SundhedSygdomme og betingelser

Udbredelsen af seksuelt overførte sygdomme

Hud og kønssygdomme i verden i dag indtager førstepladsen i udbredelsen. Dette skyldes stigningen i antallet af personer, der fører en promiskuøs sex liv og forsømmelse af personlig hygiejne. Mange nægter at bruge kondom. Folk glemmer ofte, at seksuelt overførte sygdomme, som overføres gennem og anal og oral sex. Derfor er det vigtigt at overholde reglerne for hygiejne af seksuelle liv.

En af de mest farlige sygdomme - syfilis. Dens kausale agens - Treponema. Oftest overføres seksuelt eller gennem kysse, men der er tilfælde husstand måde for infektion - gennem personlig pleje. Den første fase er ofte asymptomatisk (eller usynlige symptomer). Det er i denne fase af syfilis er let at helbrede. Inkubationstiden for sygdommen - omkring fire uger. Når du er på penis eller vagina chancre vises. Dette er en lille sår, det giver ikke anledning til smerte og går væk i et par uger.

Efter to - indtil fire måneder er der et hududslæt. Det sker nær mundingen, på hænder, fødder. Det er ikke ridset og ligner røde bolde. ofte skællet. Nogle gange kan det se ud influenzalignende symptomer: hævede lymfeknuder, feber. Ofte er der tab af øjenvipper, øjenbryn og hår.

På tredje fase af syfilis ikke har symptomer, men sygdommen er aktivt ødelægger centralnervesystemet, der forårsager irreversible ændringer op til demens. På dette stadium, resultatet ofte dødelig. Derfor behandling af seksuelt overførte sygdomme er vigtigt at starte så hurtigt som muligt. Kun på denne måde kan vi garantere en vellykket slippe af sygdommen.

Kønssygdomme indbefatter chlamydia. Dens fare ligger i det faktum, at det øger hastigheden af debut af symptomer på HIV og AIDS. Hele grunden til bakterien Chlamydia trachomatis. Smitte sker normalt ved seksuel kontakt, i det mindste ved undertøj. Børn får sygdommen, der passerer fødselskanalen eller fra inde i livmoderen. patologi fare - er, at infektionen er ofte asymptomatisk eller symptomerne er så små, at den smittede person ikke mærke til dem. Men i fremtiden vil dette resultere i en række sygdomme: pyelonefritis, blærebetændelse, erektil dysfunktion, en række gynækologiske patologier.

Hudsygdomme (fx kløe), samt seksuelt overført, kan overføres seksuelt. Flåter, der er de agenser, sygdom, der overføres ved tæt kontakt: i hygiejne eller uro seksuelle partnere forandring. Til diagnosticering af lægen gør en skrabning fra huden og studere de modtagne under et mikroskop materialer. Hvis den registrerer en skovflåt, tildeler derefter den rette behandling.

Seksuelt overførte sygdomme - en svøbe for den moderne verden. Deres fare - er, at de ofte er asymptomatisk. Så bliver det kronisk, vanskelig at behandle. Derfor alle voksne, uanset alder, er det vigtigt at opretholde en rimelig sexliv, bruge barriere prævention, og hvert halve år til forsøg. Kun dette vil medvirke til at reducere risikoen for infektion.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.