HjemlighedVærktøj og udstyr

Lodrette radiatorer: beskrivelse og anmeldelser

Udvikling interiør, moderne designere tænke igennem alle detaljer. Men de traditionelle varmeapparater, der ser voluminøse og malet med hvid maling, kan ikke dekorere rummet. Producenter tilbyder at sælge pyntelister og perforerede plader, men deres Ulempen er, at varmeoverførselsanordninger reduceres.

For ikke så længe siden var der en funktionel innovation, som har et attraktivt design på markedet af varmeanlæg. Vi taler om og vertikale radiatorer.

Beskrivelse jern lodrette paneler

Vertikale radiatorer kaldes også høj og satte dem på den traditionelle måde er ikke mulig, fordi vinduet åbning er simpelthen ikke passer en sådan indretning. Adskiller apparat af fremstillingen materiale. Ekstra salgssteder kan findes støbejern radiatorer, som har mange fordele, nemlig:

 • høj varmeoverførselskoefficient;
 • ingen begrænsning på surheden af kølemidlet;
 • evne til at undergå et højt tryk i systemet;
 • høje korrosionsbestandighed;
 • de gennemsnitlige omkostninger.

Men disse enheder har en masse vægt og inerti i termiske betingelser,. For deres installation kræver tilstrækkelig stærk fastgørelse og den tilsvarende rørføring. På dette udstyr er ikke muligt at installere termostater.

Beskrivelse aluminium vertikale radiatorer

Hvis du er interesseret i Wall radiatorer lodret, kan du være opmærksom på deres aluminiumreagens, hvilket er en lav-temperatur-enhed. Dette indikerer, at niveauet for virkningen af varme i rummet sikres ved at pålægge område af selve enheden. Det er således muligt at opretholde en stabil temperatur inden +22 ° C, men temperaturen bør ligge mellem 60 til 70 ° C.

Som fordele rager lav inerti, ubetydelig masse, anvendelse af stål brystvorter ved tilslutning sektioner. Den sidste faktor gør det muligt at udskifte den beskadigede del er simpelt nok.

Ulemper aluminium apparater

Sådanne anordninger har ulemper, og de er så høje omkostninger, begrænsning af pH af kølemiddel, som bør være lig med eller større end 7, samt behovet for at anvende en automatisk sikkerhedsventil. Det er umuligt ikke at udvælge én flere indslag, som er begrænsningen af driftstrykket i systemet. Denne parameter skal ikke være større end 10 atm.

Beskrivelse stål lodrette paneler

Vertikale radiatorer er også stål. Modeller kan være rørformet eller væggen, og ved basis stål har en tykkelse når 1,5 mm. Detaljer er svejset sammen af en laser eller en konventionel fremgangsmåde, og fordybningerne på overfladen af produkter udgør de forbindende kanaler, der er kendt som samlere.

Den ydre overflade af disse strukturer er dækket med varmebestandigt emalje og lakker. Hvis du ønsker at få en højere varmeoverførsel, er det nødvendigt at vælge panel radiatorer, fordi de er suppleret med en automatisk termostat og i stand til at udholde presset til 10 atmosfærer. Stål radiatorer er lodret og en væsentlig ulempe, som udtrykkes i modtagelighed for vandhammer. Så påtager sandsynligheden for manglende vand i systemet i mere end 2 uger. Sådanne batterier bruges oftest til centralvarmeanlæg.

Bedømmelser af vertikale rørradiatorer

Disse batterier er de mest avancerede i dag, hvilket er hvorfor de er så gode til realiseringen af design ideer. Købere siger markedet kan finde en lignende anordninger af enhver form, men de vil have mindre imponerende varmeeffekt.

Forbrugerne understrege, at sådanne varmeapparater er lække udsatte områder, der er inden for svejsning. Enhed kan bruge til individuelle varmesystemer. Og ejerne af private huse siger, at de forsøger at vælge de enheder, den indre er dækket med polymer maling, da det mindsker risikoen for korrosion.

Beskrivelse af bimetalliske lodrette paneler

Søgningen kan vælges bimetalliske batteri opvarmning lodret, baseret aluminium og stål, som tillader brug af enheder med den største effektivitet fordele. Stål anvendes til fremstilling af kernen, der vil være i kontakt med kølevæsken.

Men aluminium anvendes til at danne forbindelser og den ydre skal. Sådanne indretninger kan være en del af et centralvarmesystem. Og hvis vi ser på det tekniske datablad, er det muligt at sikre, at bimetalliske radiatorer stand til at gennemgå pres til 40 atmosfærer. Sådanne vertikale radiatorer har adskillige yderligere fordele, såsom:

 • høje korrosionsbestandighed;
 • inerthed til niveauet af surheden af vand i systemet;
 • lette vægt.

Anmeldelser af vertikale radiatorer i form af den type forbindelse

At vælge en lodret batteri, bør du være opmærksom på deres klassificering. Enheder er opdelt i: glat, ribbet, snit, rørformet og lineær. Det er imidlertid vigtigt at tage hensyn til den type forbindelse, som kan være lavere, lateral og diagonal. Fra ord købere, den første form for radiator er den dyreste, men hyppige. Med bund forbindelsestype for at indstille den lodrette radiator er enkel nok, men installation af rør, der udføres inde i væggene, kan de lægges i en dekorativ æske.

Indenlandske mestre bemærke, at sidetilslutning ikke kan anses effektiv, fordi varmeoverførselsmediet i dette tilfælde kan forblive inde radiatoren selv under den varme periode, som negativt påvirker kvaliteten af indretningen. At vælge en lodret radiatorer, fotos af der præsenteres i artiklen, kan du ønsker at være opmærksom også til dem, der involverer diagonal forbindelse. Fra ord forbrugernes, det er den mest effektive, post vil så blive placeret på toppen, og output - fra bunden. Unit dimensioner er ikke begrænset til standarderne, og højden kan være op til 6 m og en bredde på op til 3 m. Hvis du ønsker at opnå effektivitet af varmesystemet, da, ifølge købere, er det bedst at vælge en to eller tre lag struktur.

Positive tilbagemeldinger om de vertikale opvarmningsindretninger

Lodrette høje varme batterier er stigende popularitet ganske hurtigt, dette skyldes mange faktorer. Blandt disse forbrugere Der skelnes mellem:

 • et stort udvalg af mønstre og farver;
 • relativ kompakthed;
 • en bred vifte af fastgørelseselementer;
 • nem installation;
 • et stort varmeafledningsområde.

Købe sådanne enheder kan ikke kun gemme, men også fra private producenter, der fremstiller udstyr til individuelle ordrer i form af spejl paneler, rørformede ottere og andre fancy ting. Købere bemærke, at denne kendsgerning er det vigtigste kriterium, når du vælger en høj radiator.

Hvis du ønsker at arrangere rum i din lejlighed, som har en forholdsvis begrænset område, men ønsker at gøre brug af moderne designløsninger, vil de lodrette varmeapparater være for dig det bedste valg, fordi de ikke tager plads i bunden af lokalet, og til den panoramiske ruder og gjorde blevet den eneste vej ud . Hvis kan købes ønskede vertikale radiatorer i Tver til 8700 rubler. I dette tilfælde er der tale om en rørformet radiator. Men sådan en rimelig pris - er ikke den eneste fordel. Plus forbrugerne anser også mulighed for at vælge forskellige vægmaterialer til installation af batterier. Monteret på radiatoren kan være mursten, cement, beton og så videre. Installationen vil være ganske let, og yderligere færdigheder, værktøjer og viden er ikke påkrævet, og dermed spare.

udgifter til

Før du starter reparationen, kan du købe et batteri opvarmning lodret i Rusland. Prisen for dem er ganske imponerende løb. For eksempel over enheden fra Vertical producent skal betale 11.300 rubler., Mens radiatoren Tinos V vil koste 44.300 rubler. Indi virksomhedens produkter til en pris svarende til den ovenstående model. For batterier i sidstnævnte tilfælde skal betale 39.900 rubler.

Kinesiske lodrette radiatorer, som praksis viser, er en lille smule billigere. I en sådan model, som er baseret på duraluminium, kommer til at betale 16.000 rubler. Forbindelsen vil være lateral. Men for den model af Paros V Purmo producenten leverandører, der anmoder om 22.500 rubler.

negative anmeldelser

Hvis du vælger radiatorer lodret, 150 mm - er en parameter, der kan betyde mellemrum. Men denne egenskab også påvirker ikke egenskaberne ydeevne. Det er mere vigtigt at vide, at når man arbejder i sådanne anordninger meget af luften går til loftet, så forbrugerne skal monteres tæt på gulvet, som ikke altid kan kaldes en positiv fordel.

Købere søger design ideer, udtryk i de lodrette varmeapparater, men de har en negativ indvirkning på prisen på de produkter og komponenter. Prisen er meget højere sammenlignet med de samme sokler eller horisontale enheder. Men modellerne i serien eller indsamling af brugerdefinerede indstillinger og omkostningerne vil være endnu højere. Hvis du vil købe designer radiatorer bliver nødt til at betale et beløb, der er 8 gange højere end prisen på bare et fladt batteri. Købere kan ikke lide selv den diagonale forbindelse med eksterne slanger, der ikke ser så attraktiv, så eksperter anbefaler at skjule røret i væggen, men det vil medføre yderligere omkostninger.

konklusion

Hvis du beslutter at vælge arrangementet af varmesystemet i dit hus eller lejlighed, lodret radiator, er det nødvendigt at tage hensyn til deres vigtigste funktion, som er den imponerende vægt sammenlignet med andre arter. Derfor er høje radiatorer er monteret på bærende væg, er placeret tæt på riser. Vælg ikke som et vægbeslag partitioner, der er lavet af GCR, spånplader og MDF, fordi de simpelthen ikke kan modstå vægten af strukturen.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.