SundhedSygdomme og betingelser

Sådan gendannes stemmen efter en kold? Restaurering af afstemning efter forkølelser folkemusik retsmidler

Mulighed for at tale - er behovet for hver enkelt af os. Men nogle gange efter helbredelse kan være nogle af konsekvenserne af sygdommen, såsom tab af stemmen. Hvad skal man gøre i sådan en situation, og hvordan man kan genoprette stemmen efter en kold? Lad os tale om dette i artiklen.

tab af stemmen

Når betændelse i stemmebånd kan forekomme tab af stemmen. Inden for medicin, er denne tilstand kaldes "aphonia". Det kan være delvis eller fuldstændig. Delvis aphonia er kendetegnet ved hæshed og hæshed, og en fuld udsendte lyde som en hvisken.

Vi kan sige tak til stemmebåndene, der er placeret over luftrøret. Det kan foldes af slimhinde i strubehovedet, når vibrationen, at lyden. Så at det vises korrekt, skal stemmebånd være godt smurt og fugtes. Under alle betændelse i deres evne til at vibrere ordentligt svækket, hvilket i sidste ende fører til en hel eller delvis aphonia. For at fuldføre opstod bedring stemmer, efter en kold Det tager noget tid og visse procedurer.

Årsager til aphonia

Hvis han mistede sin stemme efter en kold, så mest sandsynligt, blev stemmebånd beskadiget af infektion. Aphonia er ofte en konsekvens af en halsbetændelse, influenza, akutte luftvejsinfektioner, halsbetændelse. Sidstnævnte kan forekomme i akut eller kronisk form. Akut halsbetændelse forårsage respiratorisk viral infektion eller alvorlig overbelastning stemme. Kronisk udvikles som følge af gastroøsofageal reflukssygdom, dræning nasopharyngeal slim, kronisk bihulebetændelse, permanent kontakt med støv, kemikalier og gasser, rygning.

Sådan gendannes stemmen efter en kold?

Først skal du se en læge. Retur efter en kold stemme hjælp Følgende lægernes anbefalinger:

 • Damp indånding. Sådan fremgangsmåde muliggør tidlig recovery betændte stemmebånd og er som følger. Kogende vand hældes i en bred skål, tilsæt et par dråber eukalyptusolie eller salvie. Dampen skal inhaleres gennem munden og udånder gennem næsen. Under proceduren, er du nødt til at læne over skålen og dæk med et håndklæde. Damp indånding bør ske to gange om dagen i fem minutter.

 • Varm drik. For at fuldføre bedring efter en kold stemme var hurtigere, er det nødvendigt at anvende en stor mængde varmt væske. Kun må det ikke være te og kaffe, og nyttige vitamin drikke: frugtdrikke, frugtdrikke, urtete. Husk også rent mineralvand uden gas.

 • Drug "Lugol". Så snart symptomer som ondt, hvæsende i halsen, hvæsen forekomme under samtalen, anbefales det at bruge en løsning betyder "Lugol". Dette stof skal behandles området for inflammation.

 • Antiallergilægemidler ( "Loratodin", "Diazolin"). Hvis du fik en stemme efter en kold, vil sådanne midler bidrage til at fjerne hævelse akkorder og alle halsen. Vær dog opmærksom på, at disse stoffer har en beroligende virkning, så det anbefales at tage dem for natten.

 • Lollipops. Særlig hårdt slik eller sugetablet fremme øget spytafsondring, hvorved befugtet stemmebånd, strubehovedet, og inflammation vedvarer.

Hvordan at vende tilbage efter en kold stemme med traditionel medicin?

For at genoprette stemme gennemprøvede naturlige produkter er ikke så effektive som lægemidler. Her er de mest effektive redskaber:

 • På et groft rivejern rist rå kartofler, presse bruge gaze. Den resulterende saft efter et måltid gurgle tre til fire gange om dagen.

 • Slå to æggeblommer med lidt sukker, den resulterende dej er at tilføje 40-50 gram smeltet smør. Modtaget medikament opløses en spiseskefuld hver time. Hvis du mister afstemningen denne opskrift er meget effektiv.

 • Varm 500 ml mælk, tilsæt et æg og 5 g honning og smør, alt blandes godt og drikke i morgen og aften.

 • Opvarm 125 ml mælk, tilsæt den samme mængde alkalisk mineralvand. Små slurke i løbet af dagen.

 • 10 g tørrede hibiscus blomster hælde varmt, men ikke kogende vand (250 ml). Efter græsset bryg, tilsættes 10 gram honning. Drik hver time i løbet af dagen.

 • 50 ml brandy opvarmet på et vandbad, tilsættes 3 dråber citronsaft og 15 g honning. Den resulterende sammensætning drikke 2 gange om dagen.

Hvad du ikke kan gøre med tab af stemmen?

Sådan gendannes efter en kold stemme, vi forstår og hvad man ikke skal gøre, når aphonia?

Skulle opgive følgende:

 • drikke koffeinholdige drikkevarer: kaffe, te, da de dehydrere kroppen;
 • rygning, fordi cigaret røg tørrer og irriterer halsen, selv som følge af passiv rygning hals er irriteret og betændt, hvilket sinker helingsprocessen;
 • indtagelse af alkoholiske drikke, de dehydrere kroppen, og som et resultat af sygdommen forværres;
 • anvende vasokonstriktorer fordi de tørre stemmebånd;
 • anvendelsen af høje sure produkter som tomater, chokolade, citrusfrugter (undtagelse - honning citron);
 • vandreture i koldt vejr, for ledbånd er meget skadeligt kold luft, huset anbefales at bære en trøje eller et tørklæde;
 • så langt som muligt fra at tale, eller taler i en hvisken, men også kortvarig;
 • spise for kolde eller varme drikke og kulsyreholdige drikkevarer, alt dette irriterende ledninger;
 • besøg på steder med højt indhold af røg, støv og andre irriterende stoffer.

nyttige tips

Efter stemmen fuldstændig genoprettet, ikke bare give ham en tung belastning. Det er nødvendigt gradvist at udvikle en obligation. Ellers vil afstemningen blive brudt igen, og behandlingen vil blive endnu længere. Aphonia hvis du allerede havde, burde vi være mere forsigtige med stemmen. Hvis det forsvinder ofte nok, du har brug for at se en læge, et sådant fænomen kan indikere en mere alvorlig tilstand, for eksempel kræft i vokal apparat.

Pas på dig selv og være meget forsigtige med deres helbred, godt, hvis du udvikler aphonia hvordan at komme sig efter en kold stemme, nu du kender.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.