LovOverholdelse om regulering

Klage Kabinet: prøve. Hvordan til at indgive en klage til anklagemyndigheden for boliger

Klage til boliger - den eneste måde at komme fra administrationsselskabet og andre offentlige tjenester af deres hverv. Hvordan og hvor man skriver, og hvad at basere deres krav?

Systemet med kommunikation med de offentlige forsyningsvirksomheder

Levering af offentlige ydelser er underlagt en lang række regler, navnlig vedrørende beskyttelse af forbrugernes rettigheder. Lovgivningen giver ret til at sende til virksomheden:

 • fordringer
 • klager;
 • hævder håndtering.

Krav indeholder indikationer af overtrædelser begået af hjælpeprogrammet tjeneste, som rapporteret af organisationen selv. Klage til boliger - det er et udsagn om handlinger eller passivitet af tjenesteudbyderen til tilsynsførende organisation eller anklagemyndigheden.

Den tredje kategori - forbruger byder på et bestemt emne. De har en forskellig mål: at få nogle oplysninger. De er ikke knyttet til konfliktsituationer.

Kommunikation med tjenesteudbydere og administrationsselskabet bør registreres på papir. Med skruppelløse selskaber - den eneste måde at gøre forretninger. Mundtlig erklæring fra den person, kan ikke bevise det faktum for kommunikation med ansatte i organisationen, med papirerne, alt ser anderledes ud. Der er en grund til at føle sig trygge.

Danner handlinger, krav, er det ikke nødvendigt at indberette forud for sin næste fase af handling. Svært det vil være at fjerne sporene af passivitet eller dårlig ledelse.

hvor man skriver

Klage hjælpeprogrammer skrevet på et af de tilsynsmyndigheder.

 • boligområder overvågning;
 • den offentlige anklagers kontor;
 • Rospotrebnadzor.

Energi sikkerhed faciliteter, især boliger - genstand for aktiviteten af Rostekhnadzor.

Skriv til Ministeriet for byggeomkostningerne, hvis der er tvivl om lovligheden af at opnå administrationsselskabet licens.

Styresystemet består af flere trin. Aktionerne i den underordnede behov for at klage over chefen, så det næste officielle. Problemet kan ikke overlades på samme niveau, så ingen vil løse ikke sikker.

Tilgang til skrivning

Unormale levevilkår gøre folk nervøse, de ophobes en betydelig mængde af negative følelser. For at indsende ansøgninger bør være rettidig. Klage forsyningsvirksomheder skal være rimelige, ellers ingen positiv effekt, vil det ikke.

I dokumentet er der ikke plads til følelser og for meget information, der ikke er relateret til emnet for brevet. Især ikke være tilladt utilbørligt sprog eller henvise til noget, der ikke var.

Som bevis nyttigt til at skyde kamera fotografering. Effektivt behandle en række lejere på samme tid, ved tegning af en erklæring.

forberedende foranstaltninger

Klage - det endelige resultat af sag mod ledelsen eller resursosnabzhayuschey Organisation (elselskaber, vandværker, etc.).

Forordninger om levering af tjenesteydelser til at give mulighed for at udarbejde handlinger klager over kvaliteten og omfanget af tjenesteydelser. Læs offentlige dokumenter - ikke af de nemmeste, især mættede teknikaliteter. Men bare stole på dem i forberedelsen af retsakter fordringer. For eksempel, vand regulativer, elforsyning - et helt lag af dokumenter, der indeholder omfattende regulering markedet.

Succesfuld skrive en klage til boliger betyder at henvise til de relevante officielle handlinger. Hvis du har lavet en fejl eller en fejl, erklæringen ingen vil ikke blive taget i betragtning, med undtagelse af retten, og da kun med en vis sandsynlighed.

E-mails med vedhæftede dokumenter, henvisninger til lovgivning accepteret og overvejes nøje.

Den reviderede virksomhed er berettiget til at kræve en forklaring, yderligere materialer for at foretage en fuldstændig revision, men få gør. Årsagen til timingen og uformindsket mængde af indgående materialer, som skal behandles. Kunden skal omhyggeligt forberede deres papirer. Hvis der tages klagen for boliger (en stikprøve af hende), og sendes til retten uden nogen beviser, vil ansøgeren blive nægtet.

Den rolle, som anklagemyndigheden i boligsektoren overvågningssystem

Ud over at præsentere de afgifter i retten, den offentlige interesse, dårligt stillede mennesker har til opgave at anklagemyndigheden - at føre tilsyn med lovligheden af staten. Nogle organisationer og virksomheder jævnligt revideret af andre - ved modtagelse af klager.

Papers sendt til anklagemyndigheden efter modtaget svar fra andre tilsyn organisationer. Ved receptionen, straks advaret om, at papiret er accepteret, men sendte det til huset tilsyn eller anden organisation, i henhold til kompetence, hvis ikke tidligere har været åbnet i dette tilfælde. Anklageren erstatter ikke de andre myndigheder.

En klage til anklagemyndigheden til boliger sine medarbejdere direkte ses, hvis ansøgeren gik gennem alle instanser, og har vedlagt en kopi af svarene.

Hvad er de mulige handlinger, hvis materialet skønnes berettiget?

Made repræsentationer, der angiver de overtrædelser, der er identificeret, og at der efter min mening skal tages for at eliminere. For at udføre given måned, interesseret organ eller organisation har ret til at klage over ideen.

Organer, der arbejder på princippet om kollegialitet, er forpligtet til at informere om dagen for mødet helliget anvisninger anklageren.

Hvis du skriver på et administrationsselskab

Klage administrationsselskab, er boliger består af en række forskellige årsager, deres omtrentlige liste:

 • oppustede priser eller indførelsen af tjenester ikke er omfattet af lovgivningen;
 • problemer med opvarmning, vandforsyning, strømforsyning system derhjemme;
 • overtrædelse af tidsplanen for reparationer;
 • manglende regelmæssig rengøring af trappeopgange;
 • akkumulerer trash grund af utidig fjernelse;
 • mangel på tilstrækkelig belysning i de fælles områder.

Administrationsselskabet er ansvarlig for den fælles ejendom, dette gælder for rengøring, der tilhører alle beboere i deres pligt til at opretholde den normale drift af in-house-netværk.

Straffen for manglende opfyldelse af forpligtelser i henhold til kontrakten og loven, - strenge straffe. At ignorere appeller beboerne er genstand for en sådan ting.

Grænsen mellem offentlige netværk og netværk af lejligheder - eller i stedet for elektricitet arrangement lavet uden for lejligheden, eller i stedet for placeringen af risers.

Forvirringen af ansvar - en grund til at nægte en borger i ansøgningen, selv om loven kræver at retsforfølge skyldige i at overtræde en person. Tjenestemænd er ikke begrænset af grænserne for klager og borgernes krav. De får myndighed til at modtage forklaringer, dokumenter, materialer til at træffe beslutninger på appeller af borgere.

Retten som en sidste udvej

På trods af, at kravet om den offentlige anklager - en obligatorisk dokument for alle regeringer og organisationer, ikke alle af dem udføre. Vi kan kun appellere til domstolen. Hjælpeprogrammer klager over retten har ret til den offentlige anklager, der repræsenterer de ældre og socialt dårligt stillede personer.

Krav er fremsat for en genberegning af gæld, udføre arbejder, skader, hvis det førte til udeladelse af virksomheden. For eksempel kan en oversvømmelse i lejligheden på grund af en fejl delte netværk. Det er, hvad borgerne henvender sig til kravene.

Rimelig anklagers præsentation - en god støtte til sagens akter. Folk spørger: hvad er pointen at gå til domstolene? Hans løsning - det eneste handling genstand for tvangsfuldbyrdelse. Og for at ignorere det så meget som de handlinger, andre myndigheder, vil ikke fungere.

Fogeder vil afskrive på anmodning fra en borger i den nødvendige mængde fra selskabets regnskab. Dette kan gøres ved at føre en fuldbyrdelsesordre til den bank, hvor kontoen for den sagsøgte selskab. Med en forpligtelse til at opfylde den specifikke aktion vanskelig, men systemet fungerer.

Må kontakte en advokat

Som skriftlig klage til boliger? Prøven er vedlagt. Selvfølgelig, med et simpelt spørgsmål virkelig er lettere ikke at gå til en advokat, og gøre alting selv.

Samme sted, hvor du ønsker at behandle en stor mængde af juridisk materiale, har brug for eksperthjælp, er det ønskeligt at arbejde med de gøremål i boligsektoren. Layman det er vanskeligt at sammenligne indholdet af alle handlinger, og de er mange.

Der er en lille lag af mennesker, der er i stand til at studere loven og forsvarer deres rettigheder. Hovedsageligt pensionister og folk, der arbejder på beslægtede områder. For resten af borgerne er det vanskeligt selv at skrive en klage til forsyningsselskaberne, vil prøven ikke hjælpe her. Alt dette tager tid og kræfter, som simpelthen ikke eksisterer i mennesker.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.