TravelingHoteller

Hotel Sensimar Palm Beach Palace 5 * (Djerba, Tunesien) fotos og anmeldelser

I denne artikel vil vi grundigt overveje Hotel Palm Beach Palace Sensimar 5 *. Anmeldelser af turister, der besøgte der var den vigtigste oplysende base for os. Lad os starte med det faktum, at hotellet blev kaldt "Sofitel Palm Beach Djerba" til oktober sidste (femtende) dag i året. der er ikke nødvendigt at tilføje noget til de fans af hotellet Sofitel netværk. Og dem, der ikke har haft fornøjelsen af en ferie på kontorerne i kæden rundt om i verden, kan vi sige, at det er berømt for sin høje serviceniveau.

Nu selskabet afstået en kystnære del af deres ejendele til den nye ejer. Væk fra havet var hotellet "Sofitel Palm Beach Djerba", hvilket skyldes den korte afstand fra stranden er dekoreret med kun fire stjerner. Men "Sensimar" ikke bliver værre i at bevæge sig ind på nye hænder ( "Palm Beach Hotelz Tunesien"). Og de seneste anmeldelser viser tydeligt dette. Med to "Sensimar" er omgivet af den første strimmel hoteller "Palm Beach Club", og Fiesta Beach Club.

Hvor hotellet ligger

Sensimar Palm Beach Palace ligger på den nordlige spids af Djerba - Tunesien sydligste ø. Hotellet er adskilt fra den internationale lufthavn "Zarzis" tyve kilometer. Den nærmeste by til hotellet - Midoun. Til centrum, samt det berømte marked i Houmt Souk - omkring tretten km. Beliggende langs med andre hoteller i "Touristik" zone, væk fra de moskeer og muslimske liv i den lokale befolkning, men blandt de palmer, sandstrande og underholdning faciliteter. "Sensimar" positionerer sig som et hvilested voksne. Tag tilbage kun de besøgende, der når hele atten år. Anmeldelser sige, at hotellet er tæt på centrene for aftenunderholdning. Og hvis du ønsker at fordybe sig i livet i Tunesien, kan derefter til Houmt Bitch nås på ti minutter med taxa eller offentlig transport. Af den måde, busstoppestedet er lige uden for hotellet.

område

Hotel Sensimar Palm Beach Palace 5 * billeder (og anmeldelser) er ofte afbildet Edens, en stor og luksuriøs oase. Det fanger ånden i sin hovedbygning og fireogtyve bungalows, der er lavet i de charmerende eklektisk andalusiske og Saracenic stilarter. Gå på den frodige have blandt de pæne spor - en fornøjelse. Boliger og villaer er konstrueret således, at de fleste af de værelser, de har enten en direkte eller delvis udsigt over den gyldne sandstrand og Middelhavet. Frodige grønne oase nuancer turkisblå vand. Det er en masse, siger anmeldelser som to udendørs swimmingpools er lavet i form af en naturlig lagune, som er placeret mellem bygningerne på hotellet og sin egen private strand. Tanke forsynet med ferskvand stråler af hydromassage forskellige højder og slagstyrke. Nogle kategorier af værelser har deres egen lille pool.

Hotel Sensimar Palm Beach Palace: Room Beskrivelse

Dette er et stort hotel. Det ligger 261 nummer. Men som turister sige hotellet er alle meget stille og fredeligt. Alle gæster - voksne malyshni støjende kører ikke. Den største kontingent - indbyggerne i Vesteuropa. Bungalows og lille krop - i to eller tre etager. Broderparten værelser op standarder - enkelt og dobbelt. Der er syv suiter. Disse værelser har en stue med spiseplads, det støder op til den private pool.

Hvad er indholdet af standarderne? Anmeldelser sige, at det er i fuld overensstemmelse med status som et fem-stjernet hotel. Værelserne er rummelige, lyse, rene, smukt dekoreret i stil med mudzhehar. Den har alt hvad du behøver: hjemmesko, badekåber, hårtørrer, air condition, plasma-tv med kabel-kanaler (der er flere russiske), hygiejneartikler. Minibar under daglig rengøring genopbygge vand (som mineralsk eller "fantom"). Der er også en elektronisk pengeskab, men for et gebyr. Det er overflødigt at sige, at i alle værelser og puljer virker hurtig wi-fi, adgang til som er gratis for gæster? Værelserne i stueetagen har små terrasser, og på de øverste niveauer - en møbleret balkon. Sengetøj skiftes tre gange om ugen.

mad

begrebet "all inclusive" er gyldigt i hotel Sensimar Palm Beach Palace 5 *. Ud over den store restaurant, nat arbejdspladser "a la carte", "Pergola", "Le Lin" og "Le Cap" (middag kun), som har specialiseret sig i grill LA vag (frokost). Snup en snack i cafe "Dar Malek Maura" og snackbarer "Hut", "Palma" og "Arcade" (i sidstnævnte institution med levende musik). Med elleve om aftenen og natten bar "Ze Loft" er åben indtil fire om morgenen. Der serveres forfriskende drinks på stranden og ved poolen. Den største restaurant serverer måltider vin, champagne og øl af lokal fremstilling af eget valg. Alkohol bringer tjenere. For stærkere drikkevarer skal gå til den vigtigste bar. Importerede destillater og fine vine - mod et ekstra gebyr.

Hvad folk siger bedømte maden,

Det er fantastisk! Ved morgenmaden på hotellet Sensimar Palm Beach Palace serverer lækre pandekager, pandekager, røræg og meget mere. Til frokost - masser af kød og fisk, fem slags is, frugt, grøntsager, side retter og saucer. Turister er overrasket over, at den muslimske Tunesien tjener svinekød. Især en masse anmeldelser, der afsættes til middagen. En dag senere, er de dedikeret til den kulinariske kunst i noget land. Og en gang om ugen passerer gallamiddag, hvor deres færdigheder viser kokken. Til denne begivenhed, den obligatoriske sorte og hvide dress code, forebygge feedback.

Strand & Pools

Sensimar Palm Beach Palace - Hotel forsiden. Den smukke sandstrand, er du nødt til at gå et par trin. Det er ren, veludstyrede. Der er et brusebad (for kroppen og benene). Masser af komfortable liggestole under paraplyer af sukkerrør. Solnedgang ved hav normal. Efter stormen, stranden hurtigt renset for alger. Hotellet har to store udendørs swimmingpools og ren - svømning og afslapning. I sidstnævnte er der undersøiske senge og hydromassage-enheder. Der er en tredje swimmingpool - opvarmet og indendørs. Det hører med til spa-området. Generelt Tunesien er kendt for thalassoterapi, og hotellet "Sensimar Palm Beach Palace" har ikke holdt sig uden for den nationale behandling af havet. Spabadet på stedet, kan du ikke kun slappe af i det tyrkiske bad, kalcinerede knogler i saunaen, tur i jacuzzien eller under fingrene på den massør, men også for at opleve den slags wraps ler, tang og så videre. D.

Værktøj og tjenester

Ved check-in Sensimar Palm Beach Palace er du mødt med en velkomstdrink og cool håndklæde tilbyde en forfriskende dukkert. Ved receptionen kører en russisktalende pige, så den sproglige barriere ikke er der for dem, der ikke kender engelsk. Animation i hotellet er der, men det er ikke påtrængende. Hvis du ønsker at forkæle dig selv med luksus og passive sæler hvile, nej du vil ikke trække at engagere sig i vandaerobic. Men animatorerne kan sprede din fritid. Sandt nok, det sprog, der tales af det team af muntre børn - engelsk. For sport er der et fitnessrum. Hotellet har specialiseret sig i at organisere seminarer. Til dette formål er der flere fuldt udstyrede konferencelokaler og mødelokaler af forskellig rummelighed. Ikke forsømt af parret. For dem, forudsat komplimenter af hotellet. På hotellet er der en frisør, parkering, en gavebutik og valutaveksling.

Sensimar Palm Beach Palace (Tunesien): anmeldelser

Alle turisterne virkelig godt lide hotellet. De, der har rejst meget rundt i verden, siger, at en sådan luksus og service niveau ikke set selv i luksus hoteller i Egypten og Tyrkiet. Hotellet ligner et palads af det østlige fortælling, og dette indtryk er ikke fading væk fra værelserne og maden i restauranterne. Det faktum, at hotellet kun er beregnet til personer, der har nået myndighedsalderen, gæsterne virkelig nød. Af børn ville være nødvendigt og resten.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.