Mad og drikkeVine og spiritus

Mulledvin med hvad drikker? Hvad skal man spise gløgg?

Mulledvin anses for at være en af de mest unikke drikkevarer. Den usædvanlige ting er, at den kan serveres med snacks og med desserter og endda med hovedretter. Hvert land har sin egen ide om, hvilke produkter der skal kombineres med blødvin. Deres mening er tilgængelig fra ernæringseksperter, såvel som fra eksperter i restaurantbranchen. Om hvad mulledvin er, med hvad drikker denne drink er og hvordan man serverer det, vil vi fortælle i vores artikel.

Med hvad foretrækker folk i forskellige lande at servere mulledvin?

Drikken er mest populær blandt europæere. I hvert land er der en mening om, hvordan mulledvinen serveres. Så, hvad drikker østrigerne med? I dette land serverer de tærter og søde kiks sammen med muldedvin. En sådan kombination, ifølge østrigerne, er ideel.

Tyskere anser mulledvin en drink, som nødvendigvis skal være til stede på festbordet som en dessert. Som regel serveres en drink med chokolade, slik eller kager.

Schweizerne foretrækker at bruge en varm drikke med en snack med krydret ost, kød og røget fisk. Holland vælger donuts og pyshki fra hele listen med snacks, men latvians er meget glad for mulledvin med kiks piparkukas (mynte, vanille, ingefær, honning).

Hvad angår portugisiske, her er alt meget enklere: deres yndlings snacks er druer, ostepinde og kiks. Østeuropæiske lande foretrækker at drikke gløgg med peberbrød, is og æbler, bagt med honning. Nogle mennesker kan lide en drink med en snack med stegt kylling, hvidløgsruller og røget kød.

Et par ord om oprindelsen af mulledvin

Før du diskuterer spørgsmålene om, hvordan du forbereder mulledvin, med hvad drikker denne drik, bør du tale om dets oprindelse.

Så kom drikkens navn fra det tyske ord "gluhende" og "wein", hvilket betyder "varmvin". Som du ved, er opfinderne af mulledvin tyskere. Det er dette initiativrige folk, at andre europæiske lande begyndte at vedtage drikkeopskriften og tilføje deres egne ingredienser.

Hvordan fremstilles mulledvin?

I almindelighed er mulledvin en drink bestående af rødvin, krydderier og sukker. Væsken er som regel opvarmet op til 70-80 grader. Ofte tilføjer det honning, tørret frugt og æbler.

Som krydderier, kanel, ingefær, nelliker, løvblad, karabber, sød peber og også citrusskræl anvendes.

Hvordan tilbereder du selv mulledvin ?

Så vi talte om, hvad de drikker med gløgg. Forretter, som du allerede har forstået, er anderledes, og vi vender tilbage til dette problem. Og hvordan man laver en drink? For i dag er der en enorm mængde af de forskelligartede opskrifter af denne yderst velsmagende drink. Men den mest usædvanlige og originale gløggvin fås netop fra schweizer og fransk.

Nu vil vi tilbyde dig en klassisk version af forberedelsen.

ingredienser:

  • Rødvin - 800 ml;
  • Vand - 1/3 kop;
  • Sukker - 20 g;
  • Klipper - 5-6 stykker;
  • Muskat - til smag.

I en separat beholder (emaljeret) blandes alle ingredienserne. Sæt opvasken på ovnen (medium ild) og rør konstant. Efter opløsningen af sukkeret, lad drikkevaren gå i yderligere 10 minutter. Må ikke koges, ellers vil mulledvin ikke fungere. Drikkevarens maksimale temperatur under opvarmningen er 80 grader.

Det skal bemærkes, at det er bedre ikke at bruge jord krydderier, når man forbereder en drink, ellers skal det filtreres flere gange.

I hvilken skål tjener mulledvin?

Med hvilken drik drikker og i hvilket redskab tjener mulledvin? Dette spørgsmål er meget vigtigt, så overvej det mere detaljeret.

Brugen af gløgg er en bestemt tradition, der indebærer brugen af briller med et håndtag ved bunden eller massive fortykkede krus, der kan holde temperaturen af drikkevaren i lang tid.

Mulledvin er som regel drukket varm, så forbruget gennem et rør i dette tilfælde vil være uhensigtsmæssigt (af indlysende årsager). Briller med det er ikke dekoreret med forskellige dekorative "ting" designet til en cocktail. Men stykker frugt, udskårne figurer fra krydrede urter ser lige godt ud.

Et par ord om den kolde muldedvin

Efter at have købt i butikken en duftende drink, er mange interesserede: "Og hvordan drikker du mos i flasker?".

Det er værd at sige, at den mulledvin, der købes i supermarkedet, ikke har nogen nyttige egenskaber til vores helbred. Som du ved, er det den frisklavede drik, der er i stand til at beskytte mod forkølelse, for at styrke immuniteten og også at mætte en organisme, der er træt af det kolde hverdagsliv.

Derfor giver vi et dybtgående svar, når du besvarer spørgsmålet om, hvordan du drikker mousevin i flasker. Det anbefales ikke at varme op den købte eller afkølede glødeluft, ellers vil drikkevaren miste al smag og nyttige egenskaber. Det samme gælder for den situation, hvor drikkevaren ved et uheld koger.

Med hvad skal man servere mulledvin?

Så vi vender tilbage til hovedspørgsmålet: "Med hvad drikker de mulledvin?". Snacks kan være meget forskellige. For eksempel, hvis du skal forberede en drink på en frodig dag i naturen, så i dette tilfælde ideelle pølser eller kød, kogt på grillen.

I hjemmet kan du servere cookies og kager. Dieticians bemærker, at bagning ikke bør være for sød.

Hvis kardemel blev brugt under madlavning, anbefales det at have en snack med stykker stegt lam eller skinke. Som en snack i dette tilfælde kan du bruge magert svinekød og kød. Carnation er inkluderet i opskriften på gløggvin ? Pas på, at spillet kød er til stede på bordet.

Er det muligt at drikke gløgg i store mængder? Må ikke misbruge denne drik, så næste morgen du ikke vågner op med hovedpine og tømmermænd. Som støtte af kroppen under de kolde epidemier er det nok at drikke en, to krus maksimum.

Hvordan man drikker glødvin?

Med det, de drikker mulledvin, har vi grundigt adskilt, og nu kan vi tale om, hvordan vi drikker denne drikke korrekt.

Så det skal spises langsomt og forsigtigt i små slanger. For det første indåndes dampen fra drikken, og efter at du har nippet lidt, kan du nyde den fantastiske krydrede smag.

Med hensyn til temperaturen, så skal den være 70 grader ved fødning. At drikke er ikke afkølet før vennernes ankomst, hæld mulledvin i en termos. Men husk: Opbevaringstid i en lukket beholder er begrænset. Nøjagtigt efter 2 timer vil smagen af drikken forringes.

Hæld det ikke i en termos sammen med citrus. Bedre at forfiltrere drikken, ellers i færd med at bruge det vil være meget bittert. Det samme gælder krydderier. De skal fjernes fra den tilberedte drikke.

forholdsregler

Sammen med nyttige egenskaber bærer mulledvin også skade. Brug det ikke i mængder, der overstiger 2 krus, fordi drikken indeholder alkohol, og et stort antal krydderier kan slå mave-tarmkanalen.

Det anbefales ikke at drikke mulledvin til personer med diabetes, hypertensive mennesker, gravide og ammende kvinder, såvel som dem, der har problemer med det kardiovaskulære system.

Mange mennesker er også interesserede i dette spørgsmål: "Kan du drikke mulledvin ved en temperatur?" Nogle er tilbøjelige til, hvad der er muligt. Til disse formål er der endda mange forskellige opskrifter, for eksempel med tilsætning af honning, citron osv.

Nyd din tid med venner og familie!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.