Kunst og underholdningFilm

Melodrama. Placering af de bedste indenlandske og udenlandske film

Få komfortabel foran fjernsynet eller gå med en, du elsker i biografen for at se en romantisk film - en af de bedste muligheder for en afslappende aften. Fantasy forfattere og instruktører arbejder give beskueren et stort udvalg af høj kvalitet komedier, oprørere, rædsel og thrillere. Men nogle gange hun ønsker at se en film om kærlighed. Om virkelige følelser, gør verden gå rundt. Efter alt, ingen af filmen genren er ikke uden venskab, forræderi, kærlighed og retfærdighed. Hele vifte af menneskelige følelser inkluderer melodrama. Rating disse film betingede, fordi "den smag og farve af kammerater der." Nedenfor er et udvalg dramaer, hvor hver film seer vil kunne lide.

Hvorfor vi elsker melodrama

Melodrama, i modsætning til andre filmgenrer, dybere afslører de følelser og følelser af figurerne. I filmene er denne kategori ofte i kontrast godt og ondt, kærlighed og had. Heroes falder i vanskelige situationer, de er nødt til at opgive deres principper, ideer og ønsker. Ofte helten i filmen er at vise alle facetter af hans karakter: udholdenhed, fleksibilitet, engagement, venlighed og medfølelse.

Hovedtemaet for melodrama - menneskelige relationer. Kærlighed, had, jalousi, venskab, forræderi, forræderi - det er alt, hvad der er til stede i varierende grad i ethvert menneskes liv og mere tydeligt vises i melodrama.

Da kvinder er mere blid og medfølende af natur, de for det meste foretrækker melodrama. Bedømmelse deres foretrukne dramaer kan gøre enhver tilskuer. Nogen der kan lide gamle film, nogle foretrækker moderne, nogen tættere på russiske film og nogen - i udlandet.

indiske biograf

En af de første udenlandske dramaer i hjerter af vores publikum inkluderet indiske film. De afveg lyse kostumer, fagter og overskydende selvfølgelig sange. Unge og ældre mennesker gik flere gange i biografen til de samme film, forelskede sig i smukke mørkhårede og-givet udtryk piger. Det er godt, følelsesmæssige og musikalske film omfatter elementer af komedie og action film (tænk "sønderlemmende" kampe). Men alle de samme grundlæggende film, der omfatter klassikere af indiske biograf - melodramaer.

Placering af de bedste gamle indiske film:

1 "Disco Dancer" (1982).

2. "Zita og Gita" (1972).

3. "Den Store Power of Love" (1984).

4. "Love sygdom" (1982).

5 "Insight" (1984).

6 "monsoon tid" (1969).

7. "Velsignelsen, eller Fjorten år senere" (1969).

sovjetiske melodrama

Rating sovjetiske film kan ikke undvære de berømte melodramaer. Selvfølgelig, i modsætning til Bollywood værker, indenlandske film er ikke så musikalsk og følelsesmæssig. På trods af tilstedeværelsen af de vidunderlige sange og musik, oprigtige følelser af helte vores film roligere dyrere.

Helte og heltinder af film almindelige mennesker med problemer, ensomhed, sorg, og en tro på en lysere fremtid. En integreret træk ved karakteren af sovjetiske film - hårdt arbejde og generøsitet.

I dag er en masse gode film, men der er altid et smil af følelser forårsagede den gamle russiske melodrama. Rating af de bedste dramaer sovjetisk fabrikat kendte og tæt på hjertet af hver russiske mand film:

1. "Moskva tror ikke på Tears" (1979).

2. "Time af begær" (1984).

3. "kender mig" (1979).

4. "Love the Earth" (1974).

5. "Be My Husband" (1981).

6. "Intergirl" (1989).

7. "Friend" (1987).

8. "Station for to" (1982).

9. "Lille Vera" (1988).

10. "Du kan ikke drømme" (1980).

Top udenlandske melodramaer

Hollywood - en smedje verden af filmstjerner og film, der beklæder en ledende stilling i enhver "film-toppe." Interessant faktum: folk med forskellig sprog, kultur, livet synspunkter indsamlet i biografer rundt om i verden for at se de samme film. I ethvert lille hjørne af jorden der er en person, empatiske helte adskiller deres følelser, glæde for dem. Klassisk Romance er ikke fuld af special effects, hun betager sit publikum med følelser og følelser af de tegn på skærmen.

Russiske tilskuere varmt modtaget udenlandske melodrama. Placering af de bedste malerier er baseret på en undersøgelse af deltagerne i den uformelle filmklub.

Udenlandske melodrama, udgivet i husleje frem til 2015:

 1. . "A Walk to Remember" (2002).

 2. "Titanic" (1997).

 3. "Når en mand elsker en kvinde" (1994).

 4. "Love, Rosie" (2014).

 5. "Bedst i mig" (2014).

 6. "Nights in Rodanthe" (2008).

 7. "Kat og mus" (2006).

 8. "Gloria" (2013).

 9. "The Curious Case of Benjamin Button" (2008).

 10. «PS Jeg elsker dig" (2007).

Moderne russisk melodrama. Rating.

Russiske film er meget populære i dag. Hele russiske filmindustri er i rivende udvikling. Esteren med de centrale kanaler er placeret næsten ugentlige film præmiere. Millioner telezritelnits venter til weekenden til at slappe af ved siden af tv'et. Se den rørende historie om livet i landsmænd, og værdig skudt med dine foretrukne skuespillere, samle publikum i alle aldre.

Top russisk melodrama. Bedømmelsen er baseret på feedback fra seerne:

 1. "Ring og jeg vil komme" (2014).

 2. "Visiting fellow" (2014).

 3. "Dronning Bandits 2" (2014).

 4. "House of Sleeping Beauty" (2014).

 5. "The Other Woman" (2014).

 6. "Billeder af dokumenterne" (2013).

 7. "Mælkebøtte" (2011).

 8. "Winner" (2009).

 9. "Rød" (2008).

 10. "Ash Waltz" (2009).

Russisk melodrama, rating som præsenteres ovenfor viser de talentfulde unge skuespillere og kendte og ønsket af publikum mestre denne genre. Russisk melodramaer helte er tæt på vores publikum, at de lever med ham i den samme "rum": tid, land, kultur, problemer.

På det store lærred indenlandske producenter prøver at vise film af andre genrer: komedier, historiske dramaer, action film. Selvom en integreret del af disse værker er altid elementer af melodrama.

Men den russiske TV-program omfatter altid en bred vifte af melodrama. Rating russiske film produceret på bekostning af de skuespillere, historien og instruktørens arbejde.

Bedste "lige fra tin" melodrama 2015

Allerede halvvejs gennem 2015. Og vigtigst af alt - har passeret den lange vinteraftener og regnfulde dage i den første halvdel, det er det tidspunkt, hvor filmen var på førstepladsen på listen over underholdning. Nu kaster ud i varmen fra sommersolen, kan du huske Visning af film og tv-serier.

Vinteren og foråret 2015 fans husker melodramaer følgende film:

 1. "Slaget ved Sevastopol" (Rusland).

 2. "Halvtreds nuancer af grå" (USA).

 3. "The Age of Adaline" (USA).

 4. "Last Night" (Rusland).

 5. "Barista" (Rusland).

 6. "Ridder af Cups" (USA).

 7. "The Long Road" (USA).

 8. "Lille hus i hjertet" (Rusland).

 9. "Dilapidated" (USA).

 10. "Min bedste roman" (USA).

Gode film med en smuk historie og en reel følelse af altid give glæde og betydning og fordele. Vælg og se på sundhed af de bedste melodrama indenlandske og udenlandske produktion.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.