Sport og FitnessHockey

Kevin Lalande - målmand, der spiller i CHL

Kevin Lalande er en talentfuld målmand, der i mange sæsoner viser en høj grad af leg. Denne målmand er kendt russiske fans, fordi de fleste af hans karriere, han spillede i CHL.

Tidlig karriere

Kevin Lalande blev født 19 feb 1987 i Kingston (Canada). Befolkningen i dette land elsker hockey og drømme om den unge professionelle hockey karriere. Kevin hver lørdag sammen med deres forældre og pårørende set på TV NHL-kampe. I en tidlig alder sendte hans forældre ham til at engagere sig i hockey. Reaktionen på målmanden specialister børnehave ofte bemærket. I sæsonen af 2003-2004. Kevin Lalande begyndte at spille for holdet, "Belleville Bulls", som spiller i Ontario Hockey League. Der begyndte Kevin for at få erfaring og forbedre hockey færdigheder. Målmanden viste fremragende resultater. Han begyndte at lægge mærke til opdrættere NHL.

Forestillinger i Calgary

NBA Udkast blev afholdt den Kevin Lalande blev valgt klub, "Calgary Flames". Forældre var meget glade for, at deres søn fik en chance for at spille i den stærkeste liga i verden. Men da var det for tidligt at spille i NHL, så ishockeyspiller begyndte at spille for det andet hold. Men spillet på denne klub har ikke fungeret. Lalande lavet en masse fejl, fordi han ikke var bestemt til at komme ind i det første hold, "Calgary Flames". På trods af disse tilbageslag målmanden ikke ophøre med at tro på sig selv. Han indså, at han havde brug for at udvikle mere intenst arbejde i uddannelse. Kevin blev mere seriøs omkring hockey.

Flytning i Rusland

I 2010 besluttede Lalande at flytte til Rusland. Den første klub for ham i det nye land blev Tjekhovs "Hero". For sæsonen, der blev afholdt i klubben, han spillede 45 kampe. Guiden var ganske målmanden, men i slutningen af sæsonen, han forlod holdet. I sommeren 2011 blev det kendt, at Kevin slutter en del af klubben, "Dinamo" fra Minsk. Canadiske målmand virkelig godt lide denne by. Han bemærkede renheden og et stort antal af steder, hvor du kan spise. Ledelsen og ventilatorer holdet tog det meget varmt. Lalande blev hurtigt den vigtigste målmand for klubben og viste et solidt spil af hockey. I 2012 modtog han den hviderussiske statsborgerskab. Denne begivenhed tillod ham at tale for hockey team af Hviderusland. I klubben "Dynamo" Kevin brugt 3 sæsoner. I det andet år af forestillinger i Minsk hold, han mistede sin plads i line og spillede kun 8 kampe. Men næste år, takket være den omhu af Lalande begyndte at få mere spilletid.

Fortsat karriere

I sæsonen 2014 - 2015, Kevin flyttede til Moskva. Kevin Lalande valgte CSKA fordi virkelig ønskede at vinde Gagarin Cup. Som en del af Moskva holdet blev han mester i Rusland i sæsonen. Han tilbragte 23 spil på banen, viser en høj pålidelighed faktor. Kevin Lalande, en klub, der har en rig historie, ikke trofæer vundet. På trods af det høje niveau af spil af målmanden CSKA klubben ikke ønskede at efterlade ham i teamet. Kevin i 2016 vendte tilbage til Minsk "Dynamo", og nu fortsætter sin karriere i det.

International karriere

Kevin efter vedtagelsen af belarussiske statsborgerskab blev en fortaler for landet i internationale konkurrencer. Han høj grad bidraget til gavn for landsholdet ved VM, som fandt sted i 2014 og 2015. I alt målmanden spillede for landsholdet Belarus 12 spil.

Personlige liv atlet

Kevin er ikke gift, så pigerne fra Minsk har alle chancer for at falde i kærlighed med denne atlet. Målmand ofte dvæler på farten. Ikke alle pige ønsker et seriøst forhold med atleten, som vil se kun pauser under spil. Lalande er meget populær blandt beboerne i Minsk. Det erkendte på gaden og bede om autografer. Dette skyldes det faktum, at Kevin tog borgerskab og er en målmand af den belarussiske hold.

Kevins afgang fra Minsk "Dynamo" til at forstå ikke alle. De fleste hockey fans interesseret i, hvor han spiller Kevin Lalande. Ikke desto mindre, CSKA, han tilbragte en succesfuld sæson og ryg mod ryg mester KHL Minsk. Denne målmand ses sjældent med sin familie. De hovedsageligt kommer til Minsk for at se sin søn. De elsker at gå til spil og meget ked om Kevins lejlighedsvise fiaskoer.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.