TravelingRetninger

Turkmenistans hovedstad: en tur til den sovjetiske fortid

I midten af Centralasien, omgivet af Iran, Afghanistan, Usbekistan, Kasakhstan og det Kaspiske Hav, det er en lille, men meget gamle og smukke land - Turkmenistan. Asjkhabad, som er hovedstaden i den politiske neutralt land, blev grundlagt i midten af sidste århundrede, selv om den nøjagtige dato er ukendt.

I dag, Turkmenistan - den fjerde i verden i naturlige gasreserver, og landet er den næststørste (det er den verdensomspændende) gasfelt.

Jo mere interessant hovedstad Turkmenistan? Det er en by, der har den højre rude (eller velayyata ved hjælp af lokale vilkår). At det er koncentreret næsten 15% af befolkningen i hele landet.

En af de vigtigste og smukkeste bygninger i Ashgabat - Turkmenbashi Palace. Det er værd at se på grund af sin storhed og pragt, han overgik mange verdensberømte bygninger af islamisk kultur.

Turkmenistans hovedstad kan prale med en række andre meget originale bygninger og monumenter. En af dem - Turkmenbashi på toppen af verden. Ja, bare så han forestillede sig en kommunistisk præsident Niyazov der har gjort det pilgrimsrejse til Mekka, modtager tilskud fra Saudi-Arabien, Rusland og andre lande.

Tyrkere har stor respekt for deres land, og mener, at det er hovedstaden i Turkmenistan er den lykkelige ejer af den største springvand i verden. Han er virkelig fantastisk for sin størrelse og arkitektur.

Byen har mange monumenter til historiske tal i Turkmenistan. De er meget originalt: alle tal er stolte af at vise besøgende Niyazov emblem - ørnen.

Manglen på stereotyper forbløffende Turkmenistan kapital som hans - en reel opdagelse for folk bruges til at tænke skabelonerne. Ashgabat dyrkede personlighed autoritær Niyazov at, uden at skjule, vise guld statuer, monumenter prætentiøs, personlige logo og luksus paladser.

En del af befolkningen stadig bærer en national kjole: en ny, ved magten siden 2006 , formand for Turkmenistan Gurbanguly Berdimuhammedow ikke travlt med at skifte stilling. Hans navn og den dag i dag kaldes militære enheder, skoler, og hans portrætter samt hans forgænger, pryder næsten hver bygning i byen.

Men i dag, hovedstaden i Turkmenistan undrer turister ikke kun omhyggeligt bevarede rester af den kommunistiske fortid. Byen er verdens største tæppe museum, hvor hundredvis af de bedste produkter fra hele verden.

Capital of Turkmenistan tager sig af sine indbyggere. For børn er der bygget Disneyland, som har en aktuel kopi af alle de lokale attraktioner, herunder Det Kaspiske Hav og kort over landet. Park - legemliggørelsen af alle eventyr - på ingen måde ringere end deres udenlandske navnebror.

Byen bevarede unikke fungerende moskeer, historiske arkitektoniske komplekser, er observation dæk, sportsanlæg.

Men nattelivet hovedstad Turkmenistan ikke kender. Måske dette krav om islam, måske - teknik uddannelse af ungdommen. Regn med en behagelig nat tidsfordriv er ikke nødvendig i Ashgabat.

Men, besøger dette land, kan du huske, hvordan folk levede i Sovjetunionen.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.