SundhedSygdomme og betingelser

Vorter - er små, kødfarvet vækster. Årsager til behandling

Vorter - en patologisk proliferation af hud eller slimhinder, eller kropslig rød-grå, som er kendetegnet ved forekomsten af vækster. I form, de ligner kammuslinger. I dette tilfælde er der både flade og omfattende vorter.

Beskrivelse af problemet

Vækster normalt vises i en periode med faldende immunitet. De er forårsaget af human papillomavirus (HPV). Det er helt almindeligt, men ofte ikke manifestere sig.

At fange dem, kan du både seksuelt og kontakt-husstand måde. Nogle gange er det nok til at bruge nogle husholdningsartikler til nogen, der har synlige vorter. Anmeldelser tyder på, at komme af med dem, hvis du ønsker er muligt.

Det er værd at bemærke, at folk med gode immunforsvar kan hele sit liv bare være bærere af virussen. Men hvis kroppens forsvar svække, kan de vækster begynde at dukke op. Du er nødt til at forstå, hvis vorter er dukket, vil de ikke forsvinde. En sådan person skal være en omfattende behandling. Det skal ikke kun for at fjerne de ydre tegn på sygdom, men også til at undertrykke virus i kroppen.

Intimate funktioner

Ganske ofte, kvinder i undersøgelsen, vil lægen vide, at de har kønsvorter vises. De kan være placeret på de eksterne kønsorganer og internt. De mest populære steder af indsættelsen - indgangen del af vagina, små eller store skamlæber, mellemkødet. Men nogle gange de er dannet på livmoderhalsen. I dette tilfælde kan en kvinde ikke engang ved, om infektionen.

Også i det anale område kan vokse vorter. Dette sker ofte ubemærket af patienten, fordi en sådan undervisning i de tidlige stadier, ikke forårsager ubehag. Men væksten af vorter er ledsaget af et ikke alt for behagelige fornemmelser. Mennesket kan forstyrre kløe, slim, blod og andet ubehag.

Oral sex med en inficeret partner kunne nemt blive årsag til kønsvorter i munden. Neoplasmer kan begynde at vokse på kinderne, læber, stemmebånd og strubehovedet. Kendetegnet ved sådanne vækster lille størrelse, uregelmæssig overflade og tårnhøje kanter. Nogle gange er der kun små tætte ensomme knuder.

Repræsentanterne for de stærkere køn påvirkes som regel, forhuden (indvendige overflade). I nogle tilfælde kan vorter hos mænd dannes direkte på penis, testikler eller hovedet. Af den måde, jeg har bemærket, at fra de eksterne manifestationer oftest påvirkes, er det stærke køn, der har en stor mængde af sædceller.

karakter af læsionen

Det er ikke altid umiddelbart efter kontakt med en inficeret person kan vise tegn på sygdommen. Hos nogle mennesker symptomerne findes kun et par år senere. Det sker, at en person er bærer af HPV stamme, der forårsager kønsvorter, men har ingen idé om det. Der er tilfælde, hvor nogen kliniske tegn på sygdommen er fraværende.

Og dog, hvorfor der er vorter? Årsagerne til deres spredning i alle mennesker ens. Som allerede nævnt, optræder de i den periode, hvor svækkelsen af immunitet. Forværrende faktorer kan omfatte:

 • stress, stillesiddende, stillesiddende livsstil, dårlige vaner;
 • seksuelt overførte sygdomme;
 • bakterieinfektioner;
 • graviditet;
 • overdreven vægt;
 • uorden.

Før fremkomsten af humane tumorer kan være bekymret for kløe eller brændende. Når vækster er allerede synlige, disse symptomer plejer at gå væk.

typer af vorter

Eksperter klassificere kandilomy afhængig af deres type. For eksempel dannelsen af en tynd stilk af rød og grå eller pink - dette er kønsvorter. Denne udvækst visuelt ligner den hanekam eller blomsterstand af blomkål.

Omfattende vorter eksternt ligner svampe. De har ikke tynde ben og basen er tilstrækkeligt tæt. Farvede vækster, som regel grå eller rødlig farve. Kendetegnet ved forekomst af sekundære syfilis papillomer periode eller for sygdommen kendt som kæberne.

Den farligste for kvinder er flade vorter. Den vokser i livmoderhalsen og forårsager ændringer i epitelceller. Det kan kun ses under kolposkopi. Ramt af disse enheder, under indflydelse af eddikesyre Blanch. Der er en klar linje mellem dem og epitelvæv.

Flade vorter hos mænd forekommer ofte på hudområder af penis. De kan også dannes på forhuden og væggene i urinrøret. Men sonden kan ikke være, fordi de ikke stige over overfladen.

mulige komplikationer

Ved detektering af enhver form for uddannelse er nødvendigt at vide, at behandlingen af kønsvorter er et must. De vil ikke selv, men kan kun vokse og forårsage komplikationer.

Spids formation, der dukkede op på livmoderhalsen kan forårsage kartsenomy dette organ. Mænd kan i sidste ende blive diagnosticeret med en ondartet svulst af genitalierne. Selvom opbygningen ikke vil medføre, at udviklingen af kræft, vil de stadig forårsage ubehag - at vokse, bliver betændt og sår.

Flade vorter kan provokere udvikling af dysplasi og fremkomsten af kræft. At indstille den korrekte diagnose efter at gøre en biopsi kolposkopi. Hvis der som følge det fastslås, at kandilomatoz kombineret med dysplasi, det er en ganske kompetent konservativ terapi.

Mænd kan begynde eller endda udvikle forhudsforsnævring onkologisk proces.

diagnosticering af sygdommen

Bemærke usædvanlige vækster, helst så tidligt som muligt at se en læge. Alert bør dannelse i kønsdelene, anus, mellemkødet. En foreløbig diagnose lægen kan, efter den sædvanlige gynækologisk undersøgelse. Bør testes parallelt urinrøret. Vorter kan være der.

Også er taget obligatoriske slagtilfælde. Hos mænd er hegnet materiale bæres fra urinrøret. Den resulterende biomateriale kan sendes til en speciel mikroskopisk undersøgelse.

Tests tillade os at bestemme præcist, hvor HPV-type ramte kroppen. Til disse formål udfører PCR diagnostik. Hvis det er nødvendigt, også bestemme titeren af antistoffer hos kvinder. Hertil kommer, at læger anbefaler en omfattende undersøgt for at kontrollere, om der er i kroppen af andre infektioner. Det kan være nødvendigt at holde ikke alene til behandling af vorter, men også slippe af andre patologier.

I tilfælde af synlige vækster har brug for at gøre dem til en biopsi. Histologisk undersøgelse er i stand til at vise tilstedeværelsen af unormale celler. Hvis de findes, vil yderligere behandling udføres under opsyn af en onkolog.

metoder terapi

Det er vigtigt at tage en samlet tilgang til behandling af sygdom. Det skal ikke kun for at fjerne vorter selv, men også til at undertrykke virus i kroppen. Det er værd at bemærke, at for at slippe af med det er næsten umuligt. Men når velvalgt medicinsk behandling kan reducere sine aktiviteter betydeligt. Behandlingen bør sigte på at bekæmpe virussygdom og stimulere immunforsvaret.

Kan tildeles til sådanne lægemidler som "Viferon", "Immunomax", "Isoprinosin," "Allokin-Alpha", "Likopid", "Epigenes Intimacy" eller deres analoger. Lægen kan samtidig tildele flere præparater, der kombinerer oral og topisk behandling. For eksempel betyder "Viferon" fremstillet i suppositorier, geler og salver. Præparat "Allokin-Alpha" - et lyofilisat til fremstilling af injektionsopløsninger, "Isoprinosin" - tabletter "Epigenes Intimitet" - Spray.

Efter starten af den aktive immunstimulerende og antiviral terapi kan fortsætte til fjernelse af vorter.

Metoder til at komme af med de eksterne manifestationer

Specialister kan give to svar på spørgsmålet om, hvordan der kan fjernes vorter. I moderne medicinsk praksis succes brugt sådanne teknikker som:

 • kemisk koagulation;
 • kryokirurgi;
 • determokoagulyatsiya;
 • strålebehandling;
 • laser skader.

Hver af disse metoder har både fordele og ulemper. Men de gør det muligt at fjerne de symptomer af HPV uden ardannelse. Efter behandlingen er glat, ren og sund overflade.

Funktioner hardware procedurer

En almindelig metode er moxibustion vorter eller determokoagulyatsiya. Under påvirkning af høje temperaturer eller højfrekvent stråling Electro vorter ødelagt. Fremgangsmåden udføres under lokalbedøvelse.

Laser ødelæggelse af vorter betragtes som en af de sikreste og mest effektive metoder. Under indflydelse af strålen vækster forsvinder. Efter indgrebet på metal overførslen er en tørret skorpe. Hun forsvinder i et par dage. Men under skorpen forbliver sund og glat hud. Men dette er en af de dyreste metoder.

Radiosurgical ablation kan ikke kaldes billigt. På patologiske formationer rettet stråle af højfrekvente bølger. Med hjælp af stof skæres og fjernes sammen med condyloma fod. Denne procedure betragtes som den mest blide, fordi efter sin bedrift ingen spor er tilbage på huden.

Anvendelse af andre metoder

Anvendelsen af særlige præparater, der er baseret på salpetersyre, kaldes kemisk koagulering. Det er en smertefri metode til at fjerne vorter. Apoteker kan findes endda præparater beregnet til brug i hjemmet. Med deres hjælp nogen vorte kan fjernes. Vorter forsvinder også under deres indflydelse.

Ved den destruktive virkning af flydende nitrogen og baseret kryoablation metode. Det må kun udføres af en erfaren specialist. Efter uacceptabel indtrængen af flydende nitrogen til sundt væv. Denne metode anses for at være en af de mest almindelige og overkommelige.

Ved detektering af kondylomer i urinrøret kræver en særlig tilgang til deres fjernelse procedure. Til dette formål bruge en speciel enhed - en cystoskopi. Det indføres i urinrøret og med specielle præparater behandlede vorter forårsaget der. Desuden kan deres fjernelse determokoagulyatsii eller ved hjælp af en laserstråle.

Funktioner af behandling af gravide kvinder

Ofte kvinder med HPV i mange år, er der ingen symptomer. Men hvis graviditet forekommer kroppens forsvar er svækket, og på dette tidspunkt kan aktiveres ved virussen, og vorter vises. Det betyder, at det er nødvendigt snarest muligt at konsultere din gynækolog og vælg det relevante terapeutiske regime.

Hvorfor er det så farligt at dannelsen af vorter i det vaginale område, livmoderhalsen eller skamlæber? Ja, fordi barnet kan blive smittet under passagen gennem fødselskanalen. Og det er fyldt med alvorlige konsekvenser, fordi baby vækster kan begynde at vokse i halsen området og dermed blive årsag til åndenød. Det er derfor, disse kvinder tilbyde at gøre en kejsersnit.

Treat vorter anbefales kun i tilfælde, hvor de er placeret på livmoderhalsen. For at slette dem, skal du bruge elektropetlyu. Men det kan gøres tidligst den 14. uge af graviditeten. I alle andre situationer er behandlingen kun gives efter fødslen. Under graviditeten er det muligt at bruge lokale ressourcer. Kan tildeles et lys "Viferon" eller andre lignende stoffer.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.