Mad og drikkeVine og spiritus

"Vasileostrovskoe" - udkast til øl, mørk, kirsebær, hjemmelavet, i kegs: anmeldelser

"Vasileostrovsky bryggerier" anses for at være pionerer på markedet for produktion af eksklusive typer skumdrik. I 2002, hvor firmaets specialister udførte den første brygning, var det svært at forestille sig, at håndværksproduktet i det mindste på en eller anden måde kunne konkurrere med branchens giganter. I dag kan "Vasileostrovsky" øl prøves i næsten hver bar ikke kun i St. Petersborg, men i hele Rusland. I dag producerer fabrikken 3 standardkvaliteter, en linje af stouts og ales, samt et eksklusivt eksperimentelt produkt.

Fra masse til kvalitet

I begyndelsen af "nul" blev ølmarkedet helt kontrolleret af store virksomheder. Virksomheder som Baltika eller Heineken producerede årligt millioner af liter produkter. Masseproduktion af øl indebærer brug af koncentrater, som giver dig mulighed for at reducere de endelige omkostninger og fremskynde modningstiden. De sande kendetegnere af en skummende drik måtte søge efter et produkt i udlandet. I Europa og Amerika, siden 1930'erne, er såkaldt håndværksbryggeri blevet udbredt. Det indebærer produktion af små mængder drikkevarer, der kun bruger naturlige humle og malts. Bevæbnet med vestlig oplevelse begyndte St. Petersborgs bryggerier at arbejde.

Første resultater

I 2002 fremkom den første sort - "Vasileostrovskoye hjemmelavede". Denne ufiltrerede lejr er blevet en af de første produkter på markedet for levende draftøl i Rusland. Producenterne måtte løse en række problemer: masseproduktion krævede stor kapacitet, især da spørgsmålet om salg af produktet var akut. I første omgang blev salget foretaget alene. I starten blev "Vasileostrovsky" øl i kegs leveret kun til en bar i den nordlige hovedstad. Problemet med implementering blev løst, da specialister var i stand til at arrangere salg gennem et netværk af distributører. Derudover tillod det at reducere de økonomiske omkostninger for medarbejdernes salgsrepræsentanter.

I nogen tid var plantens produkter bemærkelsesværdige for deres ustabilitet. Lav produktionskapacitet førte til, at forskellige partier skete i farve, parametre og smag. Kompetent markedsføringspolitik har givet anledning til at gøre dette til et plus. PR-ledere i virksomheden begyndte at placere produktet som letfordærvelige. Således blev ingrediensernes naturlighed understreget, hvilket i køberens sind gjorde "Vasileostrovsky" et eksklusivt produkt af høj kvalitet.

Produktionsudvikling

De første år arbejdede bryggeriet med tab. Eksperter kunne ikke sælge overskydende produkter på trods af produktionens lille omfang. I 2004 blev det besluttet at svejse en helt ny øl til tømmermænd. "Vasileostrovsky dark" blev taget af køberen med en jubel. I samme år lykkedes virksomheden for første gang i sin historie at nå de indikatorer, hvor efterspørgslen oversteg udbuddet. Det blev besluttet at skifte til brugen af nyt udstyr, som fik lov til at lave store mængder af produkter.

I 3 år lykkedes det selskabet at øge omsætningen betydeligt. "Vasileostrovsky" øl dukkede op i barer i Veliky Novgorod, Moskva, Pskov og Petrozavodsk. Succes gjorde det muligt at udvikle eksperimenter til at producere nye sorter. Bryggerierne begyndte at brygge en traditionel lyskamp, og i 2009 blev der tilføjet en rød ale til rækken af levende produkter. Det er disse typer øl, der i dag udgør den klassiske udkast til "Vasileostrovsky".

Til ølgourmeter

I slutningen af 2009 begyndte virksomhedens ledelse at producere produkter, som kunne overraske de mest krævende fans af en skummende drink. Det blev besluttet at starte produktion af såkaldte sæsonbestemte sorter - små masser af eksklusive varer. Det første tegn var "Vasileostrovsky Maximum" - en mørk Bock i de bedste tyske traditioner. Næste år starter virksomheden forfremmelsen af det nye Weizenfield-mærke. Som led i dette projekt fremstår "Vasileostrovsky" kirsebærøl, hvedeøl og klassiske bitterpiller i baren i den nordlige hovedstad.

I 2011 tilbød virksomheden uafhængige bryggerier at bruge deres udstyr til en vis pris. Over hele verden har denne praksis, når nybegyndere herrer ikke har nok af deres kapacitet, og de vender sig til relativt store firmaer, har navnet på kontraktkogning. Måske var det denne begivenhed, der fastslog vektorens udvikling i de kommende år. Under indflydelse af håndværkere skaber virksomhedens bryggerier nye sorter - First IPA, "Coffee Stout", "Red Ale", "Bluebeard" og "Chekhov". Denne linje kan ikke kaldes traditionel. Udseendet af disse sorter ændrede mærket "Vasileostrovskoe-øl". Eksperternes kommentarer understreger, at planten fra dette øjeblik bliver lokomotivet for udviklingen af uafhængig indenlandsk brygning. Desuden blev flasken af nye produkter arrangeret, hvilket gjorde det muligt for virksomheden at gå ud over stængerne, nu er det muligt at finde deres drikkevarer på butikshylder.

Lad os dvæle på en kort beskrivelse af nogle sorter.

Egenskaber. Vasileostrovskoe "Hjemmelavet"

Extraktiviteten af den oprindelige urte er 12% med alkoholindhold i niveauet af
4,5%. Øl er lavet i henhold til normerne for bundgæring. Ifølge smagsegenskaberne er det værd at bemærke nuancer af gæraroma og afbalanceret eftersmag. Kultivaren har en overskyet farve, mens det er let at drikke. Vasileostrovskoe "Domashnoe" - øl, som blev et benchmark i sit segment. Sorten aftappes udelukkende i kegs.

Egenskaber. Vasileostrovsky "Lys"

Det er en klassiker af lejren. Ifølge de oprindelige egenskaber er "Lys" næsten identisk med "Home", men i produktionsprocessen er en procedure for filtrering og yderligere præcisering. Resultatet er en meget standard gylden farveøl. Velegnet til fans af klassikere. Sorten er usædvanligt spildt.

Egenskaber. Vasileostrovskoe "The Dark"

Denne filtrerede sort har en øget ekstraktivitet (16%) og indeholder 5,2% alkohol. Øl er kendetegnet ved en usædvanlig kombination af karamelfarver og kakao smag med sure toner. Det skal bemærkes, at Vasileostrovsky øl af denne sort er meget ofte ødelagt når ufuldstændig påfyldning. For stort tryk af gas i kegler kan føre til syring af produktet. Den er udelukkende stillet som et Vasileostrovsky-udkast til øl.

Egenskaber. Vasileostrovsky "Rød".

I produktionen af denne øl anvendes maltesorter fra Tyskland og England, hvilket gør det muligt at opnå en unik rubinfarve. På aromagivende egenskaber er det værd at bemærke den udtalte tilstedeværelse af karamel med en let bitter eftersmag. Generelt er et meget roligt sortiment, som appellerer til elskere af filtrerede øer. Hældes i kegs.

Egenskaber. Weizenfield Krishbier

Før udseendet af denne sort kunne skumdrikke med tilsætning af bær kun findes i udlandet. Det er nok derfor, at denne kirsebærøl har et så stiliseret navn. Ølen er meget lys, indeholder kun 3,2% alkohol med wortekstraktion 12,5%. Ifølge smageren er denne sort kvindelig, meget sød. Samtidig er kirsebærsmag fuldt ud beskrevet, hvilket i princippet svarer til europæiske produktionsstandarder. Øl er udelukkende tilgængelig i udfyldningsversionen.

Egenskaber. Forfatterens El Chekhov

En anden kirsebær sort. Det kan ikke kaldes kvindelige. "Chekhov" har en øget tæthed og har et styrkeindeks på 6,3%. Lignende egenskaber er iboende i kraftarter, som er forfatterens ale. For al sin magt er drikken meget blød og afbalanceret. Cherry forsinker høj densitet, hvilket skaber en unik smag af "Chekhov". Hældes kun i flasker på 0,75 liter.

Egenskaber. Første irske blege ale

Denne røget ale er stoltheden af Vasileostrovsky Breweries. Sorten blev præsenteret i 2012 på det britiske konsulat og dermed fremhævet de benchmarks, der burde være iboende i denne variation af IPA. El har en ekstraktion på 15% med et alkoholindhold på ikke mindre end 5,8%. Smagen er levende udtrykt blomster noter med en stærk hop eftersmag. I almindelighed er karakteren perfekt tilberedt indenlandske røget ale, henholdsvis egnet til fans af lignende produkter. Solgt kun i flasker på 0,5 liter.

Egenskaber. Triple wheat ale

Den stærkeste hvede Vasileostrovskoe øl, som i dag kan findes i barer. Har en tæthed på 17,5% med et alkoholindhold på mindst 7,5%. I smagen udtales aromaer af appelsin, banan og hvede. Smuk farve - gylden ravfarve svarer til normerne for tilsvarende sorter, givet af traditionerne for belgisk brygning. Til salg findes i mærkeflasker med et volumen på 0,75 liter.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.