HjemlighedVærktøj og udstyr

Forseglet pumpe: drift

Det sker, at nødvendigheden af at forhindre væsken ind i pumpen, samt for at forhindre lækage. For at gøre dette, er tætning-mindre pumpe anvendes. Dets vigtigste funktion er, at motorakslen og pumpen er ikke forbundet med hinanden. Det er derfor ikke nødvendigt at lave et hul i skroget. Drejning sker ved hjælp af magneter fastgjort til pumpe- og motoraksler.

oversigt

Forseglet pumpe dukkede op i verden takket være amerikanske forskere i slutningen af 40'erne. Indtil da, pumperne har lav produktivitet. Dette skyldtes, at magneterne ikke rører hinanden, og blev distribueret under kroppen. Grund af dets store tykkelse af det magnetiske tab indtraf. Moderne teknologi gør det muligt at opnå en væsentlig reducere disse tab og øge effektiviteten af enheden.

kemiske dåse pumper anvendes til pumpning aggressive væsker. Omkostningerne til sådant udstyr er væsentligt overvurderet. Men arbejdsgangen er meget sikrere. Desuden er det ikke nødvendigt at gå ind i pumpen tætning. Da komponenterne er fremstillet af kemisk modstandsdygtig metal, giver det ingen mening at bruge en pumpe til at pumpe en konventionel væske.

enhed

Som tidligere, i udformningen af en komponent nævnt ikke er huller, og vil derfor ikke lække.
Ser man på den forseglede pumpe i snit, kan man se, at hans arbejde er gjort ved hjælp af to magneter. Den ene er placeret på pumpeakslen, og den anden - på motoren. Derfor er energi overføres fra en afstand. Dens bageste del er integreret, idet indretningen er placeret direkte i aksellegemet.

værdighed

Forseglet pumpe har følgende fordele:

  1. Ingen lækage, når der pumpes væske. Selv de bedste sæler tillade fremkomsten af et bestemt antal lækager. At de ikke blev vist, er det nødvendigt at smøre O-ringe. For deres fuldstændig fjernelse skal bruge en speciel væske, hvilket er meget dyrt. Sealed pumpe meget nemmere at vedligeholde og betjene.
  2. Nem vedligeholdelse. Seal på andet udstyr slides hurtigt, så der er et behov for reparation eller udskiftning. De forseglede pumpe magnetiske elementer har en lang levetid og nåede mærket af 100 år.

enhedsegenskaberne

Disse egenskaber kan ikke tilskrives den positive eller negative side. Blandt dem er:

  1. transmissionsydeevne. Tidligere blev pumpekapacitet væsentligt reduceret på grund af placeringen af magneterne mellem de tykke vægge af huset. Med moderne teknologi, dens effektivitet er 100%.
  2. Væsketemperaturen. Forseglet pumpe er i stand til at pumpe en væske med en temperatur på + 200 ° C. Ved anvendelse af yderligere elementer, kan det stige op til + 400C. Det hele afhænger af, hvilken type segl.
  3. Omkostninger. Sammenlignet med andre modeller af prisen for en forseglet celle er ganske høj. Det afhænger af sådanne dyrt udstyr som en magnet, og er i intervallet 50 tusind. Til 300 thous. Rubler. Af den måde, i de seneste år, SPC "Sealed pumper" dramatisk reduceret udgifterne til sine produkter med 40%.

mangler

Blandt ulemperne ved frigivelse:

  • hurtig nedbrydning af udstyr i kontakt med de faste partikler;
  • manglende evne til at fungere ved tomgang;
  • bruger kun etablerede parametre;
  • Hvis de metalliske elementer er placeret i nærheden af pumpen, den afmagnetisering forekommer koblinger og som et resultat, sænkning af produktiviteten.

Forseglet pumpe: drift

Princippet om operationen er enkel forseglet udstyr. Pumpede fluidum kommer ind i pumpen gennem indløbet struktur. Med roterende producere tilstrækkeligt til at pumpe væske fra et miljø til et andet hjul. Den motor og pumpe er på samme aksel. rotor rum er fyldt med vand. Den ene del anvendes som smøremiddel til lejerne. Også den pumpede væske, der anvendes til køling af komponenterne.

Mellem motoren og arbejdsmediet er indstillet afskærmet tyndt rør med en forseglet glas. Udformningen af motoren og rotoren er tilvejebragt glidelejer. For at gøre det bekvemt at overvåge deres tilstand, frontpanelet forseglede pumpe installeret skærm.

anmeldelser

Mange brugere af enhederne er fuldt ud tilfreds. Det har høj produktivitet, hvilket gør det muligt at realisere den hurtige pumpning af væske fra et sted til et andet. En væsentlig fordel er fraværet af lækager, samt lang levetid. Blandt de negative aspekter af brugere udsender høje omkostninger af enheden. Godt forseglet pumpe er værd at omkring 200 tusind. Dette beløb kan tillade sig ikke alle. En anden ulempe er ufølsomhed af faste partikler. Efter kontakt med de sidste mange pumpe elementer mislykkes. For ikke at bruge yderligere midler til reparation eller udskiftning af strukturelle elementer, skal det sikres af pumpemediet.

konklusion

Forseglet pumpe dukkede op i slutningen af 40'erne, og siden da har opmuntret mange brugere. det bliver bedre hvert år. Derfor har vi i dag en høj kvalitet og nyttige udstyr. Som regel bliver de brugt til pumpning aggressive væsker.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.