig Tauli - mystisk tårn, der består, som bekendt, uden cement, men kun af den stramme pasform af enorme T-formede blokke. Indtil slutningen af formålet med disse bygninger er ikke kendt. Det menes, at Tauli fungerede som et sted for offer, af nogle menorkskimi dysser. Den største klynge af stenmonumenter kultur er koncentreret i byen Torre hule Galmés og Talat de Dalt, som er 4 kilometer fra Mahon. Arkæologer har afdækket et stort forlig her Talaiot, der eksisterede fra 5000 til 1400 år f.Kr..

Attraktioner Minorca siden antikken og middelalderen

Romerske æra har efterladt på øen Menorca (Spanien) monumentale vejen til plateauet Santa Agueda, hvor nu står slottet af samme navn og kapel St. Agatha. Fra denne højde (200 meter over havets overflade) stirre rejsende fantastiske udsigt. Påmindelser af senantikken er blevet bevaret i Fornas de Torello og San Bou. Dette er kirken V århundrede, dekoreret med smukke romanske mosaikker. I den gamle hovedstad Ciutadella bemærkelsesværdig kirke Iglesia Catedral de Menorca, er bygget i stil med catalanske gotisk. I Mahon man kan besøge den barokke kirke og kloster St. Francis. Vi anbefaler også du betaler et besøg på messen i landsbyen Alayor - produceret her er de bedste på øen oste. Hvis det er muligt, er det nødvendigt "at erobre toppen af" Monte Toro kronet augustinske kloster af XVII århundrede.

strande

De bedste steder til svømning er placeret i de tørre floddeltaer. De kaldes "kaya". De mest populære strande i Menorca - Kaya-Kaya Galdana og Anna. De er lavvandet sandstrand, bygget et lille hotel. ensomhed elskere vil tiltrække en afsides bugt på den nordlige spids af øen. Men du kan komme dertil kun med båd eller gå ned den høje bank, viser fingerfærdighed bjerggeder. Syd for Menorca, hvor i nærheden af feriestedet San Bou strækker sig tre kilometer fra sandede klitter, valgt af nudister. Men generelt, øen har mere end et hundrede og tyve strande - mere end den kombinerede Mallorca og Ibiza.

Hvornår skal gå der og hvad at bringe til Menorca?

Som vi allerede har nævnt, kold vinter med kraftig vind og konstante storme på øen - uden for sæsonen. Så de lokale forsøger at gå for hele året om sommeren. Menorca (Spanien) placeret under protektion Ioanna Krestitelya. Og Festa de Sant Joan, markerer slutningen af juni, er den vigtigste ferie. På denne dag på gaden synes klædt i sort og hvid ryttere på heste dekoreret med bånd. Riders demonstrere deres færdigheder, og publikum drikker den lokale brændevin Zhinebra og cocktail Lipstick (gin med saftevand). I slutningen af august, øen fejrer Ekuin Fiesta (hest festival). Erfarne ryttere i nationaldragter tilfreds med denne præstation - Jaleo. Til minde om ferien, bortset fra de sædvanlige souvenirs, du skal købe avarkes. Dette traditionelle sandaler perfekt garvet ruskind. Deres stil var kendt i romertiden. I andre regioner i Spanien sådan fodtøj kaldet menorkinas - sandaler er blevet en reel kendetegnende for øen.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.