FormationHistorie

Ice trek Kornilov hær. Ice marts i det Frivillige hær

De revolutionære begivenheder, der fandt sted i Rusland fra februar til oktober 1917 næsten ødelagde store imperium og førte til swagger af borgerkrigen. At se sådan en vanskelig situation i landet, resterne af den kongelige hær besluttet at forene deres bestræbelser på at genskabe pålidelig magt for at gennemføre en militær aktion ikke kun mod bolsjevikkerne, men også for at forsvare fædrelandet mod overgreb ekstern aggressor.

Dannelsen af de Frivillige hær

Fletning ofte sker på grundlag af det såkaldte Alexis organisation, begyndende aktivitet, der falder på ankomstdagen i almindelighed. Det var i hans ære og i denne koalition blev navngivet. Denne begivenhed fandt sted i Novotjerkassk 2 (15) November 1917

Seks uger senere, i december samme år, var blevet indsamlet et særligt møde. Der deltog deputerede i Moskva under ledelse af generalerne. I det væsentlige er spørgsmålet om fordeling af rollerne i forvaltningen af tropper mellem Kornilovs og Alekseev. Som et resultat, blev det besluttet at fuld militær magt til at passere fra de første generaler. Dannelse af dele og bringe dem i fuld kampberedskab blev tildelt til generalstaben, ledet af generalløjtnant S. L. Markov.

Ved juletid annonceret tropperne ordre til at slutte sig til kommandoen over hæren general Kornilovs. Fra det øjeblik officielt blev det kendt som den Frivillige.

Situationen i Don

Det er ingen hemmelighed, at den nyoprettede Army of General Kornilovs presserende behov for at støtte Don Cossacks. Men det har aldrig modtaget. Desuden bolsjevikkerne begyndte at komprimere ringen omkring byerne Rostov og Novotjerkassk, og Frivillige hær var farende inde i ham, desperat modstand og lidelse enorme tab. Efter at have mistet støtte fra Don Kosakkerne, øverstbefalende for tropperne i General Kornilov, 9 (22) februar, Don besluttede at forlade og gå til landsbyen Olginskaya. Således begyndte Ice marts 1918.

Den forladte Rostov var mange uniformer, kugler og granater, samt de medicinske butikker og personale - alt, så nødvendige lille hær bevogtede tilgange til byen. Det er værd at bemærke, at mens ingen Alekseev heller Kornilov endnu ikke tyet til den tvungne mobilisering og konfiskation af ejendom.

landsby Olginskaya

Ice marts i det Frivillige hær begyndte sin reorganisering. Ankommer i by Olginskaya blev tropper inddelt i 3 infanteriregiment: Guerrilla, Kornilov chok og pivot-officer. Et par dage senere de frivillige forlod landsbyen og bevæget sig i retning Ekaterinodar. Det var den første Kuban Ice kampagne, der fandt sted gennem Chomutov, Kagalnitskaya og Egorlykskaya landsby. Army kortvarigt indrejst i Stavropol-provinsen, og derefter igen ind i Kuban-regionen. Igennem hele sin måde frivillige er konstant tilfælde af væbnede sammenstød med den røde hær. Gradvist Kornilov rækker tyndet, og hver dag, de blev mindre og mindre.

uventede nyheder

1 (14) Den marts var den røde hær travle Ekaterinodar. Dagen før, oberst VLPokrovsky og hans tropper forlod byen, som er meget komplicere allerede temmelig vanskelig situation for frivillige. Rygter om, at de røde besatte Ekaterinodar til Kornilov ankom den næste dag, da tropperne var på forliget stationen, men de havde ikke lægger stor vægt. Efter 2 dage i landsbyen Korenovskaya som tog frivillige som et resultat af en hård kamp, fandt de et af værelserne i den sovjetiske avis. Der blev det rapporteret, at bolsjevikkerne virkelig tog Ekaterinodar.

Modtog nyheden helt devalueret Kuban Ice kampagne, hvor intet blev betalt hundreder af menneskeliv. General Kornilov besluttede ikke føre sin hær til Ekaterinodar og mod syd og krydser Kuban. Han planlagde at hvile sine tropper i de Circassian landsbyer og Cossack bjerglandsbyer og lidt ventetid. Denne beslutning Kornilov, Denikin kaldet "en fatal fejltagelse", og sammen med Romanovsky forsøgte at overtale den øverstbefalende for denne venture hær. Men generelt var uberørt.

Tilslut tropper

I nat fra 5 til 6 marts Kornilov hær Ice kampagne fortsatte i sydlig retning. Efter 2 dage krydsede de frivillige Elben og gik til Maikop, men det viste sig, at på dette område bør der tages hver bedrift at kæmpe. Derfor er den generelle brat vendte vest og krydsede floden Hvid, hastet til tjerkessiske auls. Her håbede han ikke blot at hvile sin hær, men også at forbinde med de Kuban tropper Pokrovsky.

Men som de seneste data om bevægelse Frivillige hær oberst ikke var, han holdt op med at forsøge at bryde igennem til Maikop. Basil besluttede at henvende sig til Kuban og forbinde med tropper Kornilov, der allerede havde formået at flygte derfra. Som et resultat af denne forvirring, de to hære - Kuban og Frivillige - forsøger at finde hinanden tilfældigt. Endelig den 11. marts, lykkedes det.

Village Novodmitrievskaya: Ice trek

Det blev i marts 1918. Plaget daglige kilometer marcher og slag svækkede hæren måtte gennemgå en tyktflydende sort jord, som vejret pludselig vendte dårligt, begyndte det at regne. Han blev erstattet af frost, så hævede fra regnen soldaternes uniformer er blevet bogstaveligt fryse. Hertil kommer, skarpt koldere i bjergene og faldt en masse sne. Temperaturen faldt til -20 ⁰S. Som senere fortalte deltagerne og vidner til disse begivenheder, den sårede, som blev transporteret på vogne, aftenen måtte stå med bajonetter dannet omkring dem ved en tyk is skorpe.

Jeg må sige, at topmålet, i midten af marts, var der stadig en grusom møde, der gik over i historien som Slaget ved landsbyen Novodmitrievskaya hvor især fremtrædende krigere Resumé-officerer af regimentet. Senere, under titlen "Ice marts" begyndte at forstå denne kamp, samt før og efter ham på overgangene dækket med is skorpe steppe.

Underskrivelse af kontrakten

Efter slaget ved landsbyen Novodmitrievskoy militær dannelse har Kuban foreslået at medtage den i Frivillige hær om rettighederne for uafhængig kampstyrke. Til gengæld lovede de at bidrage til de genopfyldning og forsyning tropper. På sådanne forhold straks han indvilligede i at General Kornilov. Ice kampagne fortsatte, og militære styrke er steget til 6 tusind. Man.

Frivillige har besluttet igen at gå til hovedstaden i Kuban - Ekaterinodar. Mens stabsofficerer udarbejdet planen for drift, tropper omforme og hvilede, mens kæmper for at undgå en lang række angreb af bolsjevikkerne.

Ekaterinodar

Ice trek Kornilov hær nærmer sig sin afslutning. Marts 27 (9 April) frivillige krydsede floden. Kuban og stål storm Ekaterinodar. By forsvarede 20000:e hær af røde, under kommando af Sorokin og autonomi. Forsøger at fange Ekaterinodar mislykkedes i øvrigt efter 4 dage på grund af endnu en omgang tilfældig shell blev dræbt af General Kornilovs. Hans opgaver overtog Denikin.

Jeg må sige, at det Frivillige hær kæmpede i den fulde miljø med overlegne forhold i flere gange Den Røde Hærs kræfter. Tab nu Denikin var omkring 4 hundrede dræbte og 1,5 tusinde. Wounded. Men på trods af dette, alligevel lykkedes det generelle til at trække hæren fra miljøet i floden Don.

April 29. (12 af maj) med resterne af Denikin hans hær kom til den sydlige del af Don-regionen til området Walk-Borisovka - Mechetinsky - Egorlytskaya, og den næste dag Vandreture Ice Kornilov, som senere blev en legende i Det Hvide bevægelse, blev afsluttet.

sibiriske overgang

Vinter 1920 under stormløb af fjenden begyndte tilbagetrækningen af Østfronten, under kommando af admiral Kolchak. Det skal bemærkes, at dette har fundet sted, samt vandreture Kornilovs hær, under de mest vanskelige klimatiske og vejrforhold. Equestrian vandretur længde på omkring 2 tusind. Km køre langs ruten af Novonikolaevsk og Barnaul og Chita. Han blev kaldt "Den sibiriske Ice kampagnen" blandt soldater hvide hær.

Denne vanskelige overgang begyndte november 14, 1919, da en del af det hvide hær forlod Omsk. Tropper anført af V. O. Kappelya trak sig tilbage langs transsibiriske jernbane, der transporterer sårede lag. Bogstaveligt talt i hælene på dem jagter den røde hær. Endvidere er situationen kompliceres yderligere af mange optøjer, blinkende i den bageste, samt angreb af forskellige bander og guerilla-grupper. Til toppen af det hele, forværres også lyutymi sibiriske frost.

Mens jernbanen kontrollerede tjekkoslovakiske korps, så General Kappel tropper blev tvunget til at forlade bilerne og til at overføre til slæden. Efter at den hvide hær er blevet en gigant i størrelse kane konvoj.

Da de hvide kom til Krasnoyarsk, byen oprør garnison under kommando af general Bronislaw Zinevych der sluttede fred med bolsjevikkerne. Han Kappel opfordres til at gøre det samme, men fik afslag. I begyndelsen af januar 1920 fandt sted et par træfninger, hvorefter mere end 12 tusind. Whites gik omkring Krasnoyarsk, krydsede floden Jenisej og gik videre mod øst. Omtrent det samme antal soldater valgte at overgive byen garnison.

Forlader Krasnoyarsk, blev hæren delt op i kolonner. Først befalede K. Sakharov, hvis tropper gik langs jernbanespor og sibiriske highway. Den anden kolonne fortsatte sin march ledet af Ice Kappel. Hun flyttede først langs Jenisej-floden, og derefter langs floden Kan. Denne overgang var den mest vanskelige og farlige. Det faktum, at s. Kang blev dækket med et lag af sne og under det strømmende vand frysning kilder. Og det er 35 grader under nul! Militæret måtte flytte rundt i mørket og konstant falde ned i hullet i isen, helt usynlig under sneen tykkere. Mange af dem frøs og blev liggende, og resten af hæren til at komme videre.

I løbet af denne overgang, viste det sig, at general Kappel forfrossen hans fødder, falde i Malurt. Han blev opereret for lemmer amputation blev gjort. Hertil kommer, fra hypotermi, blev han syg med lungebetændelse. I midten af januar 1920 erobrede Hvid Kansk. Tyve-første dag i den samme måned, øverste Hersker de russiske bolsjevikker Kolchak tjekkerne udstedt. Efter 2 dage i forvejen en døende generel Kappel indsamlede råd i hæren. Det blev besluttet at tage Irkutsk storm og befri Kolchak. Januar 26 Kappel døde og Ice kampagne ledet af general Wojciechowski.

Da fremme af hvide hær i Irkutsk noget blev forsinket på grund af konstante kampe, tog han fordel af Lenin, der har udstedt ordre til at skyde Kolchak. Han blev henrettet den 7. februar. At lære af dette, den generelle nægtede Wojciechowski som nu er blevet meningsløs Irkutsk overfald. Derefter krydsede hans tropper den Baikal og på stationen. Mysovaya indlæst alle de sårede, syge og kvinder med børn i togene. De andre fortsatte deres store sibiriske ismarch til Chita, hvilket er omkring 600 km. Da de kom ind i byen i begyndelsen af marts 1920.

Da skiftet var slut, General Wojciechowski etableret en ny pris - "For den store sibiriske march" De blev tildelt til alle, der deltog i det officerer og soldater. Det er værd at bemærke, at denne historiske begivenhed for et par år siden levende mindede medlemmerne om den musikalske gruppe "Kalinov Bridge". "Ice marts" - var navnet på et album udelukkende dedikeret til tilbagetrækning af hæren af Kolchak i Sibirien.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.