SundhedSygdomme og betingelser

Hvad gør ondt i venstre side under ribbenene? mulige årsager

Smerter opstår i venstre subcostal regionen, er et symptom på mange sygdomme. Dette kan være en patologi i maven, milt, mellemgulv, hjerte og så videre .. I denne artikel ser vi på de vigtigste symptomer for at bestemme , at smerter i venstre side under ribbenene. Ja, i nogle tilfælde kan en person har brug for en seriøs og akut behandling.

Hvad gør ondt i venstre side under ribbenene?

milt

Dette orgel er placeret helt tæt på overfladen af kroppen. Det er grunden til, at have selv en mindre skade, det kan nemt blive beskadiget. Når tung fysisk anstrengelse milt stand til at vokse i størrelse, der forårsager smerte. I nogle tilfælde endda kroppen af kløften er mulig. I denne patient området omkring navlen bliver cyanotiske nuance. Dette skyldes det faktum, at i underlivet begynder at akkumulere blod. I dette tilfælde er du nødt til hurtigt at tilkalde en ambulance, og at det berørte område for at sætte en kold komprimere.

mave

Hvad gør ondt i venstre side under ribbenene? Dette symptom kan også indikere de forskellige patologier i maven: sår, funktionel dyspepsi og gastritis. Ømhed er normalt ledsaget af kvalme og opkastning.

venstre-sidet lungebetændelse

Kendetegnet ved en kedelig og mild smerte. Men når hoste ganske tunika venstre side under ribbenene. I den indledende fase af sygdommen er der en svaghed, muskelsmerter, hovedpine, utilpashed og ondt i halsen. Over tid, der er feber, hoste med purulent opspyt.

bugspytkirtel

Hvis patienten konstant ømme venstre side under ribbenene, hvilket giver i taljen, dette symptom viser normalt inflammation. Dull smerter herpes karakter indikerer bugspytkirtlen kronisk sygdom.

interkostale neuralgi

Kendetegnet ved ubehagelige fornemmelser opstår i venstre subcostal område under visse bevægelser: at ånde eller inhalere. Ligeledes kan smerte være forårsaget af nerve terminal. Den mest almindelige årsag til dette fænomen - ubehagelige arbejdsstillinger under søvn.

hjerte

I betragtning af, at det gør ondt i venstre side under ribbenene, for ikke at nævne, og dette vitale organ. Myokardieinfarkt og andre cardiovaskulære sygdomme kan forårsage ubehag i øvre del af maven. Så hvis du har akutte smerter bør straks ringe til en læge.

diafragmabrok

Når denne sygdom smerte opstå efter eller under et måltid. Dette skyldes det faktum, at membranen har et lille hul, hvorigennem passerer spiserøret. Under visse betingelser, det er i stand til at ekspandere. Dette fører til, at en del af spiserøret er i maven, der forårsager smerte. Denne tilstand kaldes "diafragmabrok". De væsentligste årsager til sådanne sygdomme er aldersrelaterede ændringer, graviditet, overspisning eller motion.

andre sygdomme

Smerter i den øverste venstre kvadrant kan også være symptomer på lumbal degenerative disc disease, ektopisk graviditet, duodenitis eller colitis. Derfor er han følte ubehag, er det bydende nødvendigt at henvise til den lokale læge.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.