SundhedSygdomme og betingelser

Den fyldt med bumser på hovedet

Mange mænd står over for en fælles gene, ligesom hvide pletter på hovedet. Ud over hovedet, kan de stadig forekomme under medlem huden eller på tøjlen. Og straks vises negative tanker om seksuelt overførte sygdomme. Selvfølgelig er mange af disse sygdomme manifesterer sig præcist sådanne symptomer, men det kan være på alle og ikke en seksuelt overført infektion.

Når du befinder dig bumser på hovedet, ville det mest klog beslutning i denne situation være en appel til urolog eller kønssygdomme. Dette skal gøres mindst til lægen udelukket tilstedeværelsen af formidable sygdomme, seksuelt overførte infektioner, såsom vorter, klamydia it.d. Især fordi disse læger står over for symptomer meget ofte, og vil være i stand til hurtigt at sætte tingene på plads.

Inden vi går til lægen, kan du selvstændigt udføre en simpel test. Tag vatpind dunk det i en opløsning af eddikesyre (5% Medical) smøre pletter på hovedet og lad den der i tre minutter. Hvis der efter denne periode, sted, salvet løsning blev hvide - det er sandsynligt, det er vorter, hvis farven ikke ændres - mest sandsynligt, dette er den sædvanlige stedet.

En af grundene til, at der er pletter på hovedet - puberteten hos unge. De normalt ikke forårsager ulejligheden, men nogle gange kan være smertefuldt under samleje. Hvis de har af denne grund, er det ikke specielt bekymre end til behandling af acne sådan oprindelse. Proceduren vil være den samme som i behandlingen af acne i mere velkendte steder. Dette er primært en revision af den mad, renholdelse af penis, og under alle omstændigheder ikke presse dem. Men for at udelukke andre sygdomme er også tilrådeligt at konsultere en læge.

Der er tidspunkter, hvor de bumser på hovedet ledsaget af forekomsten af pletter omkring penis, som de røde eller sorte. Denne type af dens funktioner og den fysiologiske struktur er identisk med den type af acne, der vises på ansigtet. Klem dem på dette sted, samt i ansigtet, er det strengt forbudt. Efter alt, når man fjerner således den hvide masse af kanalen bums dannet gennem såret kan komme ind i snavs og infektion. Det er fyldt med betændelse, bylder og andre komplikationer, der er nødvendige for at behandle alvorlige medicinske stoffer, antibiotika og endda kirurgi kan være nødvendige i tilfælde af særligt alvorlige konsekvenser. Derfor, for at undgå dette er ikke at være nok til at overvåge deres hygiejne, nemlig at vaske grundigt alle disse steder med rindende vand med en speciel antibakteriel sæbe eller gel. Hvis dette gøres ordentligt og regelmæssigt, disse bumser gå væk efter et stykke tid af sig selv.

En anden årsag til forekomsten af disse ubehagelige ting - en mulig stigning i talgkirtlerne. Det sker meget sjældent, og erfaring af denne grund er det ikke nødvendigt, da det ikke er nogen fare ikke repræsenterer og ikke spredes gennem seksuel kontakt.

Men alt dette ikke fritager dig fra at besøge lægen i at identificere disse eller lignende symptomer. Hvis dette ikke er en seksuelt overført sygdom, er det lettere at helbrede i de tidlige faser, end når det vil være en kronisk form.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.