SundhedSygdomme og betingelser

Klager over smerter: hvordan man opfører sig i en vanskelig situation

Smerte - en beskyttende reaktion af signalet på den forestående fare. Hvis kilden ikke er elimineret, kan der være alvorlige konsekvenser kaldet chok. I den kritiske tilstand (shock) på grund af utilstrækkelig blodforsyning forstyrret organer og organ systemer. Chok - er et komplekst fænomen er resultatet af et ejendomsfolk reaktioner på alvorlig skade (hypotermi, udmattelse, blodtab) vedrørende de systemer i kroppen eller indre organer.

Hvad er en "smertefuld chok?"

Smertefulde chok, som navnet antyder, er forårsaget af en stærk smerte stimulus, som kan forårsage uoprettelig skade på kroppen. Under denne tilstand er der en akut kredsløbskollaps og et kraftigt fald i blodtrykket. Stress og svære smerter og forårsage en chok-reaktion. Fraværet af anti-shock foranstaltninger fører til en forværring af situationen. Det er værd at bemærke, at sværhedsgraden og hastigheden af udviklingen afhænger af den underliggende årsag, som forårsagede dette fænomen.

Hvad sker der i kroppen?

Under choktilstand overspænding forekommer i kroppen og udmattelse af CNS (centralnervesystemet). Forstyrret kardiovaskulære system, som karakteriserer forøget hjertefrekvens (som er umulig at probe), og sænkning af blodtryk. På dette tidspunkt, den menneskelige krop forsøger at stabilisere trykket af deres egne, og i den forbindelse er der centralisering af cirkulation. Blod begynde at levere hjernen, lunger, hjerte og indre organer og muskler, til gengæld mister sin krævede beløb. Det er derfor, der er en overtrædelse af de indre organer fungerer.

Fase tilstand af chok

Lad os se på to hovedfaser af denne betingelse.

 1. Excitation - er kroppens reaktion på skade og udvikler straks efter at have lidt stress. Offeret er markeret angst, verbal og motorisk excitation. Manden er i en tilstand af chok, blege ansigt, uryazhenny puls, åndenød åndedræt og forhøjet blodtryk. Denne fase er forbigående og varer i 5 til 15 minutter, derefter overført til en anden, mere farlig tilstand, at der ikke kvalificerede eksperter er ganske vanskeligt at opdage og forhindre.
 2. Bremsning - denne fase skyldes det kraftige fald af kræfter, og samtidig opretholde bevidsthed. Offeret siger depression, ligegyldighed over for, hvad der sker og den manglende reaktion på smerte. Blege ansigt, lav kropstemperatur, privat og overfladisk vejrtrækning, nedsat pulstryk - de vigtigste symptomer på shock.

Overført smertefuld chok, er symptomerne som vi har overvejet, forårsagede, først og fremmest af arten og sværhedsgraden af beskadigelse.

Principper til bekæmpelse tilstand af chok

 1. Tidligere ramte analgetiske anæstesi (lægemiddel "promedol," etc.). Imidlertid smertelindring med analgetika kontraindiceret nedsat blodtryk og traumatisk hjerneskade. Husk, at anafylaktisk chok, hvor symptomerne er temmelig vanskeligt at forudsige, kan forårsage forkert valgt medicin.
 2. Moderat varmetæppe, varmt tøj eller varmeapparater. Måske brugen af varm te, mad eller små mængder alkohol. Men, ved opkastning eller såret i maven kan ikke spise.
 3. Placeringen af offer for Trendelenburg. Det ligger i det faktum, at manden løftede benene lidt og fjerne fra pude under hovedet.
 4. Når de indgives ilt sult eller inhalation befugtet luft eller kunstig ventilation udføres.

Dygtige pleje:

 1. Stop blødningen.
 2. Indførelse af kardiovaskulære og smertestillende midler.
 3. Overlay dæk operere ved frakturer, blødt væv skader eller sår.
 4. Warming procedurer.
 5. I alvorligt chok tilbringe procain blokade og plasma infusion.

Det er værd at bemærke, at spørgsmålet om evakueringen af de sårede er besluttet kun efter fjernelse af alle symptomer på chok. Husk, at hurtigt truffet alle de nødvendige foranstaltninger for at hjælpe med at redde livet for en person, der oplever en smertefuld chok.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.