SundhedSund kost

Den mest nyttige produkt i verden. Fødevarer, sund

Det er ingen hemmelighed, at i grøntsager, frugt, korn, mælk, kød og fisk, der er en enorm mængde af værdifulde vitaminer og mineraler. Derfor bør de regelmæssigt vises på vores menu. Verdens førende ernæringseksperter stadig er aktiv debat om, hvad slags produkt er det mest nyttige for den menneskelige krop. I dagens artikel vil indeholde de bedste.

æbler

Som en del af denne frugt er til stede tolv vitaminer nødvendige for normal funktion af det menneskelige legeme. De er rige på kostfibre, pektin, sukkerarter, jern, iod, magnesium, natrium, fosfor og kalium. Derfor kan æblerne krav på titlen af "Most Valuable produkt i verden."

Den systematiske brug af disse frugt toner kroppen, øger immunitet og forbedre arbejdet kardiovaskulære system. Ifølge forskerne, mennesker, der spiser et æble hver dag, mindre tilbøjelige til at lide af Alzheimers sygdom. Desuden er disse frugter indeholder quercetin. Dette materiale har fremragende anti-inflammatoriske egenskaber og forhindrer udviklingen af cancerceller.

hvidløg

Denne vidunderlige grøntsag kan også trygt gøre krav på titlen "Most Valuable produkt i verden." Det er til stede mere end fire af komponenter. Det betragtes som en af de bedste kilder til nikkel, magnesium, cobalt, kalium, calcium, chrom, allicin, adenosin og flavonoider. Denne grøntsag rige PP-vitamin, C, A, B1 og B2.

Hvidløg hvis ejendom er bestemt af en unik sammensætning, har fremragende antibakteriel aktivitet. Det forhindrer udviklingen af smitsomme sygdomme og styrker immunforsvaret. Den systematiske brug af denne grøntsag anses for at være den bedste forebyggelse af hjerteanfald og slagtilfælde. Desuden er det er effektivt mod stafylokokker, lungebetændelse, hypertension, influenza og herpes.

Plus alt det andet, hvidløg, hvis ejendom er blevet brugt med held i alternativ medicin, viser folk, der lider af sygdomme i nervesystemet. Fordi den indeholdt stoffer er det et naturligt antibiotikum.

blomkål

I sammensætningen ifølge denne grøntsag er et stort antal af vitamin B, A, C, K, D og E. Det er desuden rig på kulhydrater, fibre, proteiner, pektiner, stivelse, naturlige sukkerarter, purinforbindelser og polyumættede organiske syrer.

Opskrifter Blomkål til rådighed for enhver husmor, måltider ud af det er enkle og nemme at tilberede. Derfor retter det skal vises så ofte som muligt i din kost. Regelmæssig indtagelse af denne grøntsag er med til at forebygge hudsygdomme og styrke nervesystemet. Den indeholder en relativ høj koncentration af biotin, som hjælper til at klare træthed og depression. Det er også betragtes som en god kilde til molybdæn, zink, jern, mangan, svovl, magnesium, phosphor og chlor. Det er sådan en kompliceret kemisk sammensætning og forklarer alle de gavnlige egenskaber af denne grøntsag.

Desuden er enkle opskrifter bruges til dens fremstilling. Blomkål kan gøres en masse lækre retter, så det er en integreret del af mange diæter. Dette skyldes den relativt lave energiindhold. Således hundrede gram af denne grøntsag indeholder 29 kcal. På grund af det højere indhold af kostfibre blomkål giver en følelse af mæthed.

fisk

Forskere har fundet, at daglig indtagelse af tredive gram af produktet to gange reducerer risikoen for hjerteanfald. Nationer, som er baseret på en diæt af fisk, lider sjældent fra forskellige hjerte-kar-sygdomme. Derfor kan det også gøre krav på titlen "den mest nyttige produkt i verden."

På samme måde som æbler, fisk reducerer risikoen for Alzheimers sygdom. Det fremmer regenerering af nerveceller. Laksen og røde fisk indeholder værdifulde olier, som forbedrer hud og hår tilstand. Også i dette produkt er der en betydelig mængde af natrium, fosfor, calcium, riboflavin, piroksidina, niacin og retinol.

grapefrugter

Måske er de mest nyttige produkter til skibene. De er rige på pectiner, cellulose, organiske syrer, æteriske olier, vitaminer A og C. I denne frugt er til stede den øgede koncentration af mangan, kobber, fluor, zink, cobalt, iod og jern. De indeholder glycosider normalisere hjertet og forebygge forekomsten af åreforkalkning.

Desuden er det grapefrugt betragtes som en god kilde til vitamin P, styrker blodkarrene. Det anbefales at inkludere i kosten af mennesker, der lider af lavt tryk. Det er også indiceret til forebyggelse af hjerteanfald. Eksperter anbefaler to gange om ugen for at spise en hel grapefrugt. Dette vil øge elasticiteten i blodkarrene og styrke deres vægge.

gulerødder

Denne rodfrugt er rig på mange værdifulde vitaminer og mineraler. Den indeholder dotatochno koncentration af beta-caroten. Når det injiceres i det menneskelige legeme stoffet omdannes til vitamin A. Selvfølgelig gulerødder - ikke den mest nyttige produkt i verden, men regelmæssig brug af appelsin rod forbedrer synsstyrke og forebygge kræft.

Denne grøntsag rig på stivelse, proteiner, aminosyrer, lecithin, glucose, fructose og enzymer. Det betragtes som en god kilde til cobalt, phosphor, iod, kobber, magnesium og calcium. Derfor anbefales det at medtage i kosten af mennesker, der lider af en nyresygdom, galdeblære og lever. Gulerødder også indiceret til gastrisk hyperaciditet og krænkelser af salt metabolisme.

broccoli

Som en del af denne grøntsag der er en tilstrækkelig mængde af protein, fedt og fiber. Han betragtes som en af de bedste kilder til beta-caroten, zink, jern, phosphor, kalium og selen. Frisk broccoli er rig på vitaminer U, K, E, PP og C. Indholdet af sidstnævnte, det overgået selv orange.

Det menes, at regelmæssig indtagelse af grøntsager bidrager til at reducere risikoen for kræft. Broccoli er godt for hjertet. Det fremskynder processen med at fjerne tungmetaller og opretholder normal væske- og elektrolytbalancen.

Friske broccoli buketter og stilke kan nemt gøre krav på titlen "de mest nyttige kalorielette fødevarer." Regelmæssig indtagelse af denne grøntsag hjælper med at fjerne overskydende væske, samt forbedre hudens tilstand. Derfor er retter af kål sorter indgår i mange kost.

spinat

Spæde blade af denne plante som en fortrinlig kilde til cholin, sukkerarter, stivelse, fiber, betacaroten, kulhydrater og organiske syrer. Indeholde en tilstrækkelig koncentration af vitamin H, PP, E, K, C, B og A. Det er ikke en komplet liste over, hvad der er rig spinat.

Frisk produkt hjælper med at fjerne giftstoffer, samtidig mætte krop deri indeholdte værdifulde stoffer. Fås i bladene af fiber bidrager til at opretholde en stabil funktion af fordøjelsessystemet. Regelmæssig brug af denne urt fremmer naturlig vægttab og styrke immunsystemet.

I spinat, der er en anden unik funktion. Det blokerer væksten af tumorer. Derfor anbefales det at træde ind i kosten af mennesker komme sig efter strålebehandling.

Mælk og dets derivater

Disse velsmagende og sunde produkter indeholder tilstrækkelige calcium værdifulde proteiner, lactose og fordøjeligt fedt. Det menes, at regelmæssig indtagelse af mælk og mejeriprodukter bidrager til en normalisering af nervesystemet. Det giver dig også mulighed for at etablere den korrekte funktion af musklerne. Læger mener, at de, der dagligt drak mindst et glas mælk, det er langt mindre tilbøjelige til at lide af kræft i maven.

Mennesker, hvis kroppe er ikke laktose intolerant, er det ønskeligt regelmæssigt at forbruge yoghurt. Skummetmælk betragtes som en glimrende kilde til calcium, afgørende for at forebygge knogleskørhed.

nødder

Disse produkter er nyttige for sundhed, skal være til stede i kosten af den enkelte. I deres sammensætning indeholder alle de næringsstoffer de vigtigste klasser. Nødder er rige på kulhydrater, fedtstoffer og proteiner. De indeholder en tilstrækkelig mængde af phosphor, jern, calcium, kalium og magnesium. De er rige på vitaminer P, B, E og A.

Det er bevist, at mennesker, der regelmæssigt spiser nødder, mindre tilbøjelige til at lide af senil demens, hjerteanfald og hjertesygdomme. Disse produkter fodre hjernen og forhindre ødelæggelse af nerve cellemembraner.

For eksempel mandler vist med halsbrand, mavesår, fedme og hypertension. Hasselnød normaliserer aktiviteten af det kardiovaskulære system og forhindrer fremkomsten af tumorer. Det anbefales at bruge med åreknuder, forstørret prostata og kronisk træthed. Pistacienødder skal være til stede i kosten af dem, der lider af åreforkalkning og leversygdom. Pinjekerner optrapper fysiske og mentale udvikling af børn.

korn

Det anses for at være den mest nyttige boghvede. Denne lavt kalorieindhold og let fordøjelig korn rige på mange værdifulde vitaminer og sporstoffer. Det fremmer udskillelse af kolesterol og giftstoffer. Det anbefales at bruge for mennesker, der lider af diabetes, fedme, hjertesygdomme, lever og mave-tarmkanalen.

Den anden nyttig byg grød anerkendt. Det bidrager til en betydelig reduktion i risikoen for kræft, øge immunitet og normalisere stofskiftet. Denne let fordøjelige korn er ideel til kost. Hertil kommer, at regelmæssig indtagelse af havregryn forbedrer tilstanden af knogler og tænder.

Hirse vist til alle, der i lang tid tager antibiotika. Dette korn har en styrkende egenskaber. Det bidrager til den hurtige fjernelse af toksiner.

Munk bruttoetageareal indeholder meget mindre fiber og vitaminer. Men dette opvejes af den høje næringsværdi af korn. Det er indiceret til folk, der lider af forskellige sygdomme i mave-tarmkanalen. Som en del af semulje præsentere en tilstrækkeligt stor mængde gluten, kan det forårsage allergiske reaktioner.

Byg gryn anerkendt som en stor atleter og mennesker involveret i tungt fysisk arbejde. Denne byg betragtes som en af de bedste kilder til fosfor er nødvendige for at øge hastigheden på muskelsammentrækning. Det er lige så velegnet og allergi, og dem, der ønsker at tabe sig.

honning

Dette velsmagende produkt betragtes som en naturlig sukker erstatning. I naturlig bi honning indeholder næsten alle de værdifulde mineraler. I sin sammensætning er det tæt på humant blodplasma. Dette produkt er rig på biotin, pyridoxin, riboflavin og thiamin. Han som en fortrinlig kilde af ascorbinsyre, folinsyre og nikotin.

Kvalitativ naturlig honning har potente baktericide egenskaber. Desuden bidrager det til fremskyndelse af stofskiftet og øge vævsregenerering. Dette produkt har en fremragende tonic, løse og antiinflammatorisk virkning.

Det er bevist, at regelmæssig brug af honning stimulerer forsvaret af den menneskelige organisme, eliminerer problemer med søvn, det forhindrer udviklingen af multipel sklerose, og etablerer fordøjelsessystemet. Det er angivet i gastritis og mavesår. Med eliminerer hævelse, forbedrer blodcirkulationen og normaliserer tryk. Det anbefales at inkludere i kosten af dem, der lider af sygdomme i hjertemusklen.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.