BilerBiler

Nissan Elgrand - Kongen af minibusser

Størrelse bil Nissan Elgrand virkelig imponerer. Denne japanske MPV blev udgivet i 1997 og produceret indtil nu, men med nogle modifikationer.

Fordele og ulemper

Nissan Elgrand Den væsentligste forskel var den forhjulstræk, først brugt af firmaet i denne type biler. Som tidligere modeller havde flere væsentlige ulemper.

For det første ubelejligt højt gulv, der følger af dens placering direkte over transmissionen.

For det andet, svært landing i bilen i forbindelse med den samme høje gulv og fraværet af trin.

Det Nissan Elgrand disse mangler er blevet rettet: På grund af overgangen til forhjulstræk og forsvinden af PTO akslen ned på gulvet så meget som 129 millimeter, og det er meget lettere at sidde ned. Hertil kommer, at hele bilen var lavere med 95 millimeter og har fået mindre pladskrævende udseende.

Men på den anden side, uanset hvor hårdt designerne, bilen ser stadig mere massiv end elegant. Det bruges i markedsføring, skabe iørefaldende reklameslogans: "Lad os se ned", "skaber en stærk følelse af tilstedeværelse."

indretning

Salon er designet til syv personer. Interessant er det specifikke struktur af de buede ryglæn og tilgængelighed af backup frem til hver passager.

Som de fleste minibusser, Nissan Elgrand har tre sæderækker. Den tredje række er steget, og skydedøren har en unik elektronisk styring, som ligger på ydersiden - denne teknologi har nogen analoger som helst i verden.

På grund af det faktum, at hele bilen blev lavere for at øge den maksimale løftehøjde førersædet, at førere af lille statur kan føle sig så behageligt som muligt.

På grund af det faktum, at modellen har udviklet sig fra multi-purpose til passageren, blevet indført ændringer for at sikre maksimal komfort for alle passagerer. Som allerede nævnt, er alle pladser udstyret med et udtrækkeligt prop ben, der gør det muligt for benene til at stå på gulvet og understøtter kun kaviar.

Sikkerhed i Nissan Elgrand Også på et passende niveau: for høj lift prop eller sænke ryggen af stolen er umulig, da det ville påvirke funktionen af sikkerhedsselen.

Hvis vi betragter alle disse funktioner, bliver det tydeligt, at modellen er overlegen i forhold til det niveau af komfort, ikke blot af deres forgængere, men også alle sine konkurrenter.

Nissan Elgrand 2011

I 2011 blev bilen lidt muteret. Han blev længere, højere og bredere, og akselafstanden var på størrelse med 3000 mm.

Udenfor ikke meget har ændret sig, bortset fra at der var endnu mere krom i gitteret.

Opdateret minivan leveres i to trim niveauer - posterior og firehjulstræk.

I mange år bilen havde lidt mistet sin popularitet på verdensmarkedet, og dette restyling selskabet håber at returnere modellen til sin fordums glans. En af nyskabelserne er, at maskinen er nu kun tilgængelig med højrestyret og udelukkende til hjemmemarkedet. Vi håber, at der snart vil ændre sig, og hele verden vil være i stand til at nyde en luksuriøs bil, som med rette kan bære titlen "King of minibusser."

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.